לפוליטיקים ולסע סע ללפלאנד

שואקה

New member
לצאת מהשטחים עכשיו../images/Emo70.gif

הפעילות הצבאית החסרת טעם שמתבצעת ברגעים אלו בשטחים מעוררת בי תחושת כעס עמוקה! הרי התוצאות של המבצע הזה כבר ברורות לנו מראש, עכשיו אנחנו מנקים את האזור וביום שנצא משם תתחדש כל הפעילות של העם הפלסטינאי ויחד איתה תתחדש הפעילות הטרוריסטית, והפעם היא תהיה קשה וכואבת יותר. אני שואלת :לא מספיק לנו? כמה עוד ילדים, נשים,גברים,נערים,נערות וחיילים טובים ימשיכו ליפול במלחמה החסרת שחר הזו. כולנו כאן יודעים שיגיע היום שבו נהיה חייבים לתת את גבולות 67, כל הפוליטיקאים העיוורים, כל האזרחים וכל העולם כולו יודע: את גבולות 67 אנחנו ניתן. אז למה להמשיך במלחמה עקובת הדם הזו? מתי כבר יגיע היום שבו ניתן את הגבולות, נקים את החומה ונגיד להם שלום??? היום הזה עוד יגיע, רק חבל שאנחנו נלחמים בדמים על משהו שעוד ניתן. ובאותו היום, כשנהיה חייבים לתת לעם הפלסטינאי את מבוקשו, תשאלנה האימהות שאיבדו את ילדיהם, הילדים היתומים והמשפחות השכולות את השאלה הבאה:" אז בשביל מה נלחמנו כל כך קשה?בשביל מה איבדנו את בנינו? בשביל שבסוף ניתן את השטחים האלו?" והתשובה תהיה "כן". מלחמה חסרת טעם . מלחמה על כבוד. מלחמה של עם ישראל על "הכבוד" שלו, על חתיכת שטח מסריח. די עם זה!!!! כמה שזה יהיה כואב לפנות את ההתנחלויות ואת המקומות המיושבים בישראלים, זה יהיה פחות כואב מאשר לאבד עוד ועוד ועוד ועוד אזרחים, אנשים, בני אדם,נפשות,לרסק חלומות . די לכאב המר!!!! כמה בנים עוד צריך להקריב כדי שתבינו? עדיפים כאבי השלום על ייסורי המלחמה!!! שטח,שטח תמורת חיי אדם. האם זו דרכו של עם? שתקומנה כל האמהות שאיבדו את בניהן במלחמה ותצעקנה!דיייי! שיקום עם ישראל ויבין שעדיף לכולנו לתת את השטחים האלו כבר מאשר לחיות בתוך מלחמה.

מסכימה ומוסיפה!!!-

יש כם מושג למה הממשלה ממשיכה בכל הקרבות השוא האלו?, הפוליטיקאים לא רק עיורים אלא יותר מזה, הם שומרים בדרך הכי מלוכלכת ושפלה שיכולה להיות על המקום והכיסא שלהם בכנסת, על הכסף שיכנס לכיס שלהם בסופו של דבר. ושלא נשכח דבר נוסף שמטריד את הממשל שלנו, יותר משאר הבעיות שפוקדות את העם בימים אלה, זה איך ש"אנחנו" נראה בעיני העולם ובעיני אמריקה שבלי ספק נצטרך את עזרתה, בטח מתישהו. ולא רק האמהות צריכות לקום לצעוק על הבנים/בנות שאיבדו, אלא כולם, כי אלה הבנים של כולנו, אלה ילדים של המדינה, והמדינה פשוט משליכה אותם כפיתיונות, ועם כל הפטריותיות שבי- לא טוב למות בעד ארצנו. ותשימו לב למשפט הזה- "ארצנו"- הארץ שלנו, שוב-שטח בשביל חיי אדם. אבל אין לאן לקום לצעוק. ובעוד כמה שנים, הממשל במדינה יכול באופן עקיפי להפוך להיות ממשל של אנרכיה.

