לסביות זה פשע ציוני...

הסבירי ופרטי...

אני הייתי מתחלף איתך רק בגלל הסיכוי להרויח עוד כמה שנים בעולם הזה...

THE WIZARD 55

New member
חחחחח האמת שתמיד רציתי להיות גבר

מאז אני זוכרת את עצמי, תמיד היה נראה לי שלבנים מותר הכל, ולבנות כלום. תמיד היו לי רק חברים זכרים, מעט מאוד חברות. אהבתי לעשות את הדברים שרק בנים עושים. לא יודעת, מרגישה יותר נח בחברה של בחורים יותר כיף, להשתולל, לדבר שטויות ולא לעשות כלום

אובייקטיבית את באמת מרגישה הבדל? ../images/Emo2.gif

אין בנות שנוהגות להשתולל, לדבר שטויות ולא לעשות כלום?
טוב למען האמת... לי - לפחות בגיל ההתבגרות - היו רק חברים זכרים.. אבל זה רק מפני שעדיין לא ידעתי איך לאכול את המתח המיני שתמיד נוצר עם בנות.. אבל בתקופת הלימודים... כבר לא הרגשתי שום הבדל.

THE WIZARD 55

New member
האמת שלא.

אין הרבה כאלה, וגם אם יש אז יש קנאת נשים. אני תמיד סבלתי מזה, אז מעדיפה להתרחק.

אני עוד זוכר בתור ילד..

קנאת גברים...... וזה נסוב על כאלה שטויות שזה היה פשוט.... מכוער ואידיוטי. אבל עם הזמן הצלחתי, ובלי הרבה מאמץ, להחניק את הרגש הזה עד כדי רמות מפתיעות. מאז התיכון אני פשוט לא זוכר שחשתי קנאה כלפי מישהו......... ובאמת הרושם שלי דומה - הרבה נשים חיות בשלום עם קנאה המפעפעת מהן בגלוי... לא יודע לומר בוודאות האם הרגש הזה חזק יותר בממוצע אצל נשים מלכתחילה ולכן הוא בא יותר לידי ביטוי מאשר אצל גברים - אבל אני נוטה להאמין שזה לא כך, הן פשוט פחות מתביישות להפגין אותו, בניגוד לגברים. דרך אגב, בגיל ההתבגרות התביישתי מאד, מ-א-ד, להביע בגלוי רגשות מיניים. וזה לעומת המון גברים אחרים שדיברו ביניהם בגילוי לב מוחלט על "מה שהיו עושים" למישהי שעברה על ידם עם קצת איפור וריח של בושם
למעשה, לא הגעתי אפילו במחשבות שלי עם עצמי לאן שאותם גברים הגיעו בשיחות שלהם.... המקסימום שחשבתי היה לחבק אותה

THE WIZARD 55

New member
איזה בחור מדהים אתה

רגיש מאוד, וכנה. נדיר למצוא בחורים כמוך, ואשתך ברת מזל על כך שאתה כל כך שונה.

יש הרבה מאד אנשים כאלה.. ../images/Emo13.gif

למעשה אני חושב שהרוב הגדול הוא כזה... צריך פשוט לתת לכל אחד את הקרקע הנכונה וחופש להתבטא - ובעצם כאן טמון הקושי. לא תמיד זה מסתדר. לא עם כל אחד אני מגיע ל- 100% גילוי לב - כנראה שיש לך את היכולת הזו
(וכאן אני מסתכן קצת שאשתי תקנא... אבל בשורה התחתונה.. היא יודעת שהכוונות שלי טובות)

../images/Emo24.gif

היא קוראת כאן?...אם כן אז ד"ש ונשיקה..אחלה בעל יש לך:) לא עופר, הרוב הוא לא כזה..לצערינו, יש הרבה אנשים שמדברים אחרת וחושבים אחרת. אני תמיד רודפת אחרי האמת, רוצה להכנס לראש של האנשים, בפרט של אלה שאני מאוד אוהבת. רוצה לדעת אם הכל כנה, אמיתי, לא הכל מובן בעיניו עבורי.

מוכר לי ../images/Emo13.gif

כשהייתי ילד ניסחתי את זה אחרת. בכל פעם שמישהו התנהג בצורה שנראתה לי מוזרה, הייתי שואל "מה עובר לו במוח, לבנאדם הזה?" וברוב המקרים, לפחות כל עוד היה מדובר בהתנהגות פחות או יותר נורמטיבית, הגעתי לתשובות. אולי הרצון הזה לדעת מה עובר לאנשים במוח, עובר בתורשה.. כי אמא שלי עוסקת בזה כמקצוע :) (עובדת סוציאלית) ולא.. לא נראה לי שאשתי קוראת כאן כרגע... זה היה בצחוק. היא כמעט אף פעם לא נכנסה לקטע של צ'אטים והתכתבויות - יותר אוהבת מפגשים פנים אל פנים.

THE WIZARD 55

New member
זה היה הזוי..

