לפוליטיקים ולסע סע ללפלאנד

צה"ל ושאר ירקות

צבא הגנה לישראל הוא צבא חכם וחזק, בלי שום קשר לדיעות ולסטיגמות. הצבא שלנו התפתח רבות מאז תקופתו של עזר וייצמן, אז השתמשנו במטוסים שעשויים מקרטון, או משהו כזה. צבאות אחרים בעולם לוקחים קורסים מצבא הגנה לישראל שהתנסה בלחימה בשטח בנוי כמו כן בליחמה בשטח מדברי קרוב לחמישים שנה. לומר שאמריקה היא המגן הגדול שלנו יהיה לא מדוייק, מכיוון שבניגוד למדינות ערב מסויימות (מצטער, לא זוכר איזה), אנחנו מעולם לא ראינו במחוזותינו חיילים אמריקאים, וקרוב לוודאי שלא נראה. הסיוע העצום שאמריקה מספקת לנו, לכל אלה שתהו, קיים אך ורק כדי לסייע לנו בתקצוב הבטחוני, ואם אני טועה, אז אני אתקן את עצמי כבר עכשיו ואומר שלפחות 90% מהסיוע הולך לתקציב הבטחוני. זה לא דבר בריא ונכון שמדינה אחת מסתייעת מבחינה כלכלית על מדינה שניה, לא רקמבחינה כלכלית, אלא גם מבחינות אחרות. זה מזכיר שוחד, ובאמת אנחנו חייבים לפעול לפי אינטרס אמריקאי כלשהו, דבר מוטעה מיסודו, מכיוון שעד כמה שידוע לי, ישראל היא בשום פנים ואופן לא עוד כוכב בדגל האמריקאי. ברגע שנפתור את הסכסוך בכוחות עצמנו, כמו כן נשפר את כלכלת הפנים שלנו, לא נזדקק עוד לסיוע של אמריקה. שואקה, אם אפשר לתקנך טיפה - הערבים תמיד גברו עלינו במספרם, ולצערי גם חמום המוח ששותף לדיעותי צודק באומרו שהיינו חזקים מהם אז. שמע סע סע ללפלאנד, אתה מוציא שם ממש רע לכל האנשים עם הדיעות הימניות. זה ממש לא מקובל עליי, ואני בטוח שגם לא על כל האנשים האחרים ששותפים לדיעות שלנו. אתה גורם לאנשים לחשוב שאנשי ימין הם חמומי מוח גזענים, דבר שהוא פשוט לא נכון. בבקשה תפסיק. עכשיו, בקשר לשאלה של סבלנו 54 שנים, האם לא הגיע הזמן להפסיק שאלה אחת מאוד עיקרונית - האם לא רצינו להפסיק כבר? אני הייתי שמאלני בדיעותיי, עד ששיניתי את הדיעות שלי לחלוטין. בתקופת כהונתו של אהוד ברק הרי הצענו להם את השטחים שהם מתגוררים בהם היום, ומה בעצם קרה? קיבלנו זיפת וחול לעיניים. לסיכום, אני דוגל בגישה המרקואיסטית לפורום שקט ושלו! :)

Starway

New member
חיל המודיעין...

לפני שאתה משבח בפה מלא את חיל המודיעין בצהל... או את החיילים בכלל ראה שתי מקרים... 1) מלחמת יום כיפור... כישלון חרוץ של המודיעין הישראלי.... 2) לפני כחודש וחצי הצליח להרוג בדואי עם רובה ממלחמת העולם השניה 7 חיילים קרביים מצהל..... אשר היו מצוידים כמובן ב m 16 ...

מר לפלנד היקר

המלחמה שמתנהלת בימים אלו היא מלחמת השחרור הפלשתינית וכמו שיעידו ישראלים ותיקים רבים, רצון לעצמאות הינו רגש בלתי ניתן לריסון, כמו שאמרה שואקה על כל מחוסל אחד יקומו שניים ועל כל אחד שיסגיר את עצמו יקומו עוד מחבלים, רק שאצל אותם "מחבלי דור ההמשך" רגשי הזעם, היאוש וההשפלה אפילו חזקים יותר מה שהופך אותם להרבה יותר מסוכנים, אי אפשר לחסל את תשתית הטרור כי כל פעולה שבעיניך (ובעיני ראש הממשלה היקר שלנו) נועדה לחסל את תשתית הטרור רק מעמיקה את התשתית והופכת את הטרור למסוכן יותר. שים לב שמאז פרוץ האינתיפדה הפגועים רק הולכים ונעשים חמורים יותר. אין שום פתרון אחר יציאה מהשטחים וחזרה לגבולות 67 היא הפתרון היחיד והדרך היחדה להפסיק את הטרור ולהגיע לשלום, כרגע לנו אין מה לדבר על שלום כשאנחנו ממשיכים בכבוש שלנו, רק בחזרה לגבולות 67, תוחזר לנו זכותנו לבקש שלום מן העם הפלשתיני, ועד אז רק ימשכו ההרג, הזוועה והפחד

שואקה

New member
שאלה לי אליכם../images/Emo53.gif

וועידת שארם א שיח, האם לא הציע אהוד ברק לתת לפלסטינאים את 67? אני די מבולבלת .

numerw

New member
מה זו התגובה הזו?

אתה בסדר בנאדם? או סליחה שאלה יותר טובה...אתה מודע לעובדה שלא כולם שם טרוריסטים והם גם בני אדם?! להרוג את כולם? מה אתה נאצי? מוכרים את המדינה? לזרוק לים? המשפטים ההאלה מזכירים לי דברים לא כל כך טובים.. תחשוב טוב על מה שאתה אומר! מתי אתה מתגייס? מעניין לראות אותך עם רובה ועם אפוד באמצע ג´נין מנסה לא לחטוף כדור..

