לערן בקשר למרכז מסחר

Hocky

New member
היא לא חכמה.

עובדה שאם לא מאפסים עכשיו אתה תקוע עם מיליוני לווינים שאין לך מה לעשות איתם כי הם שווים גרושים, אם אלפי מפעלים ללווינים שלא עוזרים לך בגרוש ודירוג שרק עולה ועולה בגלל השטות שעשיתם וקניתם מפעלי לווינים, עכשיו אתם נחשבים לחזקים למרות שצבא ההגנה שלכם חלש וכל מי שבדירוג שלך ויכול לתקוף אותך יש לו יתרון עליך...

Lightning82

New member
זה כמו בבורסה.. ../images/Emo13.gif

אם תדעו שהולך להיות איפוס תתחילו לקנות לויינים באטרף ואז המחיר שלהם יעלה. כשתגלו שהמחיר עלה מאוד תתחילו למכור באטרף והמחיר יירד, וחוזר חלילה.

gindis

New member
מוכן לשמוע את כולם !

תרשמו מה אתם חושבים על כך + נימוקים.

Parks

New member
אסור לך לתת "מידע פנימי"

שאתה הולך לאפס זה פוגע קשות ב"בורסה", זה נותן לנובים הזדמנות להתאשר.

sbinyamin

New member
../images/Emo118.gif

לפי דעתי לא כדאי לעשות איפוס כי זה לא כל כך יועיל להמשך......תוך שניה כולם מוכרים ושוב המחירים נמוכים גם אני קניתי מפעלים של לוויינים כי פעם מישהו אמר לי שזה כדאי ועכשיו נתקעתי איתם ואני רוצה שהמחיר יעלה אבל בסך הכל זה לא כל כך יעזור.... ודרך אגב אני לא יכול לגמור את המלאי שלי כי יש לי מפעל וכל פעם אני מקבל עוד ועוד......

meetAmeet

New member
איפוס אחרון...

לפי מה שכולם הבינו אין שום בעיה עם הטקטיקה הזאת, עשה איפוס אחרון כדי להיות פייר עם כולם... אני לא מבין מה כל כך רע באיפוס אחרון...

Lightning82

New member
יש בעיה

אם יהיה איפוס כל אלה שיש להם אלפי לווינים יתחילו למכור ויתעשרו מאוד, מה שיערער איזשהו איזון שנוצר במשחק. לדעתי גם לאחר האיפוס יהיו כאלה שעדיין יתקעו עם הרבה לווינים. לא כולם יהיו ליד המחשב למכור לווינים אם יהיה איפוס וכך האיפוס לא יהיה רלוונטי כלפיהם.

Hocky

New member
יש סיבה שהמחירים הם כמו שהם

בגלל תפוצה רחבה או נמוכה... איפוס ידפוק את האיזון.

mr met

New member
איפוס אחרון

אנשים בנו את את כל האסטרטגיות שלהם על איפוס, צגיע להם עוד איפוס אחרון, לא להמשיך במדיניות האיפוסים אלא איפוס אחד, בלבד, ברגע שערן אמר שיהיה עוד איפוס אחד אני כבר קניתי במעל מאה מיליון לווינים כי ידעתי שיהיה עוד איפוס אחרון, זה לא פייר אמרת שיהיה עוד איפוס אחד, אחרון

Hocky

New member
הוא אמר את זה בסך הכל לפני 7 שעות

ולא מדובר באנשים מדובר יותר בך. רוב האנשים פה מבינים את ההיגיון שמאחורי איפוסים ומבינים שזה רק יזיק למשחק. כמוך גם לי יש הרבה מאוד לווינים, אבל בניגוד אליך אני חושב על אינטרס המשחק, שאני אוכל להנות לשחק בו גם בעוד שבוע ולא כמוך שכל מה שאכפת לך זה להעשיר את המדינה שלך על ידי נוכלות כמו זאת בגלל ששמעת שיהיה איפוס אז אתה קונה את כל הלוויינים שאתה יכול בזול על מנת שכשיהיה איפוס תוכל למכור אותם ביקר ואז שוב למכור אותם בזול. וחוץ מזה אם כבר קנית הרבה לווינים אז מחיר הלווינים בטח כבר הלאה בגלל שהמלאי פחת וכבר אין צורך באיפוס כי מחיר הלווינים עלה.

mr met

New member
לא רקאני

מאז היום בבוקר שמתי לב שמספר הלווינים במלאי ירד ב200 אלף... חוצמזה אני לא מסתמך על הלווינים כי אני לא השתמשתי במכירת הלווינים כגיוס כסף.. וגם אם כן, זה סוג של אסטרטגיה, זה מרכז מסחר ובסחר אמורים לעשות כסף!

Hocky

New member
אם זאת צורה של אסטרטגיה

אתה היית צריך לקחת בחשבון גם את ההיבטים השליליים שיום אחד המחירים של הלויינים יהיו נמוכים... אי אפשר לאכול עוגה ולהשאיר אותה שלמה חביבי...

meetAmeet

New member
על מי אתה עובד? אתה מדבר בשם עצמך!

