לפני שאני מםפרסם את הפוסט הבא

דם דם

New member
לפני שאני מםפרסם את הפוסט הבא

לגבי המפגש בלוגים אז הסידור הזה מתאים לכם...לחלקכם לפחות? ביום חמישי הבא הבא הבא 27.7 בשעה 13:00 בקניון עזריאלי בגג שאני לא יפרסם עכשיו סתם ואז נתחיל לשנות דברים. אז...מה אתם אומרים מקובל עליכם התאריך וכול היתר?

דם דם

New member
הוא גר בענארף

וזה רחוק רחוק מאוד איפשהו בחו"ל הוא גר...אני לא חושב שהוא יבזבז כמה מאות דולרים בשביל לראות אותנו, נכון.

noyy

New member
../images/Emo28.gifבשביל לראות אותי... ../images/Emo189.gif

noyy

New member
../images/Emo28.gifמבחינתי בסדר

אפרסם גם אצלי ואגרום לעוד כמה פאקצות לבוא

חשבתי שאני אכין פוסט שכזה...

אבל אם כבר כתבת אז סבבה. התאריך מקובל עליי, על אף שיומי חמישי לא ממש נוחים לי, אבל הוא נוח לרבים אחרים... אז אני לא רוצה להתלונן... אבל בכל זאת.. אם אפשר לשנות את היום לאיזה יום רביעי או שלישי שכזה.. זה יהיה נחמד...

הממ..

תוסיף שם גם שעכבר כחול מדבר המדהים ביופיו יזם את הרעיון. תוסיף גם את כושר האירגון המדהים, והכתיבה הנפלאה שלו.

דם דם

New member
לא פרסמתי עדיין

בעיקרון ראיתי אצל נוי שהיא נתנה איזכור אצלה בבלוג על המפגש אני יפרסם את הפוסט מחר בהצריים בשעת השיא...ככה שיהיו קצת יותר כניסות ואנשים יראו אתה גם יכול לכתוב את זה אצלך...ככול שיהיו יותר פוסטים ומקומות שמזכירים את זה הסיכוי של המפגש להצליח גודל. אישית אני מקווה שתוכל לבוא אחרי האימון או משזה לא יהיה,כי לחק דווקא מתאים יום חמישי,וימים באמצבע השבוע קצת עמוסים לאחרים שעובדים או לא יודע מה

אפשר להכניס לפוסט

שני תאריכים, ולבחור תאריך לפי מה שכותבים בתגובות. אני אוכל רק בשעות הערב אם זה ייצא ביום של האימון שלי. אז גם השעה מאוד משמעותית.

הא! דםדם! חשוב -

תוסיף משהו בסגנון "זה לא רק לתלמידים ולצעירים, גם הזקנים מוזמנים ברצון" שלא ייצא לזה שם של מפגש ישראפאקצי טיפוסי...

דם דם

New member
מבן שגם המבוגרים יכולים לבוא

רק שבבושקה לא תראה את זה היא תתן לי על הראש בגלל הניסוח
בכול אופן מתי האימון שלך מסתיים?...מתי תוכל להגיע בערך

דם דם

New member
אם כך לרשום

שעה 12 וגם שכול הבלוגיסטים מה"בית אבות" יגיעו אוקיי

האימון שלי הוא

מ15:00 - 17:15 וזה עוד בלי לחשב את הזמן שייקח לי להגיע מהבית לבריכה, או מהבריכה לתל אביב (למרות שיש קו ישיר משם לעזריאלי)

noyy

New member
../images/Emo28.gifאפשר לערוך רשומה ../images/Emo3.gif

זה לא בעיה, רק תסכמו על תאריך מסויים כמה שיותר מהר.

לא כדאי לקבוע ב-12:00?

אתה יודע, לישראלים יש הרגל לאחר טיפה. אם תקבע ב 13:00, יבואו לנו ב 14:00. למה לא לפתור את הבעיה הזאת מלכתחילה?

למעלה