לפני שאני מםפרסם את הפוסט הבא

דם דם

New member
אוקיי רעיון טוב

אני יודיע שזה מתחיל מ12 בערך זה לא שיש שעות קבלת קהל מזל שעוד לא פרסמתי כלום

wranger

New member
יא, זה יום ההולדת שלי ../images/Emo9.gif

ויום אחרי יום ההולדת של צציק.

פגעסוס

Well-known member
אתה רואה מה מארגנים לך

לכבוד יום ההולדת
מותר להכניס כלבים לעזריאלי? כי אם כן אתה חייב להביא את דבש.

wranger

New member
כן, בתפוז חוגגים לכבודי! ../images/Emo13.gif

מזכיר לי את חגיגות ה-50,000 כניסות לבלוג שלי, שתפוז ארגנו במסווה של "פרוייקט המקלדת"...
ולא נראה לי שמותר להכניס כלבים לעזריאלי (ואם כן, מה אם דבש ירצה להישאר אנונימי במפגש הזה? אתה יודע כמה קל לזהות את הכלב עם שקית השוקו?).

השקית שוקו זה הסימבול שלי!

אני אמור להיות המגניב השקט עם השקית שוקו! אני רואה את זה... כולם במפגש יהיו אם שקית שוקו...

פגעסוס

Well-known member
זה אומר שאני אוכל להגיע רק להתחלה

כי באותו יום ב16:00 יש לי מבחן בחולון. (אני אוכל להיות שם כשעתיים ואז אני אזוז).

דם דם

New member
שינויים אחרונים

נץ הציע שנקדים את המפגש לשעה 12 כי גם ככה ישראלים יש להם טבע לאחר אז אני משנה את זה אצלי ועוד משהו קטן...ראיתי שפגעסוס ועכברוש כחול לא בדיוק יכולים להגיע באותו יום,אז מה דעתכם שנקדים את המפגש ביום אחד ל26.7 ככה בתקווה שהם כן יוכלו לבוא. תגיבו מהר אני כבר צריך לפרסם את זה ועוד משהו קטן...מי שבינכם שרוצה אז שיוסיף אצלו בבלוג מין עדכון לגבי המפגש העתידי,ככול שיהיו יותר בלוגים שידברו על זה השמועה תעבור ויותר יגיעו כנראה

איי.. אני מרגיש VIP...../images/Emo3.gif

אני בעד להקדים את המפגש ליום הזה, כמובן.
ויש לי רעיון: אפשר להכין כפתורים שאנשים ישימו בבלוגים שלהם.. רץ להכין...

דם דם

New member
מזה לעזאזל כפתורים

גם עוד מישהי אמרה לי במסרים שהיא תכין משהו אררר....לא יותר נוח ונורמלי שנשים איזה תגית וזהו אז אתה אומר להקדים?...מצויין עכשיו חסר לשמוע מה פגעסוס יגיד ואז אפשר לפרסם סוף סוף אה כן...והאחרים לא מענינים ת'י

כפתור לרשימות:

עיצבתי את הכפתור הזה שיתאים לרשימות צדדיות של בלוגים. אם אני לא אתעצל אני אכין אחד נוסף, קטן וחמוד, שיהיה נוח לשים בתוך רשומה. עדיין לא הייתי סגור על התאריך, אז לא רשמתי. ברגע שנחליט על תאריך נתחיל להפיץ.

דם דם

New member
אוקיי פירסמתי

את המודעה עם כול הפרטים שצריך תודיעו גם אצלכם בבלוג ונויה...רוצה לבוא ביחד?

למעלה