לישראל אין שום עיניין ....

לישראל אין שום עיניין ברמאללה ובעזה.... וגם לא בקלקיליה וולא בבית לחם, וישראל אין שום עיניין במזרח ירושלים, ברובע הערבי, בכיפת הזהב, ובמקומות הקדושים לאיסלאם. בכל מיקרה לא יגורו ישראלים בעזה, גם אם היא תהיה שוב שייכת לישראל, ואם יכבשו את רמאללה שוב ושוב, ואיתו ויבאו עוד מיליון פלסטינאים ממורמרים לתוך גבולות ישראל זה יפתור משהו? מדינת ישראל היא מדינה שוחרת שלום, והגיע הזמן שהיא תוכיח את זה
ומה ששירן אמרה, מאוד נכון, עדיף כאבי השלום מייסורי המלחמה, ועוד כמה אנשים צריכים למות! כדי לקיים את חזונם של כמה יהודים פאנטים שרוצים רק את ישראל הגדולה, והכובשת
מרקו וזהו!!!

numerw

New member
עניין...

הימצאות ישראל בשטחים בימים אלה(צבא לא מתנחלים) היא למטרות הגנה התקפית וכפי שנאמר לא לכבוש שוב את השטחים. אך הימצאות המתנחלים בשטחים היא לא מתאימה עצם שמם הוא שלילי להתנחל בכל מקום זה לא משהו חיובי במיוחד, נצרים שתקועה כעצם בגרון של הפלסטינאים היא מיותרת על כמה משפחות שמים שם חיילים ונפגעו שם מספיק וגם נהרגו בשביל מה? אידיולוגיה של כמה אנשים?! ברצינות מוות הוא דבר מיותר. שלום הוא דבר נחוץ אבל כרגע לא בטוח שבתנאים הקיימים הוא אפשרי(חמאס,מתנחלים,ממשלה שמתכופפת לאינטרסים וכו...).

שיר שרף

New member
נכון!

הרבה הרבה אנשים הולכים עם הדעה הזאת יום יום ורואים חדשות וכואב להם... הרבה.. יותר מדי.. למה לא עושים משהו?.. למה שותקים???

