מצוין, עכשיו רק נותר לקבוע אם מותר לי לגעת בברך היושבת במושב הנוסע לצד הנהג.
כן, בתנאי שבתגובה למגע היא תודיע לך "בעוד 300 מ' פנה ימינה".מצוין, עכשיו רק נותר לקבוע אם מותר לי לגעת בברך היושבת במושב הנוסע לצד הנהג.
יש לך טופס הסכמה חתום ב3 עותקים?מצוין, עכשיו רק נותר לקבוע אם מותר לי לגעת בברך היושבת במושב הנוסע לצד הנהג.
זו הסחת דעת מהנהיגה!!!!
אפשר לדעת רק אם הנהג הקליד משהו. יש תיעוד של השעה בה הוקלדו הדברים. אם פותחים יישום כדי לקרוא בו- אכן אין דרך לדעת, אלא אם כן אחרי שהשוטר רואה את האדם נוגע במסך הוא עוצר אותו ורואה מסך פתוח על פייסבוק, אינסטגרם, ווטסאפ, מייל או כל תוכנה שדורשת קריאה/כתיבה, ואיננה תוכנת ניווט.פסיקה שקל להתלהב ממנה, אך היא לא בהכרח הגיונית (לא קראתי את פסה"ד ולא ראוי להגיב לפני שעושים זאת, אבל בנוגע לכותרתך).
הרי מה שהותר לכאורה (ע"פ הפרסומים) זה נגיעות מאוד ספציפיות במסך הנייד, בעוד שנגיעות אחרות נאסרו. דא עקא, ברור לכל בר דעת שלשוטר אין שום דרך בעולם לדעת איזו סוג נגיעה נגעת במסך. המשמעות בפשטות היא לכאורה חסל סדר דו"חות על נגיעה במכשיר הנייד באמצע נסיעה ומשם, חסל סדר אי-נגיעה על-ידי נהגים שלא מצליחים להתאפק. כלומר זה יכלול באופן ברור גם נגיעות אסורות, כאלו שלכל הדעות מסכנות את הנהג והסובבים אותו.
השוטר יכול לדרוש מהנהג את הטלפון ולראות אם קרא או כתב תגובה ובאיזה מסך הוא נמצא.אפשר לדעת רק אם הנהג הקליד משהו. יש תיעוד של השעה בה הוקלדו הדברים. אם פותחים יישום כדי לקרוא בו- אכן אין דרך לדעת, אלא אם כן אחרי שהשוטר רואה את האדם נוגע במסך הוא עוצר אותו ורואה מסך פתוח על פייסבוק, אינסטגרם, ווטסאפ, מייל או כל תוכנה שדורשת קריאה/כתיבה, ואיננה תוכנת ניווט.
א זהו , שהוא לא יכולהשוטר יכול לדרוש מהנהג את הטלפון ולראות אם קרא או כתב תגובה ובאיזה מסך הוא נמצא.
המסך היחיד שהוא צריך להיות הוא ווייז או המסך של החייגן.
רק באופן תאורטי, כי באופן מעשי, אם אין לך מה להסתיר, תיתן לו את הטלפון.א זהו , שהוא לא יכול
בשביל לחטט בטלפון שלי הוא צריך צו של שופט
באופן מעשי רק מטומטם נותן לאחר, גם אם שוטר לחטט לו בסלולרי ללא צו! אפילו אם אין לו מה להסתיר. חשוב מאוד לשמור על הפרטיות!רק באופן תאורטי, כי באופן מעשי, אם אין לך מה להסתיר, תיתן לו את הטלפון.
אני רואה את זה הפוך ממך, שרק מטומטם יכניס את עצמו לתסבוכת כאשר יכל בקלות לצאת ממנה.באופן מעשי רק מטומטם נותן לאחר, גם אם שוטר לחטט לו בסלולרי ללא צו! אפילו אם אין לו מה להסתיר. חשוב מאוד לשמור על הפרטיות!
אני מציית לחוק ואין סיבה שאעשה מה שאיני מחוייב לעשות ע"פ החוק. לא אסתבך מכיוון שאני מציית לחוק, אם השוטר מבקש ממני לעשות דבר שאיני מחוייב על פי חוק הוא זה שאינו מציית לחוק. בהחלט יתכן שאבזבז זמן וכסף (שניהם לא מיותרים אף פעם) אבל אקבל פיצויים, מכיוון שלא עברתי על החוק והוטרדתי לשווא. השוטר ילמד שלא כל אחד פראייר ושיש מחיר לכך שה"סמכות" עלתה לו לראש, בפעם הבאה הוא יחשוב פעמיים אם כדאי להתנהג כך.אני רואה את זה הפוך ממך, שרק מטומטם יכניס את עצמו לתסבוכת כאשר יכל בקלות לצאת ממנה.
