לצוות מקום - רק לידע אתכם שהפורומים

karnaval

New member
הי כואבת, רייש, נוריתי...../images/Emo68.gif

מה שלומכן הבוקר? אני עכשיו בהתלהבות ילדותית מהאייקונים האלה וכפי שראיתן למעלה הלחטתי להיות בלונדינית (ואני מה זה לא..) גם אני שמחה לראות אתכן במקום אחר קצת....לגוון.... אני עוברת ימים מטורפים של כמה וכמה נפילות ונסיקות באותו יום.... ואתן? נורית אל תשכחי לקחת
ואחרי הגשם לקטוף לנו איזו
כי אחרי שתהיי בבנק אולי תצטרכי לעבור במכולת (אם הבנק לא יאסור זאת) לקנות
ואולי גם
ו אולי כמה
ולך כואבת אני מעניקה:
ו
לכבוד החג שטומן בחובו יום חופש נחשק, ולך רייש, שלא תגידו שקיפחתי אני נותנת מהקרוב לליבי:
ולכולן חיבוק
עכשיו שניצלתי בכל דרך אפשרית את ההודעה לבדיקת האייקונים אני יכולה ללחוץ על שיגור ולראות איך יצא.... ו...אילנה....למקרה שתציצי כאן....זה בשבילך:
לוסט

מתאוששת

New member
הי קרנבלי, על משקל

לוסטי. תודה. כנראה לא אצטרך מטריה היום כי הצ'ק למחר. ואוכל קלעת בול. ממש רעבה והבית ריק. צריכה לרדת למכולת. מכל מה שצרפת דווקא פיצה מאד מדברת אלי עכשיו, אבל אין לי חשק לצאת. אני מלמדת בערב ואמורה להכין את השיעור. מצד שני הרבה יותר נחמד לשוחח איתכן. זה נדיר שכולנו נמצאות בפורום "און ליין" עכשיו נראה איזה אייקון מתאים לך:
לגבי השוקו, אני לא זוכרת אם את אוהבת שוקו. אני מתה על שוקו משקית ועכשיו בזה הרגע לוגמת לי. נורית

karnaval

New member
../images/Emo5.gif הי, לגבי השוקו....

אז כל מה שקשור לחלב גורם לי בחילה נוראית....מן הסתם זה לא סתם.... אבל תודה ואת כל השאר אקח בשמחה. גם לי יש המון מה לעשות ואני נהנית להיות כאן אתכן ודוחה את כל מה שיש לי על הראש היום וזה ממש המון. אבל פיצה אני ממש אוהבת..ובכלל כל מה שמשמין או לא בריא אני אוהבת. ממש מוזר לי לפטפט כאן על דה ועל הה כשבדרך כלל השיחות אתכן בפורומים הן עמוקות ורציניות, אבל באמת מאחורי הטריגרים אני מאד אוהבת לשמוח ולצחוק ומי שמכיר אותי - לא רק וירטואלית- מכיר גם את הצד הזה כשהכאב מפנה לו מקום.... רוצה דומינו?
הרי יש לנו כל כך הרבה זמן פנוי שאנו יושבות כאן להתקשקש..... ממש נורמלי מידי בשבילי....

מתאוששת

New member
האמת קרנבלי, שזה באמת משעשע

שאנחנו משוחחות כאן כשישלי כל כך הרבה דברים לעשות. אבל את יודעת מה? לא אכפת לי. לא נורא מידי פעם לא לתפקד. אני אשמח לדומינו רק שאני די חלודה, מזמן לא שיחקתי.

karnaval

New member
סליחה שנעלמתי נוריתי- על משקל לוסטי

כי לא נוח לומר "מתאוששתי"- אני חשבתי שנגמר הכיף כשהפורומים חזרו לעבוד באורט ושהסתיימה המסיבה כאן ועכשיו אני רואה שלא... ולגבי הדמקה- שש בש - דומינו- אינ ממש אפס בזה אז אין ל מה לדאוג יקירתי.....