אוקיי, סליחה, טעות שלי

פשוט ההודעה הייתה נורא קיצונית, ונורא נעלבתי שכביכול אני מקבל הודעה כל כך קיצונית ממישהו שלא עשיתי לו שום דבר רע, ואפילו לא כתבתי הודעות מעליבות כלפי אף אחד טעות שלי, מצטער :)

אני מסכימה איתכם!!

לדעתי אתם צודקים קל מאוד להגיד תיקחו את המדינה אבל הדבר הנכון לעשות זה להילחם עליה כי היא שייכת לנו כמה שניסו לקחת לה אותנו תמיד היא נישארה אצלנו אז נאי חושבת שצריך להילחם ונכון ימותו לנו הרבה אבל תמיד יהי לנו ארץ (ואפילו שלא נולדתי פה) בארצות הברית כן במדינה הכי מטומטמת שיש אני חייה פה 9 שנים ואני לא חושבת שצריך לוותר על ארץ כזאת!!

שואקה

New member
כן....ברור

עדיף שתהיה לנו ארץ! למי איכפת בכלל אם יהיו בה אזרחים...... כן, ימותו לנו הרבה אנשים....תגידי את נורמלית???? נראה אותך מתמודדת עם אמא בוכייה על הבן שלה או עם אב שאומר קדיש על בנו! תחשבו קצת,רק קצת, על האנשים האלו,שוב אני שואלת: האם זה שווה את זה?

את לא הבנת אותי~~

לא אמרתי דבר כזה תאמיני לי שאני יודעת מה זה לאבד מישהו במלחמה ואני יודעת מה זה להפיצע ולהישאר נכנה צה"ל כל הדודים שלי נלחמו במלחמות אבל אני רקחושבת שלא צריך לוותר כל כך מהר ולתת תמדינה במתנה מצד אחד הבנים שהולכים לקרבי להילחם זו בחירה שלהם הם יודעים את הסיכונים אבל אני לא אמרתי שאף אחד ימות ולא אמרתי ארץ בלי אזרחים אז אל תביני אותי לא נכון!!

שואקה

New member
54 שנים זה לא מספיק...

זה לא לוותר ובטח שלא בקלות ספגנו קורבנות, התפלגנו ואיבדנו את הביטחון, זה לא נקרא בקלות. אחרי 54 שנות עצמאות ומלחמה יחד עם זאת אני חושבת שהגיע הזמן לתת להם את מבוקשם. הרי לא ניסינו ואיך נדע מה יהיו התוצאות. עד כה כל מה שישראל עשתה הביא אותה למילה אחת:כאב. אני לא התכוונתי לתת את כל המדינה שלנו חס ושלום!!! אלא רק את השטחים שכבשנו מידיהם! עד מתי נמשיך ונילחם ברצונם לחיות? מלחמה לא תוביל אותנו לשום מקום, הרי זה מובן שלא נוכל להוציא אותם מתוכינו אז עדיף לנו ללמוד לחיות איתם.

לא זה לא מספיק!!!

אני אל הייתי נותת ללהםתמדינה אפילו אם אני צריכה למות!! שמעי דיעותנו שונות ואני לא מנסה לשכנע אותך אבל לערבים לא מגיע תמדינה הזאת היא שלנו ואם ככה נוותר עילה כל כך מהר זה רק מראה שכמה באמת אין לנו ביטחון אנחנו צריכים לעמוד על המ ששלנו אני לא יודעת גם אם אפשר לחיות איתם באותה מדינה!! אבל אני בשום פנים ואופן לא מוותר!

חחח...תיקון קטן...

אפילו שזה לא מוכח..אבל נראה לי שאת לא מוותרת ולא "לא מוותר סתם שתדעי..חהחה ביי

שואקה

New member
אבל...

לא ביקשו ממך שתתני את כל המדינה וגם שלא תוותרי עליה אז לפחות תשימי לב למה שמדברים איתך.אני חוזרת- לא לתת את כל המדינה רק את מה שלקחנו מהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה שיש כמה קיצוניים פלסטינים שכן רוצים את כל המדינה זה לא אומר שזה מה שהעם הפלסטיני מבקש...הם רוצים את מה שהיה שלהם.

בואו נשווה!!!

פיגוע=20 הרוגים מבצע חומת מגן=10 הרוגים שמונעים עשרות פיגועים! תעשו חשבון ותגלו שהחיילים מונעים המון הרוגים! אז בכל מקרה איזושהיא אמא תבכה על הבן שלה!

תשמע...

פגוע שווה 20 הרוגים ואפילו יותר, אבל חומת מגן לא תפסיק את הפגועים ורק תעצים אותם, לראייה הפגוע היום בבוקר

קבלי את האמא של התגובה!

את יודעת מאיפה בא המחבל? מהערים שצה"ל כבש ויצא! זאת אומרת או קלקיליה או שכם! או שיש עוד אפשרות שהמחבל היה כבר בארץ לפני מבצע חומת מגן! והוא חיכה כדי כאילו "להוכיח" שלמרות שצה"ל מכתר את הערים הצליחו לבצע פיגוע! אז לסיום סיומת מבצע חומת מגן זה מבצע מצויין שמטרתו לחסל את תשתיות הטירור! ואף לב הפלא! אנחנו מצליחים! תודה ביי

נישבר לי ה........... ממכם!

יאללה הוא הביע דיעה שחלצו מהעיניין כל אחד והדיעטות שלו בורות שמבורות יאללה גם כן הוא ימיני אתם שמאלנים טוב יאללה קרציות ועוד יאללה אחד נאי שוברתת לעצמי צתראש!

למעלה