שובה של הסניגורית! טה טה טה טםםםםם!!!!!!!!!
א אהבתיה New member 12/11/01 #12 לא יכולתי להתאפק יותר...... דליה,דליה,דךיה....חיכיתי שאת תגיבי....ראיתי שלא באה התגובה....זהו,נשברתי....
לא יכולתי להתאפק יותר...... דליה,דליה,דךיה....חיכיתי שאת תגיבי....ראיתי שלא באה התגובה....זהו,נשברתי....
ד דליה מכפר עין הוד New member 12/11/01 #14 מורן אני אכה אותך עוד דליה אחת ואת יכולה להגיד שלום לפורום! (את יודעת שאני יכולה לא לתת לאנשים מסויימים להיכנס? תיזהרי בדברייך כלפי......)
מורן אני אכה אותך עוד דליה אחת ואת יכולה להגיד שלום לפורום! (את יודעת שאני יכולה לא לתת לאנשים מסויימים להיכנס? תיזהרי בדברייך כלפי......)
א אהבתיה New member 12/11/01 #15 תיקנתי את הטעות שלי בהודעה לפני קרציה אחת ! הפכת למנהלת ונהיית סנובית ומגעילה?!?!
ד דליה מכפר עין הוד New member 12/11/01 #19 מוצא חן בעיני הטאג ליין אני יכולה להעביר הודעות סמויות לאטלנטה (מה?!$%^%^@!)
א אהבתיה New member 12/11/01 #20 רוני!!!!!! בל ישכח ש........ אני גם יכולתי להיות מנהלת אבל וויתרתי כי אני אוטוטו מתגייסת !!!!!!!! חוצפנית!!!!!!!!
רוני!!!!!! בל ישכח ש........ אני גם יכולתי להיות מנהלת אבל וויתרתי כי אני אוטוטו מתגייסת !!!!!!!! חוצפנית!!!!!!!!
ד דליה מכפר עין הוד New member 12/11/01 #21 לא לא לא לא לא אני הרבה יותר מתאימה ממך, ובכל מקרה היו בוחרים בי!
ד דליה מכפר עין הוד New member 12/11/01 #24 לא אני סתם פרחה עם יכולת. אני חושבת שאני אפרוש. מה את אומרת?
א אהבתיה New member 12/11/01 #26 תפרשי תפרשי פרחה קטנה...... ../images/Emo6.gif לילה טוב מתוקה! חלומות פז!!!!!!!!!!!
A AGADAT 21 New member 12/11/01 #30 באהבתיהם אין זיקוקים בדרך כלל היו זיקוקים כשהוא היה שר את "כרטיס ללונה פארק" ואז הוא תמיד העמיד לידו ילדה קטנה,שר לה ואז בשלב מסוים בשיר התחילו הזיקוקים בשמיים
באהבתיהם אין זיקוקים בדרך כלל היו זיקוקים כשהוא היה שר את "כרטיס ללונה פארק" ואז הוא תמיד העמיד לידו ילדה קטנה,שר לה ואז בשלב מסוים בשיר התחילו הזיקוקים בשמיים