לא היית כאן היום...וכבר אמרה לי אנימו שאני בת הזקונים שלכם....אז....בהמשך לשיחתנו...ולשאלה:"אמא בבית?"
...... כל הבנות של מערכת החינוך.....הכינו לי מסיבת הפתעה ממש כאן בתוך הגן שאוהבת ומטפחת כלכך. היה נפלא...ערוך כמו בארמון רב תפארת...כל אחת מ14 הבנות הכינה משהו טעים מעשה ידיה. בן המתנות שקיבלתי...קיים גם עץ קטן שגזעו וענפיו עשויים חוט ברזל מלופף סביב עצמו...ועליו אבני ענבר....נאמר לי שזה עץ של משאלות. מבטיחה לכם כולכם.....שאבקש עבורכם :בריאות הרבה ואושר לרוב וזה בעצם כמעט כל מה שזקוקים לו כולנו. ווידוי קטן:כששקדוד ובועז אמרו לי שאכנס לכאן...נראה לי לא משהו..השם הזה גימלאים יוצאים לדרך.חשבתי לעצמי..שייצאו..מה לי ולפורום כזה. צעירה...בת זקונים....תגידו מה שתרצו....לי נעימה השהות במחיצתכם.
בבחינת אילוץ כדי למנוע מבני 20 לחשוב שהפורום מיועד אליהם אבל בשום פנים ואופן לא תחמנו הגיל על פי תעודת גימלאי. ומנסיוני- על אף נסיון חיים שמצטבר עם הגיל , החל משלב מסויים אין לגיל משמעות כל עוד אדם בעל אישיות אנרגתית , חיובית ורצון טוב. לי עצמי יש חברות אפילו יותר צעירות ממך ולפעמים אני חושבת שאני ממש איפנטילית לידן