לפנות את השטחים

קראתי את כל מה שיש לאנשים טובים להגיד, ולהלן דיעותיי אכן יש מטרה לנקות את השטחים, שאותם אין סיבה והצדקה להחזיר. אלו שטחים ישראליים, גם אם הפלסטינאיים מאמינים שיש להם זכות יישוב וקיום בארץ שלנו. האין אתם מאמינים בקיום ארץ ישראל השלמה? עכשיו, ברגע שנפנה את הפלסטינאים מהשטחים לחלוטין, וזו קרוב לוודאי עובדה בסיסה וקיימת, שיתיישבו שם אנשים. וודאי שיש לנו אינטרס בעזה, ובקלקיליה, ובכל המקומות האלו, שבאותה מידה יכולים להיות מושב הר נוף, ועיר בשם גבורה, או מה שלא יהיה. אין שום הצדקה לויתור, ולאו דווקא ממניעי אגו, או כבוד, כמו כן מפולטיקאים שרוצים לשמור על כיסא זה או אחר. פוליטיקאים יישבו על כיסאותיהם הרבה אחרי שהסכסוך ייגמר, גם אם מדובר בסכסוך שיימשך עוד מאתיים שנה. הרי לא בכך טמון הפיתרון לסכסוך. אי אפשר להסכים לעובדה שמכיוון שהערבים אלימים, ורצחנים, ומחרחרי ריב אנחנו נסלח להם וניתן להם את כל מבוקשם. אני אישית אוהב לבדוק דברים לעומקם, ולכן הלכתי וחיפשתי במילון את ההגדרה של שלום והריהי לפניכם: 1. מצב בין מדינות שאינן נלחמות זו בזו, או בין בני אדם שאינם שונאים זה את זה 2. הסכם של סוף מצב מלחמה בין מדינות (הכולל בדרך כלל נכונות לשיתוף פעולה) 3.שלווה נפשית, שקט, מנוחה 4.אידאל של הרמוניה חברתית ההגדרה האחרונה הייתה לא רלוונטית מכיוון שהתייחסה אל הברכה שלום (מה שלומך, וכדומה) אז דבר ראשון, לא כתוב בשום מקום ששלום נובע מאיומים של צד אחד, או מאלימות כלשהי. ואם מישהו חושב אפילו לרגע שהפלסטינאים הם קורבנות מסכנים, שיחשבו שנית על המושג קורבן. אין לי בעיה לחפש במילון גם את זה, אבל חבל לי להיות לטורח על כולם. קורבן הוא אינו מחבל, הוא אינו רוצח, קלגס, ומשמד אזרחים. שנית, ההגדרה הראשונה מדברת על בני אדם שלא שונאים זה את זה. מספיק לראות את השנאה העמוקה שרוחשים הפלסטינאים כלפינו, וכהוכחה אני אשאל אתכם שאלה. האם אתם מוכנים ללכת בשטחים? הרי אתם אזרחים חפים מפשע, רובכם אפילו תומכי סיום מאבק עקוב מדם. אני בטוח שאתם ממש מפחדים להסתובב שם, כי שייראו שאתם יהודים, לא יישאלו אותכם לדעתכם הפוליטית, אלא פשוט יחסלו אותכם, בלי לחשוב פעמיים. מצד שני, האם יהודי היה מעז להרוג ערבי? כמה ערבים ראינו פה בפסח? המונים! לא נגענו באחד מהם, ונתנו להם להנות ולשמוח (כמו שלכל אדם מגיע). ההגדרה השניה מדברת על נכונות לשיתוף פעולה. להמשיך? האין זה ברור שהנכונות היחידה של הטרוריסטים הפלסטינאים (ומי שמתקומם להגדרה שלי כלפיהם, שיעשה מחקר קטן, וייראה מאיפה צמחה אש"ף, ומה היה לפני אש"ף) היא לכל דבר חוץ מנכונות לשיתוף פעולה? ההגדרה השלישית מדברת על שלווה נפשית, ועל מנוחה. אני לא יודע מה איתכם, וזו נקודה בעייתית באמת, אבל אני לא ארגיש בטוח כל עוד יהיו ערים ערביות בתוך ארץ ישראל. אנחנו חיים בבועה אילתית, אבל מספיק להסתובב בירושלים באיזור שכל בתי הממכר בו בערבית, והשלטים בערבית בשביל להתחיל לפחד מהרגליים. ההגדרה האחרונה של שלום מדברת עלינו, דווקא. מדובר על אידאל של הרמוניה חברתית, שזה מה שצריך להיות בעם שלנו! אנחנו צריכים להתייצב יחד כחזית מאוחדת ולתת לגיטימציה לצה"ל ולפעולותיו, ולא לפלג את העם מבפנים. לסיום - אני יודע שדיעותי קיצוניות ושונות לחלוטין משלכם. גם דיעותיכם קיצוניות, אבל לכיוון שהקונצנזוס נוטה אליו יותר. לפני שאתם מגיבים לי בחרון אף, חישבו על כל האנשים שדיעותיהם היו שונות בתכלית מדיעות הרוב במהלך ההיסטוריה, מהנביא ירמיה, אם תרצו, ועד אפילו עיתון סוציאליסטיים בגרמניה הנאצית (אפילו אל תחשבו שאני משווה משהו קטן מהיום לנאציזם! אפילו לא לחשוב ככה) אני גם יהודי, כמוכם, ורוצה כמוכם שהסכסוך ייגמר. אני מתכוון לשרת בצה"ל, רצוי ביחידה הקרבית ביותר, ואני מוכן לסכן את החיים שלי בשביל המדינה שלי, אותה אני אוהב. ואני בטוח, שגם אתם אוהבים אותה כמוני, אחרת לא הייתם מתקוממים כל כך על כל עוולה שנעשת לה. הקטור

