לצוות מקום - רק לידע אתכם שהפורומים

מתאוששת

New member
לצוות מקום - רק לידע אתכם שהפורומים

של אורט נפלו ואינם פעילים מאתמול בלילה. אם יש באפשרותכם לידע אותם אשמח. אגב-הפורום הזה מסרב לקבל אותי בכינוי הרגיל שלי נשימה ומסרב לקבל אותי בשמי נורית. הוא אילץ אותי לבחור כינוי אחר. ידוע לכם למה? אולי הוא לא אוהב לנשום ופרחים עושים לו אלרגיה?

אנחנו מודעים לבעיה

והעניין נמצא בבדיקה. באשר לאי קבלת הכינוי הישן - אולי תכתבי לתמיכה הטכנית של תפוז, אני מניחה שהם יוכלו לעזור.

מתאוששת

New member
תודה, אני אתרגל למתאוששת. זה

משעשע אותי. רק רציתי שתדעו שזו אני. יום נעים נורית

מתאוששת

New member
הי ר', לא להתייאש. זה בטיפול ואם

קשה לך אז אנחנו מציצות קצת גם כאן ואפשר להפגש כאן כשהפורומים נופלים. טוב עכשיו באמת טסה לבנק ביי

זה לא היום שלי

גם ככה יותר מדי לי היום הזה, וגם אי אפשר לפגוש אתכן, וכל הלילה הערני הזה לא הייתם פה אוףףף. התרגלתי להעביר את הלילות בעזרתכן. סליחה סתם יום קיטורים. ד"ש לבנק ותסבירי להם שיום קשה היום

מתאוששת

New member
ר', יודעת שקשה. זה מצב

שאין ברירה אלא לחכות שיעבור. התחושות הקשות מגיעות בגלים. לפחות אפשר להתנחם בזה שהגלים האלו חולפים ויש אחר כך הקלה. איתך יקרה.

ילדונת~

New member
כאילו חוצפהההההההההה ../images/Emo124.gif

אני צריכה לחכות עד שתיים??????????????? ולהתאפקקקקקקקקקקקק???????????????????????
|אייקון כועס על אורט| גררררררררררררררררררררררררר

karnaval

New member
הי נורית....../images/Emo24.gif

שמחה לשמוע שאת מתאוששת..... גמני באתי לבדוק מה קורה עם הפורומים.... אז דש ממני ויום נעיםלך ולכולם... לוסט
אגב יש כאן ממש המון אייקונים יפם ומגוונים...

מתאוששת

New member
הי חמודה, שמחה לפגוש אותך כאן

ראית איזה כינויים אופטימיים אימצנו לנו כאן? נחמד. באמת יש כאן אייקונים מדליקים. מזמן לא ביקרתי כאן.
טסה לבנק, מניחה שאחרי הביקור שם מצב הרוח שלי כבר לא יהיה כל כך טוב אבל אין מה לעשות.
יום נעים לך לוסט

מתאוששת

New member
טוב ראיתי לצערי שהצ'ק

שהייתי אמורה להפקיד הוא על התאריך של מחר. אז גם אני כאן עכשיו. מה שלומך כואבת?

coevet

New member
שלומי?../images/Emo13.gif

את יודעת, יותר טוב, דילמות של אנשים כמונו... דילמות של שורדות ומה שלומך נורית? ומה שלומך ר'?

מתאוששת

New member
כואבת, מצא חן בעיני הניסוח

העדין שלך " דילמות של שורדות..." אם בא לך את מוזמנת להעלות דילמת שורדות אחת שמעסיקה אותך. או שזה כבד לך על הבוקר?

coevet

New member
קצת...

תודה על ההתחשבות.. אני מעכלת את ה'דילמות' לאט לאט יותר מתחברת כרגע לשיחה על אוכל... הבוקר אכלתי 'ארוחת בוקר ישראלית' .... שנמשכה עוד ועוד... יש עכשיו גבינות של תנובה באריזות של 750 גרם, אז אני חושבת שאכלתי חלק ניכר מהחבילה הזאת
ממש המון לא?

מתאוששת

New member
לא נורא כואבת, זה רק

גבינה. העיקר שנהנית מארוחה כיפית שאת אוהבת. אני גיוונתי היום ושתיתי במקום שוקו משקה בננה. גם את זה אני אוהבת. לחיי ארוחות הבוקר כואבת

coevet

New member
ארוחת בוקר זו

ארוחה מאד ניפלאה אגב.. למשקה בננה של יטבתה יש המון נוסטלגיה לא? (או שזה תנובה?)

למעלה