לנועם - "אמי הוירטואלית" הנצחית...

נועם@בת

New member
../images/Emo65.gif אתן מקסימות ../images/Emo65.gif

אני יושבת וקוראת ומתייפחת מהתרגשות בלי בושה
איזה כיף לי שיש לי חברות כאלה - וגם חברים אבי, לא שוכחת אותך ואת בני הזוג שמצטרפים לפעמים בקול ולפעמים רק מאחורי הכתף. את האהבה שלכם אפשר להרגיש עד כאן, בלי שמץ של ציניות או התלוצצות. האיחולים שלכן נגעו לי ישר בבטן, ואין לי ספק שזה מחמם שם את הרחם לקראת הנס שיבוא. אני מרגישה ממש כמו ילדת יומולדת עם זר ועוגת שוקולד מלאת סוכריות ונרות
עוד מעט נעשה כאן מסיבת יומולדת אמיתית
עם עוגות ומתנות. כאן זה כאן בפורום, שלא יהיה ספק
אוהבת אתכם מאוד
עם דמעות התרגשות
נועם

טלי2

New member
נועם יקרה ../images/Emo23.gif

אמנם עדיין לא ראיתי אותך, אבל בדמיוני כבר מצוירת הדמות, רכה, בוטחת, עמוקה, מלאה כשמך בנעימות, אני רוצה לאחל לך את כל מה שתרצי לעצמך שתמשיכי לצעוד בראש ואם אפשר עם סמיילי מחייך שתדעי שמחה ואושר ואהבה גדולה, עם עצמך, עם האיש שלך, ובקרוב עם תינוק בעגלה. שלך באהבה טלי2 - טליה

כבר אמא

New member
נועם ../images/Emo23.gif

ליום הולדתך הרבה ברכות
שיתגשמו כבר כל החלומות
בהרבה אהבה מכולנו

נועם יקרה ../images/Emo77.gif

מזל טוב גם ממני, למרות שאני משוררת פחות דגולה מענת מאחלת לך את כל הטוב שבעולם רוצה גם להגיד שוב תודה רבה על כל מה שאת עבורנו נשיקות וחיבוק מכל הלב זוהרה

אלסי

New member
יומולדת שמח נועמית שלנו ../images/Emo47.gif

שתחל השנה המאושרת בחייך. ושכל משאלות הלב יתגשמו בה. כל כך הרבה מילים מהלב נאמרו כאן אז אני שולחת פרץ יצירתיות בגלויית היומולדת שלך עם הרבה חיבוקים גדולים וחמים .
|

ה-יום יום הולדת ../images/Emo48.gif

היום יום הולדת היום יום הולדת לנוווווועם חג לה שמח וזר לה פורח אוהבת אותך הכי בעולם על זה שאת כאן, ואת מי שאת. נשיקות. סאני.

נוג

New member
לנועם ../images/Emo39.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo49.gif

לנועם, מתנה ליום הולדת
תיבה קטנה בה מצויה המתנה שלך הפעילי את הדימיון( כל מה שאת רוצה), בנוסף אבקת קסם, ולחש מיוחד, עם גמד קטן שגורם להגשמת משאלות ומהויים כמוסים או גלויים.
נוג

מיכל ק-ש

New member
איזה בונבוניות! נועמ´קה מזל טוב ענק ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif

הלוואי שביומולדת הבא תשבי בסוכה עם תינוק או שניים ועם שאר בני ביתך ההולכים על 2 ועל 4. מקווה מכל ליבי שהמזל טוב הבא שנאחל לך יהיה בקרוב מאוד מאוד ולידו נכתוב קולולולולולולו! מזל טוב!!! אוהבת, מיכל

ligo

New member
נועם היקרה

שיהיה לך רק שמח על ה-
השנה. מאחלת לך שיתגשמו כל משאלות ליבך ושעד יום ההולדת הבא תהיי כבר אמא!
דרך אגב, אחלה תמונות, עשו לי חשק לאכול...

אולה *

New member
סליחה על האיחור, השליח התעקב ../images/Emo3.gif

אבל הנה הזר ליום הולדתך!!! מזל טוב, יקירתי!

ליברה*

New member
../images/Emo79.gif Happy Birthday To You ../images/Emo79.gif

Happy Birthday To You, Happy Birthday Dear Noam Happy Birthday To You
יקירתי, מה אשלח לך דרך המרחב הוירטואלי? זר פרחים ענק
וחיבוק חזק חזק
ואת עומק האמונה
ש: השנה - זו השנה!

מיטלי*

New member
גם אני מצטרפת למברכות ../images/Emo57.gif

ולמרות שאינני מאמינה באסטרולוגיה, מותר קצת להשתעשע במזלות לכבוד היומהולדת, בתור בת מאזנים כמוך, אני מנבאת כי זו השנה של בנות המזל להיכנס להריון (עובדה אני כבר בהריון ועוד חברה שלי שלה יש יומהולדת מחר, ילדה אתמול בת לאחר טיפולים), אז עכשיו תורך...... המון המון המון מזל טוב!!!!!!!

ענבל **

New member
המון המון מזל טוב מכל הלב

מאחלת לך את כל האושר שבעולם...שכל משאלות ליבך יתגשמו השנה במהרה

נועמק´ה מאחלת לך את כל האיחולים .. ../images/Emo65.gif

שאת רוצה בישבילך מי יתן ויתגשמו כל חלומותייך [בחנוכה הקרוב ]!! הרבה בריאות עושר ואושר .... את אישה ניפלאה וחזקה ולמדתי הרבה ממך בכל תקופתי פה .. יום הולדת שמח
יונית החיננית

טביקאט

New member
מזל טוב לילדת יום ההולדת! ../images/Emo65.gif

אמנם באיחור מצטרפת לברכות- מליון איחולים לשנה חדשה- שתהיה נפלאה ומגשימת חלומות
מאחלת לך את כל הטוב שאת מאחלת לאחרות, ויותר! המון מזל טוב
טביקאט

למעלה