לשניכם!
C Cling And Clatter New member 2/12/07 #44 לא ברור לי, איך זה עדיין לא הגיע לתפוז ראשי, מינימום לתפוז פורומים! |חרםעלתפוז|
א אמבריי לנצח New member 2/12/07 #47 אגב- תכנסו שוב לסרטון בבקשה ותגיבו בקליפ- כי הולכים לקדם אותו מחר בפליקס, וכדאי שיהיו תגובות של איחשבו שהסרטון הזה לא עניין אף אחד
אגב- תכנסו שוב לסרטון בבקשה ותגיבו בקליפ- כי הולכים לקדם אותו מחר בפליקס, וכדאי שיהיו תגובות של איחשבו שהסרטון הזה לא עניין אף אחד
C CrazyPenguin New member 2/12/07 #49 רוצים קידום? XD אז תגידווו../images/Emo191.gif בשביל מה יש לי קשרים בפליקס? *חשה את עצמי* טוב טוב כשהעורך יתחבר אני אשלח לו D:
רוצים קידום? XD אז תגידווו../images/Emo191.gif בשביל מה יש לי קשרים בפליקס? *חשה את עצמי* טוב טוב כשהעורך יתחבר אני אשלח לו D:
א אמבריי לנצח New member 2/12/07 #51 חחחח כבר שלחו לו! אל תציקי לו ועכשיו תסבירי איך יש לך קשרים איתו ולמה לא דחפת את הפורום שלנו לשם קודם?
חחחח כבר שלחו לו! אל תציקי לו ועכשיו תסבירי איך יש לך קשרים איתו ולמה לא דחפת את הפורום שלנו לשם קודם?
C CrazyPenguin New member 3/12/07 #52 חח ../images/Emo191.gif ראיתי את העורכים באיזה קליפ שצילמנו עם אבי ביטר [אל תשאלו מה הקשר] והיינו עם גרין סקרין והכל באולפן מקצועי והעורכים מתנהגים כמו ילדים בני 5 קיצר יש לי אותם במסן ותמיד הם שמו קליפים שלי בעמוד ראשי XD
חח ../images/Emo191.gif ראיתי את העורכים באיזה קליפ שצילמנו עם אבי ביטר [אל תשאלו מה הקשר] והיינו עם גרין סקרין והכל באולפן מקצועי והעורכים מתנהגים כמו ילדים בני 5 קיצר יש לי אותם במסן ותמיד הם שמו קליפים שלי בעמוד ראשי XD