שואקה

New member
הקטור

אלו שטחים שניתנו לפלסטינאים על מנת להקים בהם מדינה פלסטינית, אנחנו כבשנו אותם ע"י כוח (לגיטימי) אבל לנו הם לא שיכים. אני מאמינה בדבר אחד קיום ארץ ישראל שלווה וחייה. זו לא הארץ שלנו, זו הארץ של כולנו בתוכם גם הפלסטינאים,ולא אין לי כל רצון בקלקיליה, אני רוצה את הפינה שלי בשקט שלי, לעם ישראל יש מספיק מקום לחיות גם בלי השטחים שכבשנו מידיהם. אך נכון לכרגע הם אלו שחיים בג´ורע! אני מאמינה שיש להם זכות קיום,כן! הם בני אדם ואתה לא יכול לזרוק אותם לכלבים כי אתה טיפה יותר הומני מהם ואתה כבשת אותם.אנחנו ניתן להם את מבוקשם כי הוא שלהם וכמה שלא נראה לי שעם כזה יכול להקים מדינה,אני לא זו שאקבע מי כן רשאי להקים מדינה ומי לא. מה רע לך במה שיש לך עכשיו? למה אתה צריך את עזה? למה זה טוב לך? אפשר לחשוב שאתה חי בצפיפות או ברעב.... זה בלתי אפשרי להעביר את כל הערבים לאני לא יודעת לאן אתה מתכוון להעביר אותם ,כמה שאני גם לא אוהבת אותם במיוחד הם בני אדם. אני בטוחה ששטחם של גבולות 67 מספיקים לכל עם ישראל לחיות טוב ואפילו טוב מאוד, אז למה?למה להרוג חיילים בשביל השטח המסריח הזה? נראה לך ששטח שווה חיי אדם? אני באמונה שלמה מאמינה בא"י ,וא"י בשבילי זה לא השטח המזדיין הזה אלה זה העם.איחוד העם -בוודאי! הלוואי ונהיה כולנו מאוחדים ,ואין לי כל כוונה לפלג את העם ויחד עם זאת גם לא לתת לגיטימציה לכל פעולות צה"ל.כי לי לא נראה הגיוני שבשביל השטח הזה ימותו האנשים הקרובים לי ביותר. עניין אישי- עד לא מזמן הייתי ימנית, אבל היום דווקא לנוכח המצב שינתי את דעותי.אחרי שאיבדתי מישהו יקר במלחמה המתועבת הזו ,רק אז זה היכה בי, אין שום שטח ששווה את חייו של אדם. נשמת אדם היא יקרה מפז .תחשבו רגע על כל איש שמת בעקבות המלחמה הזו,כמה חלומות וודאי היו לו, אולי היו לו אישה,ילדים, כמה דברים הוא לא הספיק לעשות...זה לא כואב לכם? תנו לחראות את מה שהם רוצים ודי. מי יודע ,אולי באמת נחיה אז בשלום......?

שואקה

צר לי, על אובדנך. אני בכי על כל הרוגי המלחמה הארורה הזו ברגעים כאלה, אני רוצה לבכות. אני לא רוצה לחשוב על האיש היקר שאיבדת. אני לא רוצה לחשוב על המוות האפשרי שלי בצה"ל. אני לא רוצה לחשוב, או להיות יותר. אבל אני גם לא רוצה לתת לפלסטינאים שטחים שלא שלהם. ושואקה, כל אלו המדברים על "שטחים כבושים" צריכים לזכור שאיפה אנחנו חיים? באילת? או אולי... באום רש רש? גם זה הוא שטח כבוש. אפשר לומר שאנחנו צריכים לוותר על כל השטחים שהבריטים לא נתנו לנו, אבל מי הם בכלל? ארץ ישראל לא קשורה להחלטת הבריטים, החלטה שהוחלטה בשרירות הדעת, על ידי העברת קו גס במפה דהויה. לא מקובל עליי, שארצנו היפייפיה תחולק על ידי פקיד בור ומשועמם שמת כבר מעל לחמישים שנה. אני מדבר על הארץ שקיבלנו בתנ"ך, ארץ זבת חלב ודבש. נשמע מפגר, נשמע נאיבי, אבל זה פירושו של אוהב המולדת, וזה פירושו של אוהב הארץ. בקשר לדברייך על איחוד מי ייתן ודברייך יישמעו... איפה שמקשיבים, אני מקווה

יא בני זונות שמאלנים!!!!!