רוב האנשים פה צריכים את האיפוס האחרון הזה ולו רק כדי להיות הוגנים איתם, זה המינימום שאפשר לעשות לכבודם, צריך להזהיר לפני שמשנים את המשחק כל פעם בצורה דרסטית כזאת! בקשר למה ש- Lightning82 אמר, אתה רציני?! הדירוג שלהם לא ישתנה בכלל, גם אם מישהו לא יהיה ליד המחשב המחיר לא יירד כל כך הרבה בכמה שעות או אפילו יום. יש לי בעיקר בעיה איתך Hocky (לא משהו אישי חס וחלילה), נראה כאילו אתה מתנגד לאיפוס דווקא מאינטריסים אישיים, נראה שאתה השקעת יותר במשהו אחר ואתה רוצה לנצל את זה לטובתך, אם תסתכל בהודעות הקודמות אתה מסכים עם כל אחד שנגד האיפוס לא משנה איזה שטות הוא אומר... אנשים היו יכולים לכתוב אני נגד האיפוס כי זה פוגע בשכבת האוזון והיית מסכים. מה הדבר הנורא באיפוס אחרון? אם ערן היה קובע שמסוקים יותר לא פעילים והוא מוחק אותם מהמשחק זה גם היה בסדר אם לא היו נותנים לפחות למכור אותם במחיר סביר?! מה היה עושה מישהו עם 300 אלף מסוקים?! קחו נקודה למחשבה: כשמשחקים משחק אי אפשר להמציא חוקים באמצע.

אבל...

תראה,גם לי יש מלאי עצום של לוויינים כי גם אני כמו כולם התבססתי על הרעיון של האיפוס,אח הכלכלה שלנו לא נבנית בעצם על האיפוס. פעם אחת ערן איפס את המחירים,כי אנשים לא הבינו את הירידה הדראסטית של המחירים ולעומת עלייה של כלי נשק אחרים. אני נגד האיפוס למרות כל הלוויינים שיש לי. אני יודע שאם יהיה איפוס זה יעזור לי מאוד בהרבה מאוד כסף,כסף שייאפשר לי לקנות לי 2-3 טכנולוגיות נוספות,אבל עדיין אני מעדיף שלא יהיה איפוס ושאנשים יילמדו לתכנן אסטרטגיית כלכלה אחרת. כי אם הוא יעשה איפוס שוב עכשיו אחר כך יבואו שוב חברים אחרים שיידרשו את האיפוס וזה לא ייגמר. אז עדיף לחתוך את זה כבר עכשיו ונגמר. ותאמין לי שאני מאוד זקוק לכסף עכשיו אחרי ההתקפה אתמול,אבל עדיין,אפשר להסתדר בלי איפוס. שכולם יימכרו את הלוויינים שלהם במחירים הקיימים כעת וייסתדרו עם זה. הרעיון של למכור לווין במחיר של 100K לא ממש צודק כלפי כל החדשים שנכנסו ולא מכירים את המשחק,אלה שלא השקיעו בזה ואלה שלא יודעים מה היו המחירים לפני. ומכירה של לוויינים במחיר של 100K תגרום לקפיצת מדרגות בכמה וכמה רמות מעלה. לא לאיפוס !

meetAmeet

New member
ממש לא נכון...

כמה זמן אתה במשחק? ערן איפס את השוק מעל 10 פעמים, אם לא 20! עדיך לחתוך עכשיו?! לא עדיף לתת לנו התראה קודם? זה לא בסדר לחתוך, אם היה לנו מושג שזה הולך לקרות לא היינו עושים את זה... אני לא מבין למה כל כך כואב לכם לאפס את השוק בפעם האחרונה, נראה שזה יותר סתם בלעשות דווקא...

לא זה לא נכון אין פה דווקא...

ואני לא מחליט בשביל ערן,אני סתם צד נגדי בדיון. אני חושב שזה פשוט לא פייר עבור החלשים יותר. ולמה לתת התראה ? האם לפני כן קיבלתם התראה כל שהיא ? ואני משחק מספיק זמן האמן לי. אם הצלחתי כבר להיות מותקף שלוש פעמים בליסטית ולהשתקם,זה מספיק זמן. וכן עדיף לחתוך עכשיו וזהו. מנהל המשחק לא צריך להתערב בכלכלת המשחק ! ושוב אין פה כאב כי גם לי בדיוק כמוך האיפוס יכול לעזור,אבל אני מעדיף לתת הזדמנות שווה לכולם כולל כולם. אתה יודע את מהלך המשחק כבר לפני כן,החדשים לא יודעים. החדשים נכנסו למצב הזה כפי שהוא. אתה נמצא עכשיו עם כמה כוח הגעת כבר ל40 מיליארד ? תן גם לאחרים להגיע אליך ולהילחם בך. מלחמה אמיתית שלא מבוססת על התערבות מנהל המשחק בכלכלה האסטרטגית.

meetAmeet

New member
עברתי את ה-90 מיליארד אבל מה זה

משנה? גם אני הותקפתי וגם לי הרסו את כל הכלכלה! (תאמין או לא וחזרתי לעצמי)... ואם הותקפת 3 פעמים והרסו לך כל פעם את המפעלים סימן שאתה צריך לקנות יותר טילים נגד טילים ויותר טכנולוגיות שלהם.

Hocky

New member
אם יש לך 90 מיליארד

תשאיר בבקשה את שם המדינה שלך פה... לבדיקות מערכת שאני חייב להסדיר עם ערן...

למעלה