לעומר,עד 120 עם בריאות טובה, חג +לי היום בתי ואת..
ש שוש פרסלי New member 19/11/05 #30 ../images/Emo49.gifלעומר,עד 120 עם בריאות טובה, חג +לי היום בתי ואת..
ע ע ו מ ר 4 New member 19/11/05 #35 שוש....../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif תודה לך. וכבר כתבתי בבוקר...ימים טובים לך ולביתך... מזל טוב.
שוש....../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif תודה לך. וכבר כתבתי בבוקר...ימים טובים לך ולביתך... מזל טוב.
מ מנורה New member 19/11/05 #36 לעומר ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif|נשיקה מלא הטנא איחולים ליובל השנים. ים אהבה יובל חיבה והגשמת כל משאלה כמוסה. ב של ידידות חמה מכל ה מ
לעומר ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif|נשיקה מלא הטנא איחולים ליובל השנים. ים אהבה יובל חיבה והגשמת כל משאלה כמוסה. ב של ידידות חמה מכל ה מ
ע ע ו מ ר 4 New member 19/11/05 #37 מנורה... הנחתי את זה הטנא...כאן קרוב אלי. קיימות לי עדין הרבה משאלות כמוסות...שיהפכו ודאי לקסומות...אם אכן תיתגשמנה. תודה.המון.
מנורה... הנחתי את זה הטנא...כאן קרוב אלי. קיימות לי עדין הרבה משאלות כמוסות...שיהפכו ודאי לקסומות...אם אכן תיתגשמנה. תודה.המון.
ע ע ו מ ר 4 New member 19/11/05 #41 מתי מיפגש? לא יודעת....ממש לא יודעת.היה כל כך קל ומהיר ליזום אותו...וכעת נחכה מעט....עד שיאפשר הזמן.
R redredole New member 19/11/05 #42 ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif לעומר שפע ברכות ../images/Emo168.gif ליום ההולדת. כל מה שתרצי, לו יהי.
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif לעומר שפע ברכות ../images/Emo168.gif ליום ההולדת. כל מה שתרצי, לו יהי.
א אנפה2 New member 19/11/05 #47 לעומר ידידתינו קו לו לו לו לו |בלו ציפור קטנה , אלינו נדדה וברז אזנינו גילתה כי עומר הנפלאה עלתה צמחה וגדלה בשנה. מה נאחל לזו המקסימה שלמשימת האירוח נרתמה שיהיה כח רב ברוחה והמפגש של הפורום תהיה לו תהילה.
לעומר ידידתינו קו לו לו לו לו |בלו ציפור קטנה , אלינו נדדה וברז אזנינו גילתה כי עומר הנפלאה עלתה צמחה וגדלה בשנה. מה נאחל לזו המקסימה שלמשימת האירוח נרתמה שיהיה כח רב ברוחה והמפגש של הפורום תהיה לו תהילה.
ע ע ו מ ר 4 New member 19/11/05 #48 היייי אנפה.... מכאן....שולחת לך...מעוגת יום ההולדת... טוב לשמוע...לקרוא שאת נהנית(לא חשבתי אחרת)... ומה יותר טוב מלהיות צמוד לנכדים...ולילדים. תודה ... ואכן מחכה לראות מי אתם?! ומאמינה שזה יהיה מפגש מענין ומהנה.
היייי אנפה.... מכאן....שולחת לך...מעוגת יום ההולדת... טוב לשמוע...לקרוא שאת נהנית(לא חשבתי אחרת)... ומה יותר טוב מלהיות צמוד לנכדים...ולילדים. תודה ... ואכן מחכה לראות מי אתם?! ומאמינה שזה יהיה מפגש מענין ומהנה.
מ מיכה רגב New member 19/11/05 #62 כבר הספקתי להבין סבתא אנפההההההה שאצלך אפילו השמים כבר אינם הגבול.
O ora11 New member 19/11/05 #50 ../images/Emo49.gif../images/Emo49.gifעומר ליום הולדתך../images/Emo65.gif לעומר יום הולדת אל נא תוסיפו שבת נברך אותך ליום הולדתך עומר עומר את חברתינו לכבודך לכבודך כל שימחתינו. ברכות חמות ליובל בריאות אושר ושמחה.
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gifעומר ליום הולדתך../images/Emo65.gif לעומר יום הולדת אל נא תוסיפו שבת נברך אותך ליום הולדתך עומר עומר את חברתינו לכבודך לכבודך כל שימחתינו. ברכות חמות ליובל בריאות אושר ושמחה.
P p a l o m a New member 19/11/05 #52 עומר מזל טוב!!! איחולים מכל ה../images/Emo23.gif רק אושר ואושר... כל מה שתרצי לו יהי....