בחורה שלומדת איתי, לא בקשר איתה.. היי וביי, חיוכים מידי פעם, אני לשם הנימוס היא כנראה חשבה משהו אחר.. ואז זה היה משהו כמו אם אני בקטע
לא הבנתי, אנא חמארה, חחח אחר כך גמגמתי.. אחר כך פשוט התעלמתי..מהפדיחה

זה מה שחשבתי......

היא בטח התלבטה לא מעט לפני שעשתה את הצעד...... לא נעים, לשני הצדדים, ואין פה אשמים - אבל אני מעריך אותה על האומץ.. במיוחד בהתחשב בעובדה שלי אישית לא היה אף פעם אומץ "להתחיל" עם בחורות

לא, ממש לא..

אבל תמיד היתה לי בעייה לבוא למישהי שאין לי מושג ירוק מה היא הולכת לחשוב על זה, ולומר לה בטון של אביר מהסרטים: "הינני Take it or leave it -I'm your density.. I mean, your destiny"..
נראה לי אקט של "התהפכות"... כאילו מי אני שאציע למישהי אצילית את עצמי? מוזר, אה?

THE WIZARD 55

New member
חוסר בטחון עצמי..

יש לי בכמויות, רוצה קצת?
דווקא לא חושבת שלי תהיה בעיה בליזום אם אני אראה מישהו שאני ארצה.. תלמד ממני עופר, תקום בבוקר, תסתכל במראה ותגיד, אני מדהימה, אני יפה, אני הכי הכי...חחחח על הדרך, תעשה השתלת סיליקון, וניתוח לשינוי מין

זה עניין של אישיות..

יש מי שלוקחים את הדברים בקלות (כנראה שאת), ויש מי שכמוני, מפחדים מדחייה עד כדי כך שיעדיפו להימנע ככל האפשר מאותם מצבים שיש בהם סיכוי סביר לדחייה... ו.. לכוווווולם יש סיכוי סביר לדחייה במצבים האלה. פשוט, "בעלי הביטחון העצמי" שוכחים תוך רגע את הדחייה, ועוברים לדבר הבא.

THE WIZARD 55

New member
אף פעם לא אמרו לי לא../images/Emo6.gif

ועכשיו רגע רציני עופר.. כשאתה מפחד, אתה משדר את הפחד שלך.. כשאתה חסר בטחון מייד יקלטו את זה.. ואולי זה מה שיגרום לדחיה. בחורות אוהבות, שמשדרים להן בטחון עצמי גבוה. ואני לוקחת האמת הכל בקלות, ודחיה לא חושבת שהיתה משפיעה על הפעם הבאה שהייתי מנסה.. תלמד: כשאתה רואה דבר טוב ורוצה אותו הצב אותו למטרה, ותכבוש.

זה בדיוק הקטע..

שאני מאד גלוי ושקוף. זו האישיות שלי וכבר אין לי תקווה לשנות את זה יותר מדי.... כל אחד יכול כמעט מייד לדעת מה אני מרגיש.. ואם הוא לא יודע - אני ממהר לשתף אותו (גם כשזה ממש דבילי ומנוגד לאינטרס שאני אמור לייצג)...
רוב הזמן זה יכול לעבוד לטובתי (כמעט שלא היו לי בחיים מריבות וסכסוכים) - אבל בסיטואציות מסויימות שבהן דווקא נדרש כשרון משחק, כמו למשל ראיון עבודה, "להתחיל" עם בחורה או בכלל, "לשווק" משהו שאני לא באמת מאמין בו ב- 100% - אני סובל.... אולי כאן תהיה לך בעייה עם הקטע של "למה כשאתה "מתחיל" עם מישהי אתה לא מאמין ב- 100% שאתה "משווק" לה מוצר טוב... אז הסיבה היא שאני יודע ש"טוב" זה מושג יחסי... מה שטוב בעיני עלול להיות נוראי בעיניה.. ומשום מה בסיטואציות האלה, אם אין לי שום מידע, אני תמיד מתרכז באפשרות הפחות טובה.. הרבה זמן, הרבה מאד זמן, הסתובבתי בתחושה שבחיים לא תהיה לי חברה. כי לגשת למישהי באיזה דיסקוטק ו"להתחיל" איתה - פשוט לא הייתי מסוגל.. לא בנסיבות כאלה שאין לי שום מידע מוקדם. כנראה שגם בתת מודע זה נראה לי אקט כוחני ולא מנומס... בקיצור, מזל שכשהכרתי את אשתי
, זה בדיוק מה שהיא אהבה אצלי - לפני כן כשבחורים יצאו איתה, היא הרגישה שהיא כל הזמן צריכה "לשחק" ולהסתיר, ואפילו היתה בטוחה שגילוי לב ושקיפות הם מתכון לאסון, ושכולם "חיים מאחורי מסיכות". אני תמיד, וגם במצבים קשים, הוכחתי לה שאני מקבל אותה בכל מקרה בתנאי שהאמת תימצא על השולחן גם אם היא לא קלה..

למעלה