לפורום קין

לפורום קין

הפתעה קטנה, באהבה,
גיתית.

גיתית. זה מדהים!

הוא מדהים. את מדהימה, הדגל מדהים. הכל. כשהסרטון נטען, ועלה בי ההרגשה מה אני הולכת לצפות.. דפיקות הלב שלי גברו כזה.. וכשצפיתי...כ"כ התרגשתי! הלב שלי החליט שהוא עושה מרתון, דמעות עלו בעיניים. וגיתית, הצרטפתי אז.. בשבוע הראשון שהפורום נפתח, זוכרת? ורק אהבתי את המוזיקה. לא היה לי בכלל דיסקים שום דבר. יותר ויותר התאהבתי במוזיקה שלהם.. וזה מדהים! ואני בכלל לא מעריצה והרגע גרמת לי שיהיו לי דמעות בעיניים מטים רייס אוקסלי! לא מניק קרטר
פורום בקסטריט בויז ירדוף אחרייך לנצחXDDDDDDDD אני רוצה לחבק אותו. חיבוק דוב
ואיך הוא התבייש. הוא כזה חמוד. תודה גיתית!

איזה חמודה!! איך כולם צחקו עלינו כשהבאנו לו

את הדגל, ראיתם? זה היה ממש מצחיק חחח הוא קצת התפדח! לא נורא, איזה חתיך הוא! ואת כה חמודה! אני ממש ממש ממש שמחה שגרמתי לך להתרגש ככה, ואני גם רציתי לתת לו חיבוק חחחח (נתתי לו בסוף אחד בתמונה אבל לא אחד כמו שצריך
) וראיתם שהוא אמר שהוא מקווה לראות אתכם בהקדם?
איזה נשמה! לשנה הבאה בירושלים הבנויה

אגב, רציתי כבר לומר לך הרבה זמן

את ממש ממש משקיעה בפורום בזמן האחרון ואת כה מדהימה! (אני מקווה שזה לא רק בגלל השביתה?
) ממש תודה על כל ההשקעה ואני מקווה שאת עכשיו מחשיבה את עצמך גם למעריצה של קין חחחח , כן?

זה השביתה../images/Emo10.gif

את לא שמת שאפילו בחופש הגדול לא הייתי פה הרבה?
אני פשוט עסוקה בד"כ, ואממ לא יודעת. אני לא אוהבת מחשב הרבה (מוזר הא?), ואני אוהבת להיות עסוקה. אבל מה שכן, גם בזמן בצפר וכאלה תמיד דאגתי לעשות סיבוב פורומים באופן תמידי
הא ובכל אופן, תודה זה מחמיא:$ ואני לא רוצה להעריץ, כי אני אתחיל זה יחלוף לי מתישהו.. כמו שקרה לי עם בקסטריט. ואני לא רוצה לא לאהוב את קין.. הם מדהימים!

נו, מי את חושבת אירגן את השביתה הזאת? ../images/Emo123.gif

גיתית כמובן!!! והנה, זה השתלם!! זהו, גית, עכשיו אפשר להספיק איתה. תודיעי למורים!

למה לא שאל אותו אז?../images/Emo99.gif

אני בטוחה שהוא היה מסכים! במיוחד אחרי מה שאמרת לו

כן, באמת שומעים שכולם צחקו../images/Emo4.gif

והוא באמת נראה מפודח!
ונו, מאז ומתמיד הוא היה חתיך ממש, הוא לא צריך להחזיק דגל ישראל כדי לראות עד כמה!
ובאסה עם חיבוק..
וכן אממ שמענו.. יש מצב בסיבוב ההופעות הבא הם פה! ווהו!

אבל בקטנה נו! לדעתי זה היה מצחיק גם בגלל

שזה היה חמוד! אני לא חושבת שהוא נעלב שצחקו... , את חושבת?
ושום באסה! אני לא מתלוננת על הלילה הנפלא הזה! (חחח זה היה יכול להיות עם משמעות יותר טובה
)

CrazyPenguin

New member
אומייגאדדדדדדדד../images/Emo99.gif../images/Emo191.gif|פינגווין|

גיתית זה כלכך מדהיםםםםםםם
כולי צמרמורת והמבטא
אוךךך המבטאאאאא

איזה יופי! ../images/Emo13.gif ראי זאת כמתנה ליומולדת../images/Emo3.gif

אבל אל תדאגי עוד יבוא חמשיר פשוט לא היה לי זמן עדיין! וכן מבטא מדהים, במיוחד שהוא אומר EXCITING נכון?

למעלה