לצוות מקום - רק לידע אתכם שהפורומים

coevet

New member
../images/Emo6.gif

ילדונת, אין לך מושג כמה צחקתי...

ילדונת~

New member
אל תלכי

את תקוותי היחידההההההההההההההה כולם חזרו לאורט
ואיזה כייף שצחקתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אני יכולה גם לעמוד על הראש

coevet

New member
כל הזמן צחקתי שקראתי מה כתבת../images/Emo24.gif

אני נישארת קצת... זוכרת את רגע עם דודלי? שמש לא תחזור עוד לעולם כי הלכה לים? רגע... אני בטוחה שאת זוכרת יותר טוב ממני

ילדונת~

New member
האמת חחחחחחחחחחחחחח

אני פיצית בשביל רגע עם דודלי כי זה לא מהתקופה שלי
יש לי חבר קוראים לו דודלי הוא נחמד מאוד מאוד לי הוא חבר של הפתעות.....

ילדונת~

New member
נוסטלגיה

מה קורא איתי לי קוראים פלפלת וזאת כפינה כפית קטנה של פלא הביטו מה עשתה לי כפית הפלא אני כל כך קטנה לכל אני מוכנה אני אישה קטנה מאוד ושמי פילפלת יש לי כפית קסמים קטנה כפית שובבה והיא עושה לי לפעמים צרות כאלה אבל אצלי בסוף הכל קורה רק לטובה זה מזל כל יום קורה לי איזה פלא פלא נהדר ומסוכן אנשים אומרים עלי פמה היא פילפלת יש בה יש בה משהו מוזר בסוד ספרי לי כפית קסמים שלי למה רק לי למה למה רק לי אני אישה קטנה מאוד ושמי פילפלת יש לי כפית קסמים קטנה כפית שובבה והיא עושה לי לפעמים צרות כאלה אבל אצלי בסוף הכל קורה רק לטובה

ילדונת~

New member
...... ../images/Emo41.gif

כשאתם רצים לדרככם שימו לב הנעלים שלכם לכל נעל סוד סוד נפלא מאוד נעלולי פלא נעלולי פלאאאאאאאאאאא נעלולים כאלהההההההההההההההההההההההההההההה איזה סוד ואיזה קסם טוב בין כפות רגלינו לאבני הרחוב חברים טובים אותנו מלוויםםםםםםםםםםםםםםםם

ילדונת~

New member
../images/Emo13.gif

לפעמים אני עצוב ולפעמים שמח לפעמים אני זוכר ולפעמים שוכח לפעמים אני שמח לפעמים רעב לפעמים אני כועס ולפעמים אוהב אבל אני תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני אבל אני תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני לפעמים אני גדול ולפעמים קטן לפעמים אני גיבור לפעמים פחדן לפעמים אני ביחד לפעמים לבד לפעמים אני באמצע לפעמים בצד אבל אני תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני אבל אני תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני לפעמים אני כינור ולפעמים תופים לפעמים אני קייצי ולפעמים חורפי לפעמים אני עצלן ולפעמים חרוץ לפעמים אני מתוק ולפעמים חמוץ אבל אני תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני אבל אני תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני לפעמים אני חכם ולפעמים טיפשי לפעמים אני ראשון ולפעמים שלישי לפעמים אני תופס ולפעמים תפוס לפעמים אני ענק ולפעמים פספוס אבל אני תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני אבל אני תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני

coevet

New member
את בטוחה

שזה בריחה ולא התמודדות? ואם זה בריחה הרי ברגע שאמרת שזו בריחה אז זה כבר לא בריחה.. מה שלומך?

מתאוששת

New member
הי, רק נכנסתי להפרד מכן, הולכת

לעבוד לצערי. היה כייף והעליתן חיוך על שפתי. שיהיה לכן יום נעים ונתראה כאן או שם או מעבר לים בקרוב

למעלה