לפעמים הוא מפספס שירים

לפעמים הוא מפספס שירים

בהופעה האחרונה של אהבתיהם בקיסריה הוא לא שר את יותר מיזה אנחנו לא צריכים ושאלה לי אליכם הבאתי את חברה שלי להופעה האחרונה בקיסריה והבטחתי לה שיהיו גם זיקוקים (כי ידעתי שבהופעות של שניים היה כל פעם זיקוקים בקיסריה, הייתי ב 4 הופעות שם) ובהופעה האחרונה של אהבתיהם בקיסריה לא היו זיקוקים... זה היה סתם פיספוס או שבאהבתיהם הוא לא עושה זיקוקים כבר?

שלום

הוא כן עושה זיקוקים, אבל לפעמים קורה שמשהו לא הולך כמו שצריך. או שמישהו פישל, או שמשהו לא עובד, וכך קרה שלא היו זיקוקים. פשלה חד פעמית.

AGADAT 21

New member
בקשר לסקרים

סליחה על הבורות אבל מי זו מיכל? מילכה ידועה אבל מיכל? וחוץ מזה אני חושבת שצריך להוסיף (לכל הקנאיות) את יעל דקלבאום למרות שהיא פשוט מוכשרת אבל המבטים שלו אליה במהלך ההופעה לא מוצאים חן בעיני

קודם כל,

מיכל, זאת חברתו (שתחנק!) הנוכחית. הם כבר המון זמן ביחד. יעל דקלבאום את צודקת, וגם את רונית שחר שאומנם כבר לא מהווה איום, אבל כשאני רואה קטעים שלהם ביחד אני מבינה שהיא היתה הכי נוראית! קטסטרופה לראות איך הם נדבקו אחד לשני! אם מישהו ראה את הקליפ של "שאלתי מה קרה", הוא אפילו מנשק אותה פעמיים פעם אחת בפה ופעם אחת בלחי, אבל לא נשיקת ידידים כזאת, אלא נשיקת "תבואי אלי לחדר אחרי זה..." אה, ויש כמובן את דליה מכפר עין הוד.......

AGADAT 21

New member
רונית שחר

בקשר אליה ממש לא דאגתי כיוון שכמו שאת יודעת או שלא היא לא בקטע של גברים

AGADAT 21

New member
בהחלט,מסכימה איתך:

אבל כשהנטיות לאותו מין

כמובן שזה יותר מעודד אותי

עכשיו כמובן יש לטפל ביעל דקלבאום שנדבקת אליו בצורה שממש, אבל ממש! לא מוצצת (סליחה מוצאת) חן בעיני! ובמיכל הפרחה.

גם אני לא בטוח

היא כל הזמן נורא התחרמנה עליו, לא? או שהוא התחרמן עליה או ששניהם נימפומנים וזהו! ואל תתווכחו איתי!

אהבתיה

New member
בהופעות של אהבתיהם הוא לא עשה

הייתי בשתיים מהן הקיץ (גם באחרונה ! גם אני התאכזבתי שלא היה את יותר מזה אנחנו לא צריכים ! ) ולא היו זיקוקים....גם אני תהיתי למה!!!

חברה שלי התאכזבה מאוד

אבל חוץ מהזיקוקים שאיכזבו קצת, זאת הייתה ההופעה הראשונה שלה וכל כך קינאתי בה שראיתי איך היא נהנת מההופעה הראשונה זה הזכיר לי אותי בהופעה הראשונה שהייתי...

אהבתיה

New member
זו היתה ההופעה שלו בה הכי נהניתי

הייתי מאושרת כל כך....פשוט בעננים !

אהבתיה

New member
התכוונתי לאחרונה בקיסריה הקיץ

היא לא היתה הראשונה שלי אבל בה הכי נהניתי כי הייתי כל כך קרובה אליו הפעם! נ.ב-קוראים לי מורן ודליה היא רוני

למעלה