לפני שאני מםפרסם את הפוסט הבא

דם דם

New member
לא מחליף יותר

זהו זה..לא יעזור לכם חוצמזה נץ אמר שנוח לו יותר ב27 וגם עוד שתיים קראתי כאן איפשהו שאמרו שנוח להם ב27 ויש מישהי מהבלוגים שתנסה להגיע אחרי הצבא ביום חמישי..אז אני עכשיו מעדיף בחמישי...נו שישאר כבר חמישי וזהו אגב מה עם היד שלך
"ברצינות" אני שואל

Seidman

New member
היד בסדר. היא מוסרת ד"ש

בשלישי יש שוב רופא ואולי אז סוף סוף התחלה של פיזיותרפיה אבל כמובן שכל עוד הגימלים ממשיכים והפז"ם דופק, מי אני שאתווכח?

דם דם

New member
פששש מגניב לך

תהנה מזה כול עוד אתה יכול למה נראה לי שאחר כך יקרעו אותך בשבתות ושמירות או משהו כזה

פגעסוס

Well-known member
יום אחד אני לא מבקר כאן

ואני מגלה ששינו את התאריך ואז החזירו אותו למה שכבר היה. מסקנה: זה בסדר לא לבקר כאן יום שלם, כשחוזרים הכל אותו דבר. אז אני כנראה אגיע רק להתחלה ואעזוב די מהר (לקראת 14:30)...

ny22

New member
מנהל
אני גם יכול לבוא???

אני מדי פעם פה בפורום - וגם לי יש בלוג... אני גם יכול לבוא?

דם דם

New member
לא קשור לפורום

קשור אם יש לך בלוג בתפוז אז אתה יכול לבוא...ומזה השאלה הזאת בכלל זה לא שזה מפגש פרטי שלנו...זה עובר בין הבלוגיה כולם מוזמנים לבוא וכן גם אתה..אז תבוא

noyy

New member
../images/Emo28.gifאתה יותר ממוזמן ../images/Emo24.gif

מה שלומך?

דם דם

New member
תראו מי התעוררה

מה את עושה בבית בשעות כאלה יום שישי היום..את לא הולכת לבלות או משהו?

noyy

New member
../images/Emo28.gifיש לי תרגילים במת' לפתור ../images/Emo22.gif

ככה ש.. לא [גם אם לא היו תרגילים במתמטיקה התשובה הייתה לא להיום] למה אתה גורם לי להראות נואשת ע"ג הפורום

דם דם

New member
חס ועבאס

לא נואשת לא מנהלים למחוק את ההודעות שמוכיחות על נואשותה של נוי תשכחו ממה שכתבתי

TheWhiteTigris

New member
זה תלוי.

אם הצלחתי בבחינה באלגברה, אני אולי אהיה במרכז בתאריך הזה (חזרה הביתה) ואז אולי אקפוץ. אם לא - מועד ב' ב 9:00 ב 28.7, וגם עוזבים את הדירה באותו יום. תשכחו ממני.

אפשר גם לבוא? ../images/Emo9.gif

אני לא יודעת עד כמה אתם מכירים אותי, ואני לא רוצה להידחף... (היי נוי, היי עכבר, מה שלומכם היום?
)

noyy

New member
../images/Emo28.gifבכיף

בואי, מה את שואלת בכלל
(שלומי בסדר, מה שלומך)

למעלה