לנועם - "אמי הוירטואלית" הנצחית...

לנועם - "אמי הוירטואלית" הנצחית... ../images/Emo65.gif

אז מה , נשמתי , היום יומולדת? וכמה שנים "בשוק" את שורדת? (את ממש לא צריכה לענות לי , היות ואנחנו, הרי, בנות 20 נצחיות...
) רוצה לאחל לך כל מה שאפשר כל מה שקשור בקיום מאושר ויותר מהכל , רוצה לקוות שתצחקי כמו שרה , אשת אב האבות ושהיום "כעת חיה" , כלומר: בעוד שנה תאמצי אל חיקך כבר בונבון /בונבונה שיגיעו אחרי הריון משגע כפיצוי לתהליך סוחט ומייגע. איחלתי לעצמי לשנה החדשה לשמוע שהצלחת , אחותי ה"כרישה" כן כן , לעצמי - אגואיזם צרוף, כי רוצה כבר לראות איך מתעגל לך הגוף. יש לך המון להציע כאדם עושר פנימי נדיר , מן הסתם. אל תבזבזי אותו על צער ונהי כי מה שצריך עוד לקרות - לו יהי ובינתיים , המשיכי להיות כאן בשביל כל התוהות הצועדות על השביל ההוא שמוביל במוקדם או במאוחר לדור העתיד - תינוקות המחר. אוהבת אותך תמיד , ולעולם לא שוכחת איך היית שם עבורי. ענת.

עמית@

New member
נועם אהובה

מצטרפת וממהרת לומר לך מזל טוב, הראשונה שאיתה התכתבתי בפורום, הראשונה שלכדה את ליבי. שבח אחד ומחמאה גורפת בבוקר יומהולדת חם ולח. שיהיו לך רק ימים טובים ומלאי סיפוק, שיבוא כבר הילד שאת כל כך כמהה אליו, את תהיי כזו אמא מדהימה, אני מקנאה בילדים שלך אוהבת עמית

אפרת**

New member
לנועם ../images/Emo23.gif ,

לנועם המקסימה שתמיד יודעת לומר את המילה המתאימה במקום וזמן הנכונים. רוצה להיות בין הראשונים לאחל.. נו אז הנה יתרון למשקימים קום. המון מזל טוב ליום ההולדת אושר שמחה הצלחה בכל וכל מה שאת מאחלת לעצמך ומי יתן שעוד השנה תחבקי תינוק\ת
אפרת.

נועם יקרה ../images/Emo65.gif

שיהיה לך יומולדת מקסים
שתיהיה זו התחלה חדשה ומאושרת של הגשמת משאלות, שמחה ואושר צרוף
כמו שהכי בעולם מגיע לך
נועם אוהבת אותך מאוד
כוכי

מרב.

New member
../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif מזל טוב!! ../images/Emo65.gif

מזל טוב נועם, ומזל טוב כפול ומכופל, שכן היום גם המומולדת של לואה
אז רק אושר למלכת היומולדת
שהניסים ירדפו אותך עד סוף ימייך, והאושר יהיה בן לוויה קבוע שאהבה תלטף אותך מעתה ועד עולם ושאת כל תובנות החיים יכולת הנתינה והאהבה תרעיפי בקרוב מאוד על פרי בטנך. מאחלת לך את כל הטוב והאור שבעולם, ולואה שולחת לק רטוב ואוהב מאוד מאוד
מרב

היי , מז"ט גם ללואה "אחול בלואה"... ../images/Emo77.gif

כלבה כפרתית ביותר. באחריות. ונשיקת בוקר טוב לבעליה המקסימה.

פנינה ו

New member
נועמקה יקירתי ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo39.gif

"איזה חג לי איזה חג לי חג יחיד ומיוחד לי...." יקירתי מאחלת לך יום הולדת שמח במיוחד וכמובן כל מה שאני מאחלת לעצמי ולכולם פה בפורום ילדים לרוב (אבל נתחיל קודם מהראשון) חזקי ואמצי אוהבת ושולחת חיבוקים וזר בלונים ופרחים פנינה

../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif מזל-טוב!

