לערן בקשר למרכז מסחר

Hocky

New member
אישית יש לי 25 מפעלי לווינים

ו-3455 לווינים ברגע זה שעם האיפוס אני אמכור אותם אבל דעתי שהאיפוס הוא שטות.

meetAmeet

New member
לי יש מעל 160 מפעלים...

ולפני האיפוס היה לי מאות אלפי לווינים, 3455 זה באמת לא הרבה בכלל, וזה לא ישנה לך הרבה עוד כמה ימים שתתחזק הרבה יותר...

TornadoM

New member
אני?

אני לא השתכנעתי אם אתה שואל אותי. אני אף פעם לא ישתכנע גם כי היה צריך להיות איפוס עובדה ערן עשה את זה. ומה אתה חושב שהשתכנעתי כי מחקו לי הודעות? באמת חלאס כבר.

medinaGindis

New member
לדעתי

במקום לאפס צריך שיהיה מנגנון שדוחף את המחירים לכיוון מחיר הגלם שלהם. למשל משהו שמונע מלווין לרדת מתחת ל50000. בכל מקרה אסור שמחירים ישתנו הרבה בפרק זמן קצר כי זה פשוט ינוצל לרעה.

ערן תן תשובה.....

אם מאפסים בקרוב אני לא ימכור עכשיו,אם לא מאפסים אז אני כן............. רק תן לי תשובה זה דחוף

למה לא שרשרת ? ../images/Emo46.gif

אני חושב שאני אתחיל במחיקות הודעות שאינן משורשרות !

tenen

New member
חושב שאסור לאפס...

לטובת כולם. לטובת מי שיש לו מפעלי לווינים אסור לאפס כי איפוס יגרום לזה שמספר מפעלי הלווינים פשוט יוכפל ומהר מאוד מחיר הלוויינים שהם ייצרו שוב יהיה שווה מעט מאוד ולכן עדיף שהמחיר יעלה בעצמו למעלה ע"י זה שלא מאפסים ואז המשתמשים החדשים קונים את הלווינים ומעלים את מחירם בלי לבנות מפעלים שירוששו את בעלי המפעלים הקיימים ולטובת כולם, אם עכשיו המחיר 10 אלף ואני יודע שיש איפוס אז אני קונה מיליון לווינים ומוחר מחר אחרי האיפוס, מספיק שכמה שחקנים גדולים ימכרו את הלווינים לאחר האיפוס ושוב המחיר ירד ורק השחקנים הגדולים הרוויחו כמה מיליארדים.

avikkarpel

New member
מה נסגר איתכם אנשים

ושוב ערן אתה עוד פעם לא בסדר. כששאלתי אותך אמרת שיהיה איפוס אחרון מכיוון שזה בלתי נמנע למדינות מסוימות. אתה לא יכול פתאום להחליט שאתה רוצה לשמוע עוד דעות ואז אולי עוד תחליט שלא יהיה איפוס בגלל כמה שלא רוצים שגם אחרים יתקדמו. אתה לא יכול לשנות ככה באמצע המשחק את החוקים, היית חייב להודיע לפני. אבל שמע זאת החלטה שלך אבל במידה שלא תאפס זה יפגע בהמון אנשים ואתה חיייב לחשוב על זה מכיוון שזאת אחריות והגינות של מנהל משחק.

למה מה ?

בגלל ששמעת שיהיה איפוס והלכת וקנית את כל הלוויינים שיכולת בכסף שהיה לך ? בגלל כך הטרונייה ? ערן בסדר גמור ! ובמלחמה כמו במלחמה תנאי השטח משתנים בהתאם לגזרות הקרב וככה גם כלכלת הקרב משתנה. ברגע שיהיה לנו "שוק שחור" נוכל למכור ביננו לבין עצמנו כלי נשק. לעשות החלפות וכדומה. ושוב אני נגד האיפוס !

avikkarpel

New member
אני אסביר לך למה

אני הצטרפתי בתחילת המשחק לפני חודש וחצי בערך והתחלתי לחקור את המשחק. ההנחה הבסיסית שלי הייתה זה שצריך לקנות כמה שיותר מפעלי לווינים כדי למכור את הלווינים ואז להתחזק. והשיטה באמת עבדה ואפילו הייתי במקום הראשון כמה ימים. במהלך כל החודש וחצי הזה הורגלנו לאיפוס במידה ומחיר הלווינים ושאר הדברים יורד בצורה דרסטית. ולכן מה הראוי שיהיה איפוס אחרון מכיוון שלא נאמר לנו כלום לפני שדווקא הפעם לא יהיה איפוס ומעכשיו מכשהוא הודיע שלא יהיו יותר איפוסים זה בסדר גמור. אבל לשנות את החוקים באמצע משחק זה גרוע מאוד ובמיוחד אם זה פוגע במאות שחקנים. אז אתם חייבים להבין את זה ולהסכים לאיפוס אחרון שאחריו מה שיהיה יהיה.

בר

New member
יופי אז ככה תמיד היה...

