לפעמים מרגיש בחוסר אונים ( שירון)

ילדה 4

New member
אתה לא חייב לקרוא כל הודעה.

במיוחד אם כבר שמת לב שההודעות מהסוג הזה מדכאות אותך.

One Echoe

New member
אני בהחלט לא חייב.

תגובה לכל המגיבים האחרונים: העובדה שאני לא חייב להיכנס להודעות האלה לא אומרת שאין עם ההודעות האלה בעיה. אני פשוט חושב שזה לא המקום האידיאלי. באותה מידה אפשר לכתוב על נושא אחר שהוא ממש לא קשור ולהגיד "לא טוב לכן, אל תיכנסו להודעה"(על נינט טייב, למשל). מה שאני כותב לא נכתב מחוסר מודעות לכאב של ישראל או מחוסר רגישות; להיפך. אני חושב שיש מקומות שיעזרו לישראל הרבה יותר, ואני חושב שההודעות האלה כאן, בתדירות שבה הן נכתבות, יכולות להזיק להרבה אנשים. רק כתבתי את דעתי, ואני שמח שלא תקפו אותי יתר על המידה.

מסכים../images/Emo45.gif

זה טוב ויפה להגיד "אתם לא חייבים לקרוא את ההודעה שלי" או "מי שלא רוצה שלא יקרא" אבל הטבע של אנשים בדרך כלל זה לקרוא. משתמשים חדשים שנכנסים לכאן לא מכירים את ישראל ואת הפוסטים שלו. הם לא חושבים לעצמם "אמממ אולי זה עצוב ומדכא עד כאב אז לא בטוח שכדאי לי לקרוא" הם פשוט קוראים ואחרי זה מגלים שזה עצוב ומדכא ובדרך כלל נכנסים למצב רוח קודר בעקבות הקריאה. וחוץ מזה להגיד "אתם לא חייבים לקרוא" זאת לא שיטה. אז כל אחד יפתח הודעה על נושא מסויים ויגיד "אתם לא חייבים לקרוא". אז מה שיצא בסוף זה שדה מוקשים שאתה צריך לחפש בנרות בשביל למצוא מה אתה צריך לקרוא. זה פורום אביב גפן ומן הראוי שהוא יעסוק באביב גפן ובמוסיקה שהוא יוצר. אנשים לא צריכים לבוא לכאן ולחפש הודעות שבהן עוסקים באביב גפן. המבנה הרגיל של פורום ממוצע בתפוז הוא 8-10 פוסטים שעוסקים בנושא של הפורום 2-3 שירשורי OFF ו2-3 שירשורים שלא קשורים לכלום. משום מה פה בפורום הזה סטיית התקן היא גדולה מאוד. מדברים הרבה על דכאונות,הרבה על פוליטקה,הרבה ריבים ומעט מאוד אביב גפן. לי אישית זה עצוב אבל אני לא לוקח את זה קשה כי כבר למדתי שאין למי לפנות ואין מי שיקשיב אז חבל על המאמץ. בכל מקרה גם אני וגם גיל לא חושבים שישראל צריך להפסיק לכתוב. שניינו מציעים פתרונות טובים ויצירתיים שישרתו גם את הפורום וגם את ישראל. עם טיפה הקשבה וסבלנות היינו יכולים להמנע מוויכוחים והכפשות.

One Echoe

New member
לאונרדו.

אני חושב שאתה צריך לכתוב קצת באופן יותר רגיש כלפי ישראל
. אחרי הכל, אתה חייב לזכור שישראל באמת סובל וכואב לו מאוד, ולכן הוא פורק את מה שעובר עליו כאן. אני ניסיתי להסביר לו בעדינות את דעתי, והוא באמת שלא חייב לקבל אותה. אבל אני באמת ממליץ להיזהר לא לפגוע בישראל... ואגב, אני גם לא חושב שהוא צריך להפסיק לכתוב, אלא רק להפחית... אני מקווה שלא תיקח את הביקורת שלי כקשה ולא תעלב ממני.

bobit marely

New member
אל תשכח שאביב גפן זה גם

פוליטיקה ודיכאון ואי אפשר להתכחש לכך... אביב בעצמו הוא כולו פוליטיקה ודיכאונות ומשם גם באו חלק מהשירים שלו.

