זה לא משמח שעשו מסיגפו גירסת טראנס זה אפילו גרוע!
T talba3 New member 27/11/05 #48 אל תיהיו כאלה!!! אני אומר לכם שזה יפה ממש! מה יש?? בסך הכל עשו משהו שגם במסיבות יהיה כיף לרקוד את זה. לא צריך להיות ישר אנטי לפניי שאתם שומעים את זה
אל תיהיו כאלה!!! אני אומר לכם שזה יפה ממש! מה יש?? בסך הכל עשו משהו שגם במסיבות יהיה כיף לרקוד את זה. לא צריך להיות ישר אנטי לפניי שאתם שומעים את זה
H Hadardur New member 27/11/05 #50 אני לא אנטי נו! אל תראה את זה ככה.. זה טוב לשמוע שגם לטראנסים ביתהבובות הגיעו יותר ממשמח אבל אבל... אני פשוט שונאת טראנסים אולי בגלל זה הגבתי ככה סליחה בכלאופן
אני לא אנטי נו! אל תראה את זה ככה.. זה טוב לשמוע שגם לטראנסים ביתהבובות הגיעו יותר ממשמח אבל אבל... אני פשוט שונאת טראנסים אולי בגלל זה הגבתי ככה סליחה בכלאופן
T talba3 New member 27/11/05 #52 אי אפשר לכעוס על מותק כמוך!! איזה חמודונת את הדרדור יאללה פשוט נשמה טובה :] כפרה עלייך
N nitzan 18 New member 25/11/05 #15 כן..ההשתלטות של בית הבובות מתפשטת! אוף.. רק לי לא יצא לשמוע את למעני
א א נ ד י א New member 25/11/05 #17 אם כבר מדברים על למעני:בקשה קטנה אני כל הזמן מנסה לעקוב בערוץ 24 אבל אף פעם לא יוצא לי לראות!!! למישהו יש את זה על המחשב?? תודה
אם כבר מדברים על למעני:בקשה קטנה אני כל הזמן מנסה לעקוב בערוץ 24 אבל אף פעם לא יוצא לי לראות!!! למישהו יש את זה על המחשב?? תודה