לפורום קין

רק עכשיו קלטתי,

שהוא דיבר עלינוווווו! כןן, עללינו! על חברי הפורום! הוא מכיר בקיומנו! לא על מעריצי קין באשר הם בארץ ישראל, אלא על חברי פורום קין ספציפית! שזה להיט. שו, אנחנו מקובלים

אז מסתבר שלראות את זה 7פעמים רצוף

זה בכלל לא מספיק
טים מדבר אלינו. אליי!!!!!!! יואו, הוא מקסים
זהו, הוא עכשיו רשמית אהוב עלי!
והוא לא שונא אותנו!!! מה אכפת לי שטום כן, טים מחזיק דגל ישראל!!!!!!!!!!!!! הוא כזה חמוד שהוא מתבייש... גית, זה מדהים בהחלט עשית לי את השבוע!!!
*הולכת לראות את זה שוב. ושוב. ושוב* WE'LL SEE YOU SOON, I HOPE -

קארין, בואי לפייסבוק!

גיתית כבר העלתה שם תמונות!!!! שלה עם טים, עם ריצ'רד , עם ג'ו ווילי , עם השלט המ-ה-מ-ם שהם עשו, וכמובן- טים מחזיק את דגל ישראל!!!!

חחח גם אני רואה את זה כל הזמן../images/Emo3.gif

וידאוים זה כה כיף! כן הוא אכן מקסים, והוא בכלל לא שונא אותנו, וגם ריצ'רד לא, בתגובה שלהם על ישראל הם ענו ממש עיקמו את הגבות וענו ברצינות גמורה שהם לא מבינים למה הם עוד לא הופיעו בישראל, ככה שזה בכלל לא נראה להם מופרך! בטח הם חושבים עלינו כפשוט על עוד מדינה שרגיל להופיע בה- כמו ספרד או ברזיל או לא יודעת מה...! וכן טים התבייש, אבל האמת שהוא גם היה ממש ממש עייף ראו את זה עליו, הוא גדול מהחיים שהוא הסכים! אני זוכרת בארץ כשהייתי ילדה היתה איזה שחקנית אצלנו בבית ספר לא יותר מדי מפורסמת משהו בקטנה, ואני וחברה שלי באנו לבקש ממנה חתימה והיא אמרה לא. למה מי היא היתה? והיינו ילדות קטנות וזה היה כה מגעיל. ותראו את טים, מלך העולם, גאון מוזיקלי, כותב השירים הכי מוכשר ביקום- מסכים לתת חתימה, להצטלם, לדבר. מדהים, פשוט בן אדם מקסים! וגם ריצ'רד כמובן אבל מריצ'רד לא יכלנו לבקש וידאו כי עדיין היינו הרבה מעריצים בחוץ וכשטים היה אז כל מי שקיבל חתימה הלך ואנחנו נשארנו עד הסוף והיו איתנו רק עוד איזה 10 מעריצים אז יכולנו...

יו, טים ../images/Emo99.gif

יה, גית, אני לא מאמינה שגרמת לי לאהוב אותו
קודם לא היה לי ממש פייבוריט... אבל הנה, זה נשבר!! ואני עדיין לא ממש קולטת שממש דיברת עם טים וריצ'... הם נמצאים אי שם בשמיים...
וההתנהגות של טים עוד יותר גורמת לי לשנוא את טום.... הנה, אם המוכשר שבלהקה נשאר מקסים גם אחרי כל הפרסום, אז למה אתה, בסה"כ הסולן (שגם לוקח קרדיט שלא מגיע לו על השירים שטום כותב!
) התחרפנת כ"כ???

lesli

New member
פאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

הולי שיט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גיתית אני מאוהבת בך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה שדיברת עם פאקינג טים רייס אוקסלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמאאאאאאאאא אני לא מעכלת!!!!!!!!!!! זה לא יאומן!!!!!!!!!!!!!!!!!! והוא אמר פורום קין בישראל!!!!!!!!!!!!!!!!!! lovely פורום קין בישראל!!!!!!!!!!!!!!!!! והוא כ"כ חמודדדד וביישן איזה בובייייי!!!!

lesli

New member
יצאתי פקצה אני יודעת!

אבל זה כ"כ מרגש!!!!! שהוא באמת לא שונא אותנו והוא החזיק דגל ישראל
אין עלייך גיתית!!! פשוט אין! את תותחית!

hagayx

New member
ראיתי את זה שניה לפני שבת..

וגם אני יצאתי פקאצה בתגובתי!!! איזה גבררררררר!!! ואיזה מלכה גיתית כמובן!!!

למעלה