להישאר ולהרוג כל ערבי!!!! המטרה לא לכבוש את הערים! אלא להרוג את כל הטרוריסטים שיהיה לנו שקט! עובדה מצאו עשרות מעבדות נפץ ומאות חגורות נפץ! שמנעו מי יודע כמה פיגועים! אז שתקו יא חראות! אתם מסוג האנשים שמוכרים ת´מדינה! צריכים לזרוק אתכם לים עם הערבים!

לפלאנד, מה קורה איתך בן אדם?!

אז מה אם הדיעה שלהם שונה משלך או שלי?! הם עדיין אנשים טובים! בחייאת, עזוב אותם כאילו שאתה תמיד צודק בכל דבר שאתה עושה

ומה עם אנשים שמקללים חברים שלהם?

גלה אורך רוח לטעויותיהם של האחרים, כי לטעויות שלך אתה בטוח תרצה שייגלו אורך רוח

שיר שרף

New member
רגיעון אחד, שניים אולי???../images/Emo91.gif

עדי.. זה ממש טוב שאתה אוהב להגיד את הדעה שלך.. אבל בבקשה בלי הגזמות.. אם אתה רוצה להגיד משהו יש צורה ודרך להגיד אותו... לא בהתפרצויות בשביל התשומת לב.. את זה אתה יכול להשיג בדרכים אחרות

שואקה

New member
אדון אטון!!!!!!!

תהרוג את הטרוריסט מחר יקום גדול יותר! תקח לו את החגורת נפץ, מחר הוא יכין חומר ביולוגי הרסני!!!!!! פתרונות שכאלו לא יובילו את המדינה הזו לשום מקום!!!!!!מה נראה לך שהם לא ישיגו עוד נשק??ואז הם יקומו עלינו באבי אבינו הם יקומו עלינו! אז דקה לפני שאתה פותח ת´פה המלוכלך שלך תחשוב 3 צעדים קדימה.לאן זה יוביל אותך מחר? טוב מאוד שנמנעו הפיגועים אבל ברגע שהטרוריסטים האלו יחדשו אותם הם יובילו נקמה.

שואקה צודקת

נכון מאוד. ברגע שתהרוג אחד יקומו שבעה. ולכן, מה הפיתרון? לתת לכולם ללכת מארץ ישראל, ארצנו אני אתן לך דוגמא, קיצונית שבקיצונית. הדוגמא הזו, לא רק שהיא לא מביעה את הדיעה שלי, היא גורמת לי עוגמת נפש כל פעם שאני חושב עליה יפאן במלחמת העולם השניה לא רצתה להיכנע לארה"ב. מה תעשה ארה"ב? תיכנע ליפאן? תוותר ליפאן? לא, היא נקטה בצעדיים קיצוניים, ועשתה את המעשה הנוראי של הירושימה ונאגאסקי, וראו איזה פלא, היפאנים נכנעו. הלקח, לדעתי, מהסיפור, הוא שאמנם אמצעים קיצוניים הם בלתי מתקבלים על הדעת, אבל, הם עובדים, וכאשר אתה מוכיח לאוייביך שאתה מוכן ללכת עד הסוף בדיוק כמו שהם מוכנים, הם מבינים מצויין מה הגבולות שלהם. ומילא ההשכם להורגך קום להורגו, אבל מה עם מי שכבר הרג אותך? או חלק ממך? כי אני מחשיב את כל החיילים המסכנים שנהרגו, והאזרחים כחלק ממני, לחלוטין (ד"א, תעני לי על התגובה של האהבה)

ראינו כמה באו....

