לפעמים מרגיש בחוסר אונים ( שירון)

ליאורנר

New member
חס ושלום קשה לי בצבא....

לא כזה קשה לאכול קרמבו כל היום ולהכין מרק חם, קשה קצת להכין מנה חמה כי צריך לערבב חזק וזה קשה שיושבים על כסא מתכוונן קיצר התכוונתי שהצבא מונע ממני ללכת להרבה הופעות... לפני הצבא הלכתי כמעט לכל הופעה ולא משנה איפה היא הייתה, שהתגייסתי אז אמממ הלכתי רק לקרובות ועכשיו אפילו לקרובות אני לא הולך, לא נורא אנשים לא מרגישים גם ככה את חסרוני

IM echo

New member
אבל גם אהבה ישראל..

ישראל - תמשיך לכתוב ותתעלם מטיפשים

יש אנשים שמתעמתים עם המציאות... ויש כאלה שבורחים. אני מעריץ אותך על היכולת שלך להתחבר לעצמך ולכאב שלך. הרבה אנשים יכולים ללמוד ממך. ושאף אחד לא ילמד אותך איך להתמודד... תכתוב, תתפרק, ותרגיש טוב. פורום אביב גפן הפך לפורום סתימת פיות... אבל אתה אל תסתום לעולם.

לא היה לי שום ספק,

שאתה תביע הערכה אליי והבנה!!!! שתוכל לראות שככה מוקל לי (נעשה לי יותר קל) שככה אני מקבל קצת נחמה בסופו של יום! תודה!!!

One Echoe

New member
אף אחד לא שונא אותך.

אתה מוכן להראות לי או לצטט לי גילוי שנאה אחד בכל השרשור הזה? אני כתבתי את דעתי באופן תרבותי ומכובד, ואני מצפה ממך לעשות את אותו הדבר. אם הרוב לא מסכים איתי, תמשיך לכתוב כאן את הפוסטים שלך. זה מה שיפה בדמוקרטיה. כמו כן, אין קשר בין הויכוחים בשרשור אליך. השרשור אמנם התחיל בגלל משהו שקשור אליך, אבל הוא המשיך כבר למחוזות שאין להם קשר אליך.

עזוב גיל אנחנו האנשים הרעים בסיפור

לא משנה מה נגיד אנחנו תמיד ניהיה אשמים ברצח. מה לעשות,כבר אסור להגיד את הדעה שלך במדינה בלי שיקפצו עליך ויעשו ממך פושע. הם מדברים על "סתימת פיות" אבל הסתימת פיות שלהם הרבה יותר גדולה. אנחנו לא ביקשנו סתימת פיות אפילו לא פעם אחת. ביקשנו שיהיה קצת יותר סדר בסך הכל. אף אחד לא ביקש מישראל להפסיק לכתוב. אבל כרגיל כולם חייבים להיות "יפי נפש" ולהגן על החלש כאילו הוא בכלל זקוק להגנה. נראה כאילו אנשים בפורום הזה פשוט אוהבים לריב. הם מחפשים איזה חריץ בשביל להכנס בכל הכוח ולעשות איזה שירשורפלצת מעניין. המגדפים למינייהם(ועכשיו נוסף עוד אחד לאוסף) מחכים שתיהיה מדורה קטנה בשביל לשפוך הרבה שמן לתוכה. ועוד אומרים שאנחנו משועממים. במקום לסגור את העניין הזה גיל-אני-ישראל-שירלי בצורה מתורבתת ומהירה. הצטרפו לעניין הזה כל העולם ואישתו וכל אחד ניהיה לי סנגור בבית משפט. אולי תלכו להפגין מול הכנסת עם שלטים של "אנחנו איתך ישראל" או "ישראל חזק(ה)" תסלחו לי אבל זה פשוט פטאתי. אפילו שירלי המנהלת אמרה שיש משהו בבקשה שלי ושל גיל. היא בניגוד לרוב האנשים כאן שמה את הידידות שלה עם ישראל בצד ולא נכנסת לפוליטיקות מיותרות. חבל שמכל זבוב עושים כאן פיל. שיהיה לכולם יום טוב ושקט.

פחיחצה

New member
רן אף אחד לא חושב שאתה מפלצת

או הרע. אתה יודע שאני אישית מאד אוהבת ומעריכה אותך. אני אויל אל חושבת שאתה צודק בנושא הנ"ל, אבל זה עניין אחר לגיטימי לא להסכים.

סבבה,יש לא להסכים כמו שאת אמרת...

שזה לגיטימי מאוד ומקובל ביותר. ויש לא להסכים ולהתחיל לקלל אותנו ולהגיד שאנחנו חסרי רגשות ואנשים רעים כמו שמיטב האנשים כאן כינו אותנו. אם ישראל ש"ספג" את מיטב הביקורת עונה לנו בצורה יפה ומכובדת אז אלו שמגנים עליו לא יכולים? זה קצת אבסורד. חבל שאין תרבות דיון בפורום הזה ובארץ בכלל. דווקא מפורום של זמן כמו אביב גפן הייתי מצפה לקצת יותר תרבות ומילים מכובדות. כנראה שאני קצת נאיבי בעניין הזה...

פחיחצה

New member
רן אל תתגונן. אני לא אמרתי שאף אחד

לא הגיב לך בצורה לא יפה ואני גם לא יודעת לא עברתי הודעה הודעה ואני מאמינה לך, שישנם אנשים, שהגיבו בצורה לא יפה, אני בסך הכל אמרתי לך, שאני לא חושבת, שמישהו כאן חושב את מפלצת או בנאדם רע.

האמת שלא ממש איכפת לי מה הם חושבים

מה שחשוב זה מה שאני חושב. אני בסך הכל מנסה להיות אמיתי ולהגיד מה שאני חושב בלי שזה יפגע באף אחד. האנשים כאן הפכו את זה למשהו פוגע וגרנדיוזי. פשוט עצוב לי שכבר אי אפשר להגיד מה שאתה חושב בלי שיתנפלו עליך. מצידי שיחשבו שאני אדם רע. לא מזיז לי. חוץ מזה מי שמכיר אותי אישית יודע שזה לא נכון

למעלה