לפוליטיקים ולסע סע ללפלאנד

שואקה

New member
בואנה דניאלה

אנחנו אנשים תרבותיים שמנסים לקיים דיון, מביעים בו דעות ומגיבים. לא מוצא חן בעיניך אז אל תסתכלי. ועוד משהו קטן: כשאת כותבת תנסי באמת לכתוב. ואם את לא יודעת לכתוב ויש לך בעיה עם עיברית אז יש לי טלפון של מורה מצויינת ללשון. פסיקים ונקודות יעזרו מאוד לקרוא את ההודעות שלך (לאלה שעוד קוראים אותן...)

שואקה!!

שמעי אין לי בעיה תקיימו דיון [אבל הדיון הפך להיות מעצבן האמת גם את וגם עדי מעצבנים יאללה הבנו את הקטע ותדעות שלכם!! את לא תצליחי לשנות את הדיעה שלו.. והוא לא שלך אז זה מה שניסיתי רק להגיד!!

אני מדבר על הטרוריסטים!

נאצי? יא חתיכת חרא שמאלני מניאק! אני ציוני! אני מוכן למות בשביל המדינה! השמלאנים מוכרים ת´מדינה מה שאתה שומע! פרס האפס הביא את עראפת מטוניס! איזה מעשה טיפשי! פרס והשמלאנים חראות של בני אדם! צריכים לשפוט אותם על בגידה!

חחחח...שבן אדם צודק בן אדם צודק

עדי צודק על הקטע הזה..אנחנו ישראלים במקום כל אחד ללדאוג לתחת שלו ולחשוב על נחיה בשלום ונחיה עם ערבים שמוכנים לעשות לנו טרור ולהרוג נשים ילדים זקנים !! זין! אנחנו אמורים להיות ציוניים ושכל אחד יחשוב רק שיטה אחת "טוב למות בעד ארצנו" כל עוד היא שלנו היא שלנו אנחנו לא מחלקים אותה עם אף אחד ושהערבים ימשיכו להתבשל בחור שלהם..!

זה שתי דיעות!

עדי לא יצליח לשנות לו תדעה והוא לא יצליח לשנות לא תדיעה שניהם איכשהו צודקים אבל עדי צודק בזבה שכל יום הורגים לנו ואנחנו באמת צריכים לחסל תאירגני טרור שעושים את זה וגם השני איך שלא קוראים לו צודק שלו צריך ללכת יקשר באלימות אבל במקרה הזה צריך כי הערבים פשוט לא מבינים מתי זה די

הגזמתם קצת!אתם לא חושבים

אני חושבת שכל אחד והדיעה שלו עדי לא סובל ערבים סבבה מותר לו לא כולם אוהבים אותם ואתה חושב שלא צריך להרוג את כולם סבבה דיעה שלך אבל אף אחד פה לא נאצי ולא כל שטויות שאתם אומרים!! ו בקיצור אל תגזימו לא צריך לריב בגלל זה!!

עדי תרבות דיבור...תפנים!

הבנו אותך.. אתה לא צריך לדבר ככה! ואל תענה לי בירידה כי אין לי כח לענות לך!

שתקי את...יא אשכנטוזית שמאלנית!

אבל בכל מקרה אני אוהב אותך....לא לא בכיוון שאת חושבת...

אני לא אשכנזיה...וממש לא שמאלנית..

עדי מספיק.. תלמד לדבר בסובלנות.. זה מוריד את רמת הדיון..

לא מרתי שאתה זול..

אמרתי שאתה שפן..קוף.. אבל בקשר לדיון... דבר אלינו בגובה העיניים אל תתפאר או תקלל.. זה לא מגרש כדורגל..(אני מרגישה כמו מורה.)

היא אמרה לי תראה...

וואי וואי...אני על סף התמוטטות עצבים....את הולכת לקבל בראש! אני יקלל יש פה אנשים שמוכנים למכור את המדינה שלהם רק בשביל לשמור על התחת האשכנזי שלהם! אז אל תגידי לי איך להתנהג...

אבל זאת דעתם..

אז מה אתה חושב שאם תדבר אליהם ככה.. הם ישנו את דעתם.. כן אני רואה את זה... לא!

תראי אם אני שם....

זכותי להביע דעה! זה כל עניין הפורום יא שאבלה אהבלה! אני רק רוצה לפתוח להם ת´עיניים ולהראות להם ת´מציאות! השמאלנים העלובים האלו...טפוו..

חחח....בינתיים אף אחד לא עונה...

הם יודעים שאני צודק! הראתי להם מה זה! דונט פאק ויט עדי אטון! שמאלנים עלובים...טפוו...ועוד הפעם גחחררחחח...טפו....!!

שואקה

New member
דרך אגב...........

התחת האשכנזי.....הצחקת אותי!!!! חחחחחח.....אני ממש ממש לא אשכנזיה!הא הא הא. ואני לא שומרת על התחת שלי אלא על התחת של כולנו.

למעלה