לפעמים הוא מפספס שירים

יש קרציות!

הייתי בשלוש הופעות של אהבתיהם עם זיקוקים, והוא לא בהכרח שר לילדה קטנה. לפעמים גם לסתם בחורות חרמניות...

AGADAT 21

New member
אני לא אתווכח עם מנהלת הפורום

אבל לגבי הבירות שהוא שותה לפני ההופעה אני כן הוא מסטול-ולא מבירות

בן בן!

New member
מה, הוא אלכוהליסט????

באמת תהיתי לעצמי על כמה דברים שהוא עשה, אם הוא במצב מפוכח.... כמו למשל לשים מים בפה ולעשות מזרקה על סינגולדה.....

אגדת21 יקרה בכמה הופעות שלו היית?

בסך הכל לפי מה שנראה לי הפעם היחידה שהוא עשה את הזיקוקים בכרטיס ללונה פארק, הייתה רק בהופעה 97 שהוא הקליט וכולנו מכירים!!! בשאר ההופעות בקיסריה וגם בבית שמן (תל חדיד) שהייתי, הזיקוקים היו בשיר זה מה שנשאר ופעם אחת בלא יודעת מה עובר עלי...

AGADAT 21

New member
כרטיס ללונה פארק

לא ההופעה אלא בשיר עצמו וזה היה בהופעות של "ירח" שהייתי ביותר מעשרים וחוצמזה אני באמת לא יכולה לספור בכמה הופעות הייתי אבל הייתי במלא את ההופעה של "שניים" אני יודעת בעל פה ממש חוצמזה ששלמה ממש מכיר אותי ולפני 3 שנים הוא אפילו התקשר אלי ביום ההולדת לאחל לי מזל טוב רק שאני ברוב טיפשותי לא עניתי לטלפון

התקשר אלייך להגיד לך מזל טוב?

מה את מתלהבת? הוא כל הזמן מתקשר אלי, רק שאני עובדת ואין לי זמן בשבילו. שולח לי מכתבי אהבה (רק שהדואר שלנו לא משהו במודיעין. פעם ב... מגיע ואז גם כן, בד"כ הדוורית חולה, ואם היא לא חולה אז היא בחופשה, והמחליפה שלה לא יודעת איפה הרחוב שלנו ואם היא יודעת אז היא לא יודעת מה המספר ואם היא יודעת אז תמיד אונסים אותה לפני זה, כך שזה קצת מתעכב)

בהופעה בר"ג היו זיקוקים

אולי כל פעם שהוא מקבל מהחברה שלו בלילה, הוא שם זיקוקים וכשהיא לא נותנת אז הוא לא שם.....

אתה צוחק, נכון?

הוא באמת עשה את זה? עשה ממטרה לסינגולדה? מופרע על כל הראש זה....

למעלה