לסביות זה פשע ציוני...

THE WIZARD 55

New member
כמה שאני מזדהה עם מה שאשתך אמרה

ואני כך כך מחפשת את המקום לגילוי לב ושקיפות. המקום שאם אסיר את כל השכבות אדע שאהיה שם בטוחה. זה כל כך חשוב, לקבל לאהוב, גם אם האמת כואבת. גדול אתה עופר. ואתה די דומה לי, כשאני לא מאמינה במשהו קשה לי מאוד לשחק אותה כאילו..

אין לי ספק שתמצאי את המקום הזה

שום ספק. רק עצה אחת יש לי: על העקרונות הכי חשובים לך במע' יחסים, אל תוותרי. גם אם זה ידרוש ממך לוותר מראש על הרבה מע' יחסים ולהמתין הרבה מאד זמן בלי תקווה - זה עדיף לדעתי מאשר לנסות "להתפשר" (מילה מכובסת ל"חיים מאחורי מסיכות") על הדבר הראשון שבא. לא שאני נגד פשרות בכלל - נהפוך הוא. רוב הזמן בחיים נדרשים להתפשר. אבל כל פשרה וכל ויתור צריכים להישקל היטב היטב ולהתעכל היטב היטב לפני שנותנים הסכמה, ולא אחרי. ההיכרות שלי עם אשתי באמת באה אחרי שנים על שנים שלא היתה לי כבר תקווה. והנה - דווקא על ספסל הלימודים, המקום שהייתי בטוח שאין לי בו שום סיכוי, ואחרי שכל השנים אמרו לי כולם "אם לא תתחיל לצאת לדיסקוטקים ולהתחיל שם עם בנות, עם בטחון עצמי גבוה כמו שהן אוהבות, בחיים לא תכיר מישהי" - מצאתי את המקום שחיפשתי...

מזכיר את הרעש שהיה על עמארת יעקוביאן בזמנו

השפעה אמיריקאית וישראלית? מי יודע, אולי הבמאים האלה רואים סרטים ישראלים או ערוץ 2 בשעות הפנאי...

גידעון1

New member
הסצנה בערכים של תרבות מערבית בקושי היתה מינית

בסך הכל הבחורה ישבה במיטה שלה כשהשמיכה מכסה אותה והבחורה השניה נוגעת לה בכתף. במונחים של תרבות מערבית הסצינה היתה נכשלת לגמרי אצל המבקרים

גידעון1

New member
בפורום פלסטיני לעשות תעמולה ציונית?

*רק ליתר ביטחון, אתה יודע שאני צוחק נכון?

גידעון1

New member
שוב פעם אני ואתה הולכים לדבר על נושאים שונים?

אני מדבר על מה שכתבתי בהקשר של תעמולה ציונית. עופר אני לא הולך לפתח גם מזה שרשור מפלצתי מצטער

למעלה