אם אני יודע שאין לי מה להסתיר, אתן לשוטר את הטלפון, שיסתכל שלא כתבתי או קראתי הודעה כלשהי ואמשיך לדרכי לעומת אחד כמוך שהולך עם הראש בקיר, כי חרד לפרטיותו, יתווכח עם השוטר, יגיע למקומות לא צפויים ויבזבז זמן מיותר וכנראה גם כסף מיותר.
אגב, הדבר דומה לביטוי "בכביש, אל תהיה צודק, אהיה חכם" ואתה זה שצודק ואינו חכם.
ברור, אתה תלך לחנך את השוטר?אני מציית לחוק ואין סיבה שאעשה מה שאיני מחוייב לעשות ע"פ החוק. לא אסתבך מכיוון שאני מציית לחוק, אם השוטר מבקש ממני לעשות דבר שאיני מחוייב על פי חוק הוא זה שאינו מציית לחוק. בהחלט יתכן שאבזבז זמן וכסף (שניהם לא מיותרים אף פעם) אבל אקבל פיצויים, מכיוון שלא עברתי על החוק והוטרדתי לשווא. השוטר ילמד שלא כל אחד פראייר ושיש מחיר לכך שה"סמכות" עלתה לו לראש, בפעם הבאה הוא יחשוב פעמיים אם כדאי להתנהג כך.
לא הבקשה של השוטר מנוגדת לחוק אלא דו"ח על עבירה שלא ביצעתי. זה לא חוקי.ברור, אתה תלך לחנך את השוטר?
אגב, השוטר לא עבר על שום חוק, הוא ביקש ממך וזכותך לסרב, אך זכותו לרשום לך דו"ח במידה ותסרב כי לדעתו נגעת במכשיר וכל מה שיישאר לך הוא לכתוב מכתבים למשטרה ו/או ללכת להישפט.
ובאותה נשימה, תזכיר לי, כמה זמן וכסף יש לך?
זה לא היה מתוך רצון לדעת אלא מלגלוג שאתה לא אחד שהכסף גדל אצלו על העצים וצריך לעבוד בשבילו.לא הבקשה של השוטר מנוגדת לחוק אלא דו"ח על עבירה שלא ביצעתי. זה לא חוקי.
לא עניינך כמה זמן או כסף יש לי. אני לעולם לא משיב על שאלות כאלה.
אתה יכול ללגלג כמה שאתה רוצה ואף להשלות את עצמך שזה מוציא אותך "גדול", אך בין הנחותיך לגבי לבין המציאות אין קשר.זה לא היה מתוך רצון לדעת אלא מלגלוג שאתה לא אחד שהכסף גדל אצלו על העצים וצריך לעבוד בשבילו.
הוא נתן לך דו"ח שנגעת בטלפון וחובת ההוכחה עליך להוכיח שלא. בא לך להשקיע זמן וכסף על ההוכחה, תפדל ...
אגב, מותר לו גם לחקור אותך ללא עו"ד כל עוד אתה משתף פעולה, בהנחה שהוא אומר לך את זכותך לעו"ד.
אם אתה יודע שאתה נקי, אין לך מה לחשוש להיחקר בלי עו"ד.אתה יכול ללגלג כמה שאתה רוצה ואף להשלות את עצמך שזה מוציא אותך "גדול", אך בין הנחותיך לגבי לבין המציאות אין קשר.
במערכת המשפט בישראל (וברוב העולם, לידיעתך) אדם חף מפשע כל עוד לא הוכחה אשמתו. זה הוא שצריך להוכיח שנגעתי בטלפון לצורך אסור, לא להיפך.
באמת רק מטומטם יסכים להיחקר ללא נוכחות עו"ד.
אתה רק מוכיח שאתה לא מבין כלום, בחקירה כל מה שתאמר, גם אם אתה חושב שלא יכול להזיק לך יכול לשמש נגדך, יטמנו לך פחים בכל שאלה שתישאל. אם לא תבקש נוכחות עו"ד אתה עלול להיות מורשע בפשע שלא ביצעת. לגבי "רוב הסיכויים", לא נכון, מאוד תלוי על איזה שופט תיפול והאם לקחת עו"ד לייצג אותך.אם אתה יודע שאתה נקי, אין לך מה לחשוש להיחקר בלי עו"ד.
הוא נתן לך דו"ח ואתה זה שצריך להוכיח שלא נגעת בטלפון ורוב הסיכויים שהשופט יאמין לו ולא לך ומן הסתם יכפיל לך את סכום הדו"ח כי ביזבזת לו זמן מיותר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.