לנועם - "אמי הוירטואלית" הנצחית...

רוני@30

New member
נועם - ברכות ואיחולים ../images/Emo77.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo77.gif

נועם יקרה, אני מכירה אותך היכרות מאוד מסוימת, ומאוד וירטואלית אבל ברור לחלוטין שאת יחידה ונדירה בכל מה שקשור ללתת, לתמוך ולהיות שם בשביל אחרים. אני מאחלת לך שלא תצטרכי לתמוך בנו יותר - כי לא נהיה כאן, ושתוכלי להתפנות לתת, לתמוך ולהיות שם - בשביל ילדייך, בשבילך ובשביל משפחתך. את הרוב כבר יש לך - אז באמת שיהיה מ ז ל ט ו ב !!! רוני

orly_lucky

New member
המון המון מזל טוב ../images/Emo20.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo39.gif

מזל טוב ליום הולדתך וזהו יום מצוין לומר לך כמה את יקרה לכל כך הרבה אנשים וכמה כל תשובה שלך גורמת להזדהות, הקלה, כוחות מחודשים, הרבה הבנה ולצערינו גם ניסיון שאת חולקת כאן בשפע עם כולם ואני מחכימה מכל תשובה ותגובה שלך . ומאחלת לך את הכי טוב בעולם - תינוק משלך שיזכה לאמא הכי אכפתית ומקסימה מכולם. אז זהו שיתגשמו כל חלומותייך ואחד במיוחד.

נעמה@@

New member
נועמיקו שלי ../images/Emo24.gif

שתמיד מוצאת את המילה הנכונה בזמן הנכון שיודעת מתי לחבק ולעטוף בחמימות ואיך להעמיד אותנו עם הרגליים על הקרקע. את פשוט אמא בשבילי. מזל טוב אוהבת אותך

rona33

New member
ומי אחרונה לאחל? ../images/Emo49.gif

אני כמובן. נועם שיהיה לך רק אושר ואושר, שתחבקי תינוק (שמן) בקרוב. אין מילים להתפעלותי מגודל הידע שאת מפגינה כאן ולתמיכה שאת נותנת לנו בכמויות. הריון או לא מה שבטוח שכאן את אם הביית , ובגדול. חיבוקים ונשיקות

מירה@

New member
נועם יקרה

וואללה ,הספקתי. מאחלת לך המון המון מזל טוב שתחבקי עולל או עוללית או שניים במהרה בקרוב בינינו ,אמן. רק אושר ורק טוב נשיקות מירושלים מירה

בטח כבר כבו נרות העוגה

וגם הזר שעל הראש קצת התעייף ואני לא הספקתי לברך כאן בפורום אז נועמקה היקרה מאחל לך חיוך עמוק בלב ושהסיבות לחיוך יהיו הגשמת כל חלומותייך ואפילו אם רק חלק השנה ותשאירי כמה לשנים שיבואו מזל טוב ונשיקות ליאור

נועם@בת

New member
תודה נשמה ../images/Emo25.gif

ותודה גל על שיחת ה
הנרות עוד יאירו עד חצות הלילה. מחר כבר אהיה גדולה בת 42 ומשהו
נועם

איחולים גם ממני ובניי !!!

נעם יקירה, יום הולדת שמח. כל שנאחל לו יהי !!!! שנה של שמחה ובריאות ,אהבה וגם שלום אמיתי לא יזיק והכי הכי הרבה הצלחה בטיפולים והמון בייציות מופרות !!!

עידית ד

New member
מזלללל טובבבבב ../images/Emo77.gif

קצת באיחור אבל מכל הלב
מזל טוב אחותי אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ובעצם את כל מה שאבקש לעצמי עידית

פיספסתי ביום... ../images/Emo48.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo65.gif

נועמיקה - מזל-טוב ליום ההולדת. יקירתי המופלאה - מאחלת לך שפרי בטנך ישתרש בך במהרה ויהיה לשגיא חבר למשחק. את אישה מופלאה ומדהימה בעיני, ואני מייחלת לרגע בו אקרא את הודעת החיובי שלך מעל דפי הפורום. שולחים לך את מלוא אהבתנו והערכתנו, סיגל והאורות שבחייה (שגיא ואביו)

מיכל ק-ש

New member
גם אני פספסתי ביום והברכה שלי

מופיעה בערך באמצע ההודעות, כתגובה לצילומי החתולות שלך.... שוב: מ-ז-ל ט-ו-ב!!!

את כל הברכות והאיחולים

כבר הקדימו וכתבו האחרים לי רק נותר להדגיש, למרקר את הברכה החשובה ביותר שתגיע אלייך בשנה הקרובה עם כל האושר והאהבה אותה חבילה ריחנית וקטנה שתפקח עיניים ותביט בתמיהה על פנייך המחייכות, הספוגות בה כולה תביט ותדע שאת אמא שלה. מזל טוב, נועם!

אחותייייייייייייייייייייייי! ../images/Emo77.gif

בגרון ניחר (מדלקת והתרגשות) ועיניים דומעות (מחום ושמחה) מאחלת לך את כל האושר שבעולם, ומי יתן שהאושר הזה ירבוץ בחיקך כבר ביומולדת הבא, ואת ונועם@בן תקללו את הרגע שבו הבייביסיטר הבריזה לכם, ולא תוכלו לצאת ולחגוג כאנשים חופשיים
רק אושר, הרבה אושר, ומהר! גורגו.

Navva

New member
נועם, ../images/Emo49.gif והתגשמות כל המשאלות ../images/Emo95.gif

אומנם באיחור (המורה אל תשלחי אותי להרשמה בבקשה), קפצתי לביקור מפורום ההמשך, מקווה לראותך שם בקרוב ולא רק כאורחת. שוב

יפעתי&

New member
נועם מתוקה ../images/Emo39.gif ../images/Emo23.gif קצת באיחור

מצטערת אבל לא הייתי פה... מה עוד נותר לי לאחל???? כולן כבר אמרו ה כ ל אני מצטרפת לכל האיחולים מאחלת לך מכל ה
שתקבלי את ה
היפה מכולם עוד השנה... רק אושר גיל ועליצות... והרבה בשורות טובות... תודה על כל העצות, על כל אותן שעות ארוכות על ההשקעה ובכלל על זה שאת פה...

סיאלו

New member
לעולם לא מאוחר ../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif

המון המון מזל טוב, חזרתי מנסיעה היה שיגעון מקווה שהשנה זו השנה לך לי ולכל הבנות אמן ואמן.

למעלה