משתפרת1
Well-known member
סביר לך. לא סביר לשוטר. שופטים נוטים לקבל את גירסת השוטר ולא הנאשם (כי זה יהיה הסטטוס שלי כשאגיע למשפט).נגיעה קלה לא סביר שתשמש לשליחת SMS, אלא יותר למגע בGPS, לכן אין ממה לפחד.
סביר לך. לא סביר לשוטר. שופטים נוטים לקבל את גירסת השוטר ולא הנאשם (כי זה יהיה הסטטוס שלי כשאגיע למשפט).נגיעה קלה לא סביר שתשמש לשליחת SMS, אלא יותר למגע בGPS, לכן אין ממה לפחד.
אז את טוענת בעצם שרוב השופטים הם רובוטים חסרי שיקול דעת. אם כן, נישאר חלוקים.סביר לך. לא סביר לשוטר. שופטים נוטים לקבל את גירסת השוטר ולא הנאשם (כי זה יהיה הסטטוס שלי כשאגיע למשפט).
סופרמן, יש לך דעה מוצקה לגבי איך העולם צריך להתנהל. לחלק מהשאיפות שלך אני מסכימה. רק שהמציאות איננה כזו...אז את טוענת בעצם שרוב השופטים הם רובוטים חסרי שיקול דעת. אם כן, נישאר חלוקים.
הוא, עדיין, חושב שעולם המשפט הוא טהור ולא מבין שיש הרבה פוליטיקה שמנהלת אותו, לא מהכנסת אלא בעיקר מאג'נדה של השופטים.סופרמן, יש לך דעה מוצקה לגבי איך העולם צריך להתנהל. לחלק מהשאיפות שלך אני מסכימה. רק שהמציאות איננה כזו...
מדבריך ניתן להסיק שאם תקבל דו"ח על אי עצירה בתמרור עצור למרות שעצרת אתה תשלם אותו במקום לבקש להישפט. לי זה קרה, ביקשתי להישפט והדו"ח בוטל.הוא, עדיין, חושב שעולם המשפט הוא טהור ולא מבין שיש הרבה פוליטיקה שמנהלת אותו, לא מהכנסת אלא בעיקר מאג'נדה של השופטים.
הוא לא מבין שהשופטים, בראש ובראשונה, דואגים לתחת שלהם ורוצים להרתיע אנשים מלהגיע להישפט בכדי שהם יוכלו לעבוד פחות, לכן הם לרוב גם מעלים את סכום הדו"ח לפי 2 ואפילו פי 3.
כמו כן, הם רוצים ליצור הרתעה בציבור שאם לא יתנהגוו יפה, יקבלו דו"חות ואם יבטלו דו"חות, הציבור יזלזל בדיוק כפי שעכשיו קורה עם הקורונה שהמפגינים משוכנעים שביהמ"ש יבטל את הדו"חות שלהם.
תלוי מה הנזק.מדבריך ניתן להסיק שאם תקבל דו"ח על אי עצירה בתמרור עצור למרות שעצרת אתה תשלם אותו במקום לבקש להישפט. לי זה קרה, ביקשתי להישפט והדו"ח בוטל.
אם זכרוני אינו מטעני, יש אפשרות בגב הדו"ח לכתוב כמה מלים על האירוע.עדיין, בלי ראיות אי אפשר להרשיע אותך. אם השוטר יביא איתו עדים שלא היו איתו ואת זוכרת שלא היו איתו תוכלי להצביע על כך. אם באמת יש רק מילה מול מילה אז התחרות היא מי יותר משכנע, את או השוטר. יתכן שבית המשפט מושחת ויאמין לו ללא ראיות, אבל החוק היבש קובע שהנאשם זכאי כל עוד לא הוכחה אשמתו ומילה אינה ראיה מספקת.
זה רק למי שרשם את הדו"חאם זכרוני אינו מטעני, יש אפשרות בגב הדו"ח לכתוב כמה מלים על האירוע.
תוספת זו עשויה לעזור בבית משפט!
אכן, רק לשוטר, אך אתה מתבקש לחתום על כך ויכול להוסיף שורה משלך מבלי שהשוטר ישים לב.זה רק למי שרשם את הדו"ח
אח"כ השוטרים באים לבית המשפט ומסתכלים שם כדי לרענן את זכרונם
השופט לא מטומטם והיה יודע, שאם זאת הייתה נגיעה קלה, היית מראה לשוטר את המסך של הטלפון שהמסך הוא על ה-GPS.נגיעה קלה לא סביר שתשמש לשליחת SMS, אלא יותר למגע בGPS, לכן אין ממה לפחד.
ואם אני לא רוצה שידע לאן אני נוסע? הרי זה לא עניינו! נסכים שלא להסכים.השופט לא מטומטם והיה יודע, שאם זאת הייתה נגיעה קלה, היית מראה לשוטר את המסך של הטלפון שהמסך הוא על ה-GPS.
אין כאן, אפילו, את הטיעון של חדירה לפרטיות, כי היה מספיק להראות לשוטר את המסך של ה-GPS כשהטלפון בידיים שלך.
תשמע, אתה אדם חכם מאד. לפעמים צריך לא להיות דווקא חכם, אלא פיקח. אל תראה לשוטר מסך. תעמוד בצד הכביש עד שהוא יסיים לרשום את מה שהוא חושב שקרה. קבל דו"ח. לך לבית משפט, תבזבז יום עבודה. תציב מול השופט את המילה שלך מול המילה של השוטר, וכעת כבר לא תוכל להראות לשופט את מסך הניווט, ותקווה לטוב.ואם אני לא רוצה שידע לאן אני נוסע? הרי זה לא עניינו! נסכים שלא להסכים.
הוא לא יכול לדעת ע"ס הסתכלות על המסך שלך, רשום לו רק צפי שעת הגעה ואת הרחובות הסמוכים להיכן שאתה נמצא עכשיו.ואם אני לא רוצה שידע לאן אני נוסע? הרי זה לא עניינו! נסכים שלא להסכים.
כשזה בסמארטפון היעד כתוב בשורה השנייה.הוא לא יכול לדעת ע"ס הסתכלות על המסך שלך, רשום לו רק צפי שעת הגעה ואת הרחובות הסמוכים להיכן שאתה נמצא עכשיו.
לא יודעת איזה סמארטפון יש לך, אצלי היעד לא מופיע. אולי יש איזו הרשאה שלא ביטלת? בעצם לא, אני כמעט ולא מבטלת הרשאות, כך שלא מדובר בהרשאה מיותרת.כשזה בסמארטפון היעד כתוב בשורה השנייה.
זה גם לא מעניין אותו, אלא אם כן זה בתקופת סגר שאסור לנסוע.לא יודעת איזה סמארטפון יש לך, אצלי היעד לא מופיע. אולי יש איזו הרשאה שלא ביטלת? בעצם לא, אני כמעט ולא מבטלת הרשאות, כך שלא מדובר בהרשאה מיותרת.
בכל מקרה כשמי שעומד מחוץ לרכב מעיף מבט לכיוון הנייד שלי שתפוס באיזור אמצע הפאנל הקדמי של הרכב, הסיכוי שיקרא מה כתוב בשורה השניה- קלוש. הוא לא אמור לעיין בנייד, רק להעיף עין ולראות שזה המסך שאצלי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.