לפעמים הבדידות כ"כ קשה...

Reyn

New member
עוד מישהו רוצה להתבכיין קצת על הודעה של שורה?

askimosi

New member
או כשכותבים הודעה חסרת טאקט...

כול מיני ברנשים למינהם
.

לא תיאורתי במקרה הזה
,יותר בכיוון יציאות לא קשורות
,
אסקימוסי

AlanSmith

New member
יש הרבה דברים קשים, בדידות ללא ספק זה אחד

הדברים הקשים. לי אישית זה פוגע במוטיבציה בצורה אדירה :(. למרות שאני מנסה לשכנע את עצמי כל הזמן שזה לא אמור להשפיע עליי בפעולות שגרתיות. אני חושב שהבדידות שלי, והקרבה שלי לגיל 30 עושים את שלהם.

גם לי

זה מאוד פוגע במוטיבציה, אבל אני דוחף בכל הכוח כמו בולדוזר למרות כל הקשיים ולמרות כל הניסיונות המלאכותיים שלי להכניס חיים לחיים שלי אני פשוט מתקשה לפתח את זה לדבר שהוא באמת אמיתי.

askimosi

New member
לפעמים צריך לנסות להכניס קצת תוכן.....

אם יש משהו שעושה לך טוב אז גם באמצע משהו חשוב עדיף לנטוש לרגע ולעשות את אותו הדבר שממלא אותך.
אני יכול להגיד לך שכשאני מרגיש בודד וקצת דיכי אני לוקח MP3 ויוצא להליכה וזה משפר לי את המצב רוח,גם שיחה עם מישהו קרוב אף פעם לא תזיק.

תרגיש טוב,
אסקימוסי

אני באמת, באמת, באמת

מנסה להכניס תוכן ונהייתי כבר יס מן, לרוב הדברים שמציעים לי לעשות אני עושה. ומנסה בעצמי למצוא דברים לעשות.
אני צריך לפתח לעצמי תחביב חדש אחר מאשר זה שיש לי, אחד במקביל, אבל כרגע לא יודע על מה להתמקד.

askimosi

New member
לאט לאט...

אל תלחץ על עצמך יותר מידיי בקטע הזה,נסה בקטנה כול מיני דברים שאתה חושב שמעניינים אותך.נגיד ריצה,נסה שבוע - שבעיים אם זה עושה לך טוב ואתה מתחבר לזה,תרשם לחוג.
סוד קטן במרכזי צעירים בערים השונות יש קבוצות ריצה חינמיות שמישהו מארגן בדרך כלל תנסה לבדוק.יודע מה אפילו צפיה בטלוויזיה יכולה לעשות טוב ולהסיח את הדעת.

צעד גדול מתחיל בצעד קטן,
אסקימוסי

ריצה ממש לא עושה לי את זה

אני משתעמם צ'יק צ'אק וזה סתם עוד זמן לחשוב ולשקוע במחשבות...
בעברי הלא רחוק רצתי אבל זה בעיקר בשביל הכושר והבריאות ואני באמת צריך לחזור לזה. משהו שקרה דיי שבר לי את המוטבציה ופשוט הפסקתי.

טלוויזיה אין לי אז שכח מזה

אני יודע שאני עונה נקודתית בהודעה שלך, פשוט אין לי משהו אחר לענות, אני פשוט צריך למצוא משהו שבאמת אני אוהב אבל שוב, לא רואה משהו כזה כרגע.

askimosi

New member
מה לגבי בריכה?

סתם זרקתי דוגמא,והיי אל תתנצל בנוגע לזה שאתה עונה נקודתית,גם אני כמו שאתה רואה מתכתב בצורה קצרה כרגע

יש ולעניין.אממ
לא עולה לי משהו כרגע,סה"כ לא מכיר אותך,בטח אתה יודע מה מעניין אותך פחות או יותר.