רוצה לאחל לך יום-הולדת הכי שמח שאפשר שחייך יהיו תמיד מלאים באהבה ובאושר ושהשנה החדשה תביא איתה את הבשורה המתוקה
מרב

oritgz

New member
../images/Emo42.gifהמון מזל טוב ליום ההולדת

מי יתן ושנה זו תהיה פורייה.

רינתילה

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo39.gif גם ממני

מצטרפת לכל הברכות! נועמי! יומהולדת קרוב לראש השנה זו שנה טובה כפליים! הלוואי הלוואי שבקרוב מאוד תדיר המכשפה האדומה את רגליה מביתכם והבטא תעלה. שיבוא הריון קל ונעים,ושאחריו יתמלאו משאלותיכם לילד!
ענק! אוהבת, רינת.

../images/Emo49.gif לנועם גם ממני ../images/Emo47.gif

נראה לי שהגעת כבר לגיל שאפשר להתחיל אז קדימה ל

יעל@

New member
נועם יקרה ../images/Emo49.gif

מאחלת לך את כל האושר והאהבה שבעולם המון המון מזל טוב ושמשאלתך תתגשם ובמהרה אוהבת יעל

ת ו ת

New member
נועם היקרה ../images/Emo65.gif

המון מזל טוב ממני. לא כתבתי כאן המון זמן אבל ממשיכה לעקוב מרחוק. את העידוד שלך לא אשכח לעולם. בשעות הכי קשות היית כאן בשבילי וזה עשה את כל ההבדל. שתזכי לקבל את משאלותייך בקרוב, המון אושר ובריאות, ובעיקר חיים מלאי אהבה
. תות.

אולה *

New member
נועם יקרה מאוד!

מזל טוב! אנחנו (פיטר ואני) מאחלים לך המון אושר, סבלנות, בריאות, ,כמובן, המתנה היקרה מהכל - תינוק יפה העונה לשם נועם. ורצוי יום אחד קודם. אין לך מושג כמה אני מודה לך על ניהול הפורום. כי הודעות שלך הן הכי מתחשבות והכי סבלניות. ואני לא יכולה אפילו לתאר לעצמי כמה כוחות נפשים נדרשים במלאכה הזאת. אני רוצה להשמיע קולולולו הכי הכי חזק - לכבודך! ואני מקווה שאוכל לעשות את זה בשנה הקרובה.
אולה

שושי @:-)

New member
קולולולולולולולולווווו.... ../images/Emo72.gif

מזל טוב נועם
ואני זוכרת מה איחלתי לך לפני שנה או שנתיים ואני מחדשת את אותה הברכה אולי סוף סוף תתגשם
אילן אילן במה אברכך
פרותייך מתוקים
צילך נאה
אמת מים עוברת תחתך אלא
יהיה רצון שכל נטיעותך שינטעו ממך
יהיו כמותך
מזל טוב אחותי
שושי

salpter

New member
לנועם ברכות ואיחולים ../images/Emo48.gif

מה יפים הלילות בפורום מה יפות התשובות אותן את מנסחת, הו כמה יפים הלילות בהן את ´נקראת´ הו כמה יפים הלילות בהן בך אפשר ממש לגעת. על כל זאת ועוד ברכות ואיחולים ליום הולדתך. דפנה.

הרמוניה

New member
לילדה של יומולדת ../images/Emo65.gif

שיהיו ימיך ולילותיך מלאים בצחוק אוהבים שתתעגל בטנך ותימלא פרי אהבתך שתמשיכי להשביח משנה לשנה אין ספק שאת אדם נדיר הרמוניה

עינתפ

New member
נועם, את הכל כבר כתבו ואיחלו

מצרפת גם צרור ברכות.
חמודה. עינת

למעלה