בדיוק שמעתי את שומקום

אתמול וחשבתי על זה שבעצם הדברים שלי היו פולטיקה ומצבי רוח בדיוק כמו הרבה מהדיסק הזה הכל כך קלאסי הזה

One Echoe

New member
מה זה קשור?...

זה כמו שאני אטען שחלק מאביב זה הפרעות חרדה, ונתחיל לדסקס כאן כל היום על טיפולים נפשיים ופסיכוליים שמטפלים בבעיה הזאת. האישיות של אביב חשובה לפורום, אבל העובדה שאביב הוא דכאוני לא אומר שכל אחד יתחיל לשפוך פה את כל החיים שלו כל יום, ויפתח על כך שרשורים חדשים.

Simple Sam

New member
../images/Emo45.gif

מה הסימן הזה- ; אומר? ניסנו לפאנח אותו שעה בשיעור אומנות..

One Echoe

New member
קוראים לו"פסיק-נקודה"

והוא מציין קשר רעיוני בין שני חלקי משפט עצמאיים.

ילדה 4

New member
אז תיקח את הטבעונות שלך

לפורום טבעונות, בתור התחלה. ואחר כך תשפוט אנשים שהמקום שבו הם רוצים להשתפך הוא הפורום הזה.

yellow cheese

New member
wow... לילה אחד אני לנה בבסיס

וכבר משתנה העולם? שיואוווו, אסור לי להעלם לדקה! טוב... אני ממש לא רוצה לתפוס צד, להכריע מי צודק- אז אני לא אעשה את זה. הדבר היחידי שאני אעשה זה לומר לכם להפסיק להתווכח על דברים קטנוניים, להפסיק להתיימר לנהל את הפורום, להפסיק לריב בינכם. זה לא שווה את האנרגיות שאתם משקיעים במריבות הללו. אם ישראל או כל אחד רוצים לשתף במחשבות, הרהורים או אפילו 'רחמים עצמיים'-אין שום סיבה שמישהו ימנע מהם לעשות זאת. בנוגע לשרשור שזה אמור להשתרשר? יש בזה משהו, אפשר לסדר שרשור פעם בשבוע של כל ההגיגים שלכם-אם רק תחפצו בכך. אני מתנצלת אם מישהו נפגע מכל השרשורפלצת הזה שיצרתם. אין לפגיעות, גידופים, מריבות, העלבות וכו' מקום ע"ג הפורום. חידלו. שיהיה שבוע נהדר, שירלי

ישראל אתה תמיד יכול להמשיך לכתוב

בפורום השני שם אוהבים את הכתיבה שלך ולא יגידו לך להפסיק כי זה מדכא ולא נוח לקריאה=/

ליאורנר

New member
כבר הפסקתי ממזמן....

רק להופעות הגדולות אני הולך שיש כאלה בקושי עדיף להשאר בבית מתחת לשמיכה ולשמור את הכסף לדברים שיותר ישמשו אותי כגון:---------[חסוי, מצטער]

פשוט מה שקורה,

שגם אני מגיע רק להופעות הגדולות ואני רואה אותך ואז נוצר מצב שחשבתי שאתה מגיע המון אבל האיחול הזה כמובן הינו עומד במקומו אני מאחל לך הרבה הופעות רגעים טובים ושמחים וכן כסף זה דבר שצריך אותו והוא תמיד חסר ביחוד שהבן אדם אחראי לכסף של עצמו זה מורגש יותר

ליאורנר

New member
בעבר הייתי הולך להרבה הופעות....

[נו גם להיות בחוץ בהופעה זה נקרא] אבל היום כבר אין לי כח.... לא מושך אותי כזה כמו פעם.... ולא משנה איזה פלייליסט הוא יעשה ועד כמה השירים יהיו נדירים זה לא יגרום לי ללכת להופעה... ירד לי מזה הרבה.... הצבא הרס אותי ותודה רבה לך.. אני מאחל גם לך מכל הלב שתגיע להרבה הופעות ושנפגש הרבה ומי יתן ועודד שחר יחזור לתעויוט ויהיו הופעות כמו פעם

למעלה