ועכשיו כבר לא. מה הטעם תגיד לי בייצור אלפי ועשרות אלפי לוויינים בכדי למכור אותם על מנת להגיע לידי בצע כסף וכדי להצטייד בקניית ציוד צבאי אחר. אתם יודעים מה שיעשה איפוס אחרון אבל שיעלה את רף התורים במקום 3 תורים למכירה וקנייה שיהפוך את זה ל5 תורים ולאחר מכן כאשר המחיר ייתייצב איפה שהוא באמצע שיחזור ל3 תורים או פחות. מה אתה חושב על זה ? שוב אני בדיוק במצב שלך. גם לי אלפי אלפים של לווינים למכור,אבל בכל זאת אני חושב על כל החדשים שאין להם את הכלכלה הזו וזה לא פייר עבורם. הם יודעים שמחיר הלוויינים הוא 20K ופחות ולא 100K. המחיר של הלוויינים ירד בגלל הייצור הגבוה שלהם ומכירתם. אנשים השתמשו במפעל הזה כמפעל לייצור ומכירה ולא לייצור ושימוש. ללוויינים אין בלאי גבוה למשל כמו הטילים נגד טילים או הבליסטיים ששם אתה משתמש בהם ומוציא אותם אל מחוץ למלאי. לוויינים אתה מייצר 200 בכל תור,משתמש אולי באחד או שניים ביום משחק אחד. כל השאר נכנסים למלאי ומפציצים את המלאי ולכן המחיר יורד. אז מה יהיה עכשיו יהיה איפוס סבבה,כולם יימכרו את הלוויינים שלהם טיק טק ושוב מ100K נגיע ל20K תוך יום וחצי. לא שווה את זה. לא הוגן כלפי שחקנים אחרים. ומי שיש לו עודף לוויינים כמוני שפשוט ימכור אותם לאט לאט. אני שמח לפחות שמפגיעת הטילים האחרונה נהרסו לי כל המפעלים הזולים האזרחיים וגם הלוויינים כי כמו כולם גם לי היו איזה 20 מפעלי לוויינים עם הכפלת תפוקה. בקיצור עכשיו אני כבר לא בונה יותר ממפעל לוויינים אחד. לא לאיפוס. זה לא הוגן ולא נכון לעשות. מי שרוצה כלכלה שייתבסס על האזרחיים. מה שהורגלנו בו הגיע הזמן לא להתרגל לכך,מה שנקרא לחתוך בבשר החי.

avikkarpel

New member
נו באמת

אתם מדבר שטויות אז הנובים יתרגלו ל20K אחרי יום וחצי אתה לא מבין שזה פשוט לא הוגן שלא יהיה איפוס זה הורס תוכניות וכלכלות של מדינות שלמות. וזה גם מאוד מאוד לא הוגן מבחינתו של ערן גם לשנות את החוקים באמצע וגם הוא כבר הבטיח שיהיה איפוס והוא כבר כמעט חוזר בו. ערן -תיהיה הוגן ותאפס

מתי הוא הבטיח לך בדיוק ?

או לכל אחד אחר ? זה הורס אולי תוכניות וכלכלות של מדינות שלמות,אבל זה לא יהרוס אותן. זה לא יגרום להן לקרוס. זה רק יגרום להן לטפס למעלה בדירוג במהירות יתירה. בעוד כל האחרים שלא השתמשו בכלכלה הזו,ייתקעו במקומם. אז די עם הבולשיט הזה,אתה לא תקרוס אם לא תמכור את הכמה אלפי לוויינים שלך ! אתה תמכור אותם במחיר שקיים עכשיו לא תצא פחות נשכר. מעבר לזה ששמת לב שעכשיו קנו מהמלאי כמות נכבדת של לוויינים ושמת לב שהמחיר קפץ ? תתארגנו אתם כקבוצה ותחליטו כולכם ביחד לקנות בו זמנית כמות של לוויינים ואז המחיר יעלה לבד ותוכלו למכור אותם במחיר פגז מייד לאחר הקנייה ! תרוויחו כפול. זה יהיה יותר ריאלי לעשות.

avikkarpel

New member
מה הוא הבטיח?

הוא אמר שיהיה איפוס בקרוב. זה לא נחשב מספיר הבטחה בשבילך?

זו לא הבטחה...

זו אמירה מתוך רצון לקדם את המשחק. אך ברגע שיש דיעות מנוגדות וחלוקות,מן הסתם,מקשיבים לכל הצדדים ולאחר מכן מחליטים. דמוקרטייה לא ? שלטון הרוב בוחר,אבל לא תמיד זה נכון. כי במקרה הזה הרוב בוחר מה שטוב לעשירים. העשירים ייתעשרו וייתקדמו יותר והעניים ידרכו במקום שלהם ויישארו עם מה שיש להם.

Lightning82

New member
נשמע כמו רעיון טוב, אבל

אל תשכח שניתן למכור רק חמישית מהתכולה כל פעם. אי אפשר למכור הכל במכה. לדעתי זה יתקזז חזרה. כל פעם שאנשים ימכרו המחיר יעלה חזרה. במכירות הראשונות הם יצאו ברווח, אבל כשיגיעו ללוינים האחרונים המחיר יהיה בשפל.

מה כולם מצפים ?!

למכור 40 אלף לוויינים במכה מתוך 200 אלף לוויינים במחיר של 100K מינוס קצת. תעשה את החשבון כמה הוא ירוויח במכה אחת ורק ממכירה אחת בתוך 3 תורים ! תאר לך שיהיו לו עוד 160 אלף לוויינים שגם מתוכם הוא יכול למכור עוד 32 אלף לוויינים ?! אתה מבין בכמה מדינה אחת יכולה להתקדם ? ובדירוגים הגבוהים מדברים במאות אלפי לוויינים ולא בכמה אלפים בודדים !

למעלה