הורגים אחד....שבע באים...הורגים גם אותם מה הבעיה?! ולא נראה לי שבאים 7...אחד מת 200 מסגירים את עצמם... איזו נקמה איזה בטיח....כל יום אצלם זה נקמה! אז מה זה משנה?! הפלשתינים יקומו עלינו?! חחחח...בדיחה טובה...יש לנו את אחד הצבאות הכי חזקות בעולם! על מה את מדברת?! יאללה נמאס לי משמאלנים כמוכם! צריכים להילחם בהם! לא לצאת מהשטחים! זה יראה על חולשה! אנחנו צריכים ללמד אותם לקח! ומה את חושבת שאנחנו עושים בשטחים?! הורסים להם ת´מכוניות?! אנחנו מחסלים את תשתיות הטרור אחת ולתמיד! קח שתוכלי ללכת לבית קפה בלי שמישהו יתפוצץ ויתקע לך בורג בראש!

קצת מסכימה!!

אני לא אומרת שצריך להרוג את כולם אבל צריך להעמיד אותם במקרום להראות להם תעמדה שלהם ושלא יחצו תקו יותר מידי!! ואת כל הערבים המחבלים צריך למצור פטרון להרג הזה אותם אבל ממש אין יל בעיה שנהרוג

שואקה

New member
צבא.........פחחחחח

רק כדי להעיר את כל אלו שהם שאננים: צבא הגנה לישראל הוא לאאאאאאא אחד הצבאות הכי חזקים! אם לא היה לנו את ארה"ב לצידינו מזמן,אבל מזמן היו עולים עלינו כל העולם הערבי. ואז הית יכול לראות מה זה צבא חזק! הם היו מפילים אותנו כמו זבובים!למה כמה חיילים כבר יש לך? כולה המצאת איזה טנק או אני לא יודעת מה המצאנו שאנחנו ככה תופסים מעצמנו צבא בריון! תעשו לי טובה ,כי אם עולים עלינו פשוט מחסלים אותנו.אז תפסיקו לחיות באשליות שאתם הכי גיברורים בעולם, כי מי שחזק פה זה האמריקאים כי הם אחושרמוטה מעצמה בעולם הזה. ואילולא הם ואילולא שלום עכשיו-הלך עלינו!

בואנה יא חתיכת סתומה! למה בכל ....

במלחמות הקודמות שלנו לא נלחמנו נגד 4 חזיותות?! לבנון,מצרים,סוריה,ירדן בו זמנית!!! וגם נגד עיראק...בואנה אין לך מושג ממה עשוי הצבא שלנו-גברים-גברים! חייל המודיעין שלנו הוא מהטוב בעולם...הכי טוב.. ובמלחמה נגד 4 החזיותות היינו הרבה יותר חלשים,הרבה פחות מפותחים ולא עזרתן של אמריקה ואירופה...אז הנה...קיבלת ת´ייבוש שלך שבי בשקט וסתמי ת´פה...תחשבי 10 פעמים לפני שאת אומרת משהו נגד צה"ל.....

שואקה

New member
נכון אתה צודק

בזמנים של פעם כשמדינות ערב היו ממש פרימיטביות, אז "גברנו" עליהם. אבל היום כשהם רבים יותר מאיתנו תסכים איתי שזה "קצת" מפחיד.היום כשעירק מאיימת אז היא מאיימת. אין לי פקפוק בצה"ל ולהיפך אני מעריכה אותו מאוד. אבל אם ניכנס עכשיו למלחימה אני בספק אם נצא מזה בחיים, האבדות יהיו כל כך רבות שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו את זה. ועל מה הויכוח עכשיו? מישהו כאן רוצה להיכנס למלחמה??? ואם הוא כל כך רוצה להיכנס למלחמה שיילך כבר עכשיו לג´נין ויהיה מר גיבור!

למעלה