לערן בקשר למרכז מסחר

Metallica69

New member
לערן בקשר למרכז מסחר

אמרת שהמחירים חוזרים לעצמם כשהמלאי נגמר, אתה מוכן לפרט? איך המלאי יכול להיגמר? כשזה מגיע ל-0 ? וכשקונים/מוכרים זה גם מוריד מהמלאי?

gindis

New member
בדיוק

אנחנו כנראה לא נאפס את המרכז מסחר המון זמן ! אבל בקרוב נוסיף טכנולוגיות חדשות, שיאפשרו לכם למכור בעלות גבוהה יותר.

mr met

New member
ואם ייגמר המלאי?

עכשיו מחיר הלווינים בשפל, וכבר שמתי לב שיש ירידה במספר הלווינים, אז אם תהיה ירידה במספר הלוויינים במלאי אז המחירים יעלו? או שהפ יעלו רק כאשר מספר הלווינים יתאפס?

בר

New member
כל עוד אנשים ייצרו ציוד צבאי למכירה

והצטיידות כלכלית,המלאי רק יעלה המחיר יירד וכן כולנו במקום לייצר יהיה שווה יותר לקנות. כרגע אנשים בנו יותר מידי מפעלי לוויינים והפציצו את השוק בלוויינים בגלל שכולם מוכרים לוויינים מפני שזה היה כסף קל. עכשיו כולם עוברים לטילים נגד טילים וכפי שכולנו רואים גם המחיר שלהם יורד וככה זה ימשיך להיות. כולם ייצרו כמויות של נשקים שלא יישתמשו בהם. המלאי יוצף והמחיר יירד. בעוד שמפעלים אזרחיים שומרים על ערך קבוע ואתה מקבל בכל תור ערך קבוע ומדוייק תמיד. תעשה את השיקולים בנוגע לכלכלה שלך ותראה מה שווה לך לבנות יותר בכדי לקבל יותר כסף.

avikkarpel

New member
מרכז מסחר

ערן. זה לגמרי לא בסדר שאתם לא מאפסים את מרכז המסחר. קודם כל תמיד הייתם מאפסים ואנשים היו בטוחים שכך יקרה גם הפעם. ברגע שזה לא קרה זה פגע המון במדינות שלמות. כולם מחכים לאיפוס בשביל למכור. ולכן אני מבקש ממך לאפס הפעם ולהודיע שבפעם הבאה האיפוס יתבצע אך ורק שהמלאי יגמר (אף פעם...).

gindis

New member
יהיה איפוס בקרוב

יהיה איפוס בקרוב למרכז מסחר... האיפוס הנ"ל יהיה אחרון ואחריו לא יהיו יותר איפוסים. במידה ויגמר מלאי מסויים אז יתאפס לגביו המחיר.

Hocky

New member
../images/Emo31.gif

ערן אל תעשה איפוס זה לא בסדר

Hocky

New member
איפה הקושי

ככל שהמשחק יהיה יותר קל הוא יהיה פחות מעניין. אל תיכנע להם ערן... אסור לאפס

mr met

New member
הצעה

אני מציע לכולם לקנות עכשיו לוויינים בצחיר שפל, ואחרי האיפוס למכור אותם מיד

avikkarpel

New member
מה זה אל תכנע להם

זה לא הוגן אם לא יהיה איפוס. הוא לא הודיע לפני שלא יהיה איפוס והיינו רגילים שתמיד יש איפוס. במידה ולא יהיה איפוס זה עלול להרוס מדינות שלמות וחבל.

Hocky

New member
מגיע להם

מה זאת אומרת שמדינות מבססות את המדינות שלהם על אלפי מפעלים של לווינים ואוספים אותם עד האיפוס וברגע שיש איפוס מוכרים מיליון לווינים ועולים ישר בלי מלחמות ובלי כלום לראש הדירוג... זה פשוט לא הוגן... וזאת דרך משחק של נובים...

avikkarpel

New member
נובים נובים

אבל זאת הייתה שיטת המשחק של רבים ואתה לא יכול להגיד שהיא לא חכמה. בכל מקרה אין לי בעיה שלא יהיו יותר איפוסים אבל מן הראוי שיהיה איפוס אחרון מכיוון שהורגלנו לאיפוסים.

מה הורגלתם ???

המשחק כולה בן חודש וחצי ! תפסיקו להתעסק עם נושא האיפוס,תגמרו את המלאים שלכם ותבנו מפעלים אזרחיים ! אני גם נגד האיפוס.

Hocky

New member
הוא בא מפורום הומור שחור

שם מנהל פורום לעולם לא טועה... זה אחד מהחוקים.

למעלה