לעומר ברכות ליום הולדתך

ora11

New member
זאת עוגה שבתי יערה אפתה לבן שלה

שהוא הנכד שלי לגיל שנה. לא חיפשתי עוגה עם 51 נרות אז שלחתי לך עוגה אמיתית. כל הטוב שבעולם שיהיה לך.

הענאלע

New member
../images/Emo49.gif לך עומר, צעירת (?) הפורום

קבלי מלוא החופן ברכות להרבה שנים באות וטובות בריאות שמחה הצלחה והגשמת כל שאיפה! שיהיה לך רק טוב מאחלת לך מכל ה-

maxima

New member
עומר מזל טוב ליום הולדתך../images/Emo48.gif

שפע, בריאו, אושר ,ואהבה וכל שתבקשו לו יהי

shkedud

New member
היום יומולדת לעומר החמודה../images/Emo49.gif

בהמשך לשיחת הטלפון שלנו - שוב אומרת לך מזל טוב עם כולם |
בלון|

נֵנָה

New member
היי כולם ../images/Emo6.gif אני רואה שנכנסתי

בעיצומה של חגיגת יום ההולדת של עומר החמודה
עומר יקרה, מאחלת לך מזל טוב ויום הולדת שמח בריאות, אושר, נחת והנאה והרבה הרבה הצלחה שתשיגי את כל מאוויך ויִמלאו שמחה כל ימיך

ע ו מ ר 4

New member
שקדוד.....

לא היית כאן היום...וכבר אמרה לי אנימו שאני בת הזקונים שלכם....אז....בהמשך לשיחתנו...ולשאלה:"אמא בבית?"
...... כל הבנות של מערכת החינוך.....הכינו לי מסיבת הפתעה ממש כאן בתוך הגן שאוהבת ומטפחת כלכך. היה נפלא...ערוך כמו בארמון רב תפארת...כל אחת מ14 הבנות הכינה משהו טעים מעשה ידיה. בן המתנות שקיבלתי...קיים גם עץ קטן שגזעו וענפיו עשויים חוט ברזל מלופף סביב עצמו...ועליו אבני ענבר....נאמר לי שזה עץ של משאלות. מבטיחה לכם כולכם.....שאבקש עבורכם :בריאות הרבה ואושר לרוב וזה בעצם כמעט כל מה שזקוקים לו כולנו. ווידוי קטן:כששקדוד ובועז אמרו לי שאכנס לכאן...נראה לי לא משהו..השם הזה גימלאים יוצאים לדרך.חשבתי לעצמי..שייצאו..מה לי ולפורום כזה. צעירה...בת זקונים....תגידו מה שתרצו....לי נעימה השהות במחיצתכם.

אנימו

New member
שקדוד - באמת הבחירה בשם היתה קצת

בבחינת אילוץ כדי למנוע מבני 20 לחשוב שהפורום מיועד אליהם אבל בשום פנים ואופן לא תחמנו הגיל על פי תעודת גימלאי. ומנסיוני- על אף נסיון חיים שמצטבר עם הגיל , החל משלב מסויים אין לגיל משמעות כל עוד אדם בעל אישיות אנרגתית , חיובית ורצון טוב. לי עצמי יש חברות אפילו יותר צעירות ממך ולפעמים אני חושבת שאני ממש איפנטילית לידן
העיקר שהגעת והטלת עוגן איתנו.

צודקת אנימו, מהטובים בחברי הם

בערך מחצית גילי. זוכרת את פינזו, לעיתים מבקר כאן, ידיד אמיתי. ההפרש בינינו כ- 20 שנה

למעלה