או שאפשר להתנחם באוכל.אני מידיי פעם מתנחם במחית תפוחי אדמה וזה מנחם ונותן כוח

הבדידות חולפת ואתה בכול זאת עם עצמך,
אסקימוסי

Elle992

New member
תראה, לפני כמה שנים, כשעוד הייתי יותר צעירה

ורכה ופגיעה-כן חשתי את הבדידות מכה בי בצורות מאוד חזקות ואף זה היה בחלק מהמקרים גורם לסוג של דאון כזה.

אבל חיסנתי את עצמי עם השנים ואני חיה בשלום עם הבדידות. למדתי לאהוב אותה ולגרום לה להיות חלק מימני כי זה המצב הנתון וצריך לדעת להתמודד בגבורה עם מצבים נתונים שכאלה, אז הגברים בוכים בלילה....אומר לך שגם אני
(בשיא הרצינות) אני בוכה לפעמים בלילות כשזה מגיע למצב שאני מאוד חנוקה...זה לא מרגיש שזה משחרר את המועקה אבל צריך מדי פעם לבכות,

אני יכולה לומר לך ולייעץ לך שכשאתה מרגיש בדידות ברמה שמשפיעה עלייך-תעשה משהו שאתה אוהב, יש כאלה שמוזיקה מפיגה להם את זה ויש כאלה שאיגרוף או ספורט, יש כאלה שסתם רוצים אוזן קשבת ויש כאלה שרוצים לדוג, בים, אז תמצא לעצמך את הדבר שמצליח לרחק מעט את הבדידות או סוג של לתת לה פאן יותר קליל ופחות כבד ומעמיס על הלב והנפש

AlanSmith

New member
מצטער לנפץ לך תאשליה, אבל בדידות זה לא משהו

שמחזיק לאורך זמן אצל רוב האנשים. בהתחלה מסתדרים וחזקים, אבל אם תגיעי לגיל 29 ותהי עדין בודדה ההשקפה שלך תהיה שונה לגמרי. אולי עכשיו זה לא מזיז לך, גם לי זה לא הזיז די הרבה זמן אבל בסופו של דבר זה כן מתחיל להפריע. חוץ מזה אני חושב שהבדידות במקרי שלי תוקעת אותי בתחומים אחרים גם.

Elle992

New member
כל אחד והדרך שבה הבדידות פוגעת בו,

אצלי אישית היא לא פוגעת לי בשום תחום אז אני לא מרגישה שצריך להעלים אותה.

זה לא אשליה, במקום להכנס לדיכאונות ולמצב נפשי רעוע אני מתמודדת עם המצב ויודעת לנתב אותו לטובתי.

הקבUע

New member
מבין אותך.

גם אני מוטרד מאוד מהבדידות לאחרונה. לפעמים זה אף מרוקן נפשית - ואין ברירה אלא לספוג ולהתמודד.
חשוב להביט גם אל נקודות אור שמפיגות את הבדידות - חברים בלימודים\עבודה. לראות אם ניתן ליצור קשרים חברתיים שהם מעבר למסגרות בו אנחנו נמצאים... ואם צריך אפילו להצטרף לחוגים ומסגרות אחרות בזמן הפנאי שלנו, כדי ליצור קשרים נוספים.

iba90

New member
תן לי לגור לבד ולהשתעמם בכיף...

עד שיהיה לי משעמם :)

אתה יכול להסביר...

בבקשה מהיכן תחושת הבדידות שלך נוצרת?
אני חושבת שהתחושה הזאת מגיעה דווקא ממקום אחר ולאוו דווקא מהמקום שאתה גר לבד...

כמובן

שזה לא מגיע מהמקום של לגור לבד נטו.
זה מגיע מכמה כיוונים, בין אם זה חוסר בבת זוג, או חוסר בתקשורת אנושים מספקת בין חברים/ידידים וכד'.
יש כמעט הכל מהכל בחיי פרט לבת זוג, אבל זה פשוט לא עמוק ופשוט מרגיש לי מאוד שיטחי.
בזמן האחרון הרחקתי את כל האנשים שכן היו קרובים אלי עקב סיבות כאלה ואחרות ולפעמים אני פשוט מרגיש שאין לי עם מי לדבר ולשפוך.

למעלה