ילדונת~

New member
וואהההההההההההההההה

גמני פההההההההההההההההה קצת
כי הדרך הייתה מעייפת לא יודעת אם לצחוק או לבכות
הפורומים לא עובדיםםםםםםםםםם ווואהההההההההההההההההההההההההההההההה
אבל אני לא מחדשת לכם כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ובנתיים משעמם ליייייייייייייייייייייייייייייייי ועצוב

ילדונת~

New member
כואבתתתתתתתתתתתת ../images/Emo23.gif

צלום יקרה.... מה שלומךך?????????????????????????????????????? אהמ אני שלומי בעעעעעעעעעעעעעעעע אבל בא לי להגיד משפט חכם מסתבר שצדק הוא רק כוכב אני מסתובבת עם המשפט הזה כבר כמה ימים בראש

מתאוששת

New member
הי ילדונת, איזו תגובה

חמודה היתה לך אתמול לרינת שנבהלה ממך בצ'ט. אני מקווה שלא נפגעת באמת. למה את עצובה? מה את עושה בדרך כלל כדי לעניין את עצמך?

היי כולכן

עוד 20 דקות צריכה לאסוף את הילדים. אחרי בוקר שלא עשיתי כלום בעבודה ויהיה לזה מחיר. ואוף לא רוצה לתפקד עכשיו.שמחה שלפחות הספקתי לראות את כולכן. ואם אני לא אצליח לתפקד היום? מה יהיה?

karnaval

New member
הי ר' יקרה

אני בטוחה שאייכשהו תשרדי גם את היום הזה ומקווה שהוא יהיה מוצלח מן המצופה. מניחה שעוד יום או פחות יום של תפקוד מירבי בעבודה זה לא משהו בלתי הפיך ואני מקווה שלאט לאט יתמעטו הימים הקשים הללו עבורך, בכל מקרה...מאחלת לך יום המשך יום קל יותר, ואם יהיה לך זמן לקחת נשימה את מוזמנת לחזור....מבטיחה לקרוא... מרגישה את הפחד מהמילים שלך.. המון כוח, לוסט

מתאוששת

New member
ר', לא יקרה כלום. מותר לך לא להרגיש

טוב. תתפקדי במינימום. מוני פעם סיפרה שיש לה טייס אוטומטי למצבים שהיא צריכה לתפקד אבל לא יכולה. אני מניחה שגם לך יש טייס כזה. זה הזמן להפעיל אותו ולתפקד במינימוםהיום. כדי לאפשר לקושי הזה לחלוף. אם תאפשרי לעצמך לתפקד פחות היום, יש סיכוי גדול שמחר כבר תוכלי שוב.

ילדונת~

New member
צלום לכםםםםםםםםםם...

חחח נוריתי ממש לא נפגעתי אבל אני חייבת לשאול אני מפחידה?????????????????????
אהמממממממממממ קמתי האמת לא מזמן ופתחתי תיום במאבק אם להישקל או לא כי אנימפחדת לדעת כמה אני שוקלת אבל התחלתי דיאטה אז חייבת לדעת אם אני יורדת בקצב מהיר וטוב או לא אז אני בבעיה בסוף החלטתי ללכת לפי הבגדים וכשאני יחזור למידה 36 אני ישקל כי אז בטח המשקל לא יישבר... את יודעת מה המשקל הראה בפעם האחרונה שעליתי???????????? נא לעלות אחד אחד וזהו ועצוב לי כי פשוט הכל רע ואני לא מצליחה למצוא את עצמי בין הרע וגם לא את המילים ואתמול הינו במסעדה והייתי צריכה לאכול וזה הרס לי תתוכניות ואמא גם כן עם הלחץ שלה עכשיו.... אוףףףףףף אפחד לא מביןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן וזהו אני יפסיק להתבכיין מה שלומך????????????????????????????

מתאוששת

New member
רק לידע אתכן שהפורומים באורט חזרו

לתפקד. קופצת לשם לראות מה נשמע.

ילדונת~

New member
רעששששששששששששששש ../images/Emo149.gif

אני מתפחלצתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
משעמם לי בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
ואני משתגעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מנסה לדחוס לעצמי עוד כוס קפה כדי שהקיבה תיהיה מלאה אבל זה לא עובדדדדדדדדדדדדד אין לי כוח לעוד קפההההההההההההההההההה
נו זה דומה אין אייקון של קפה
וזהו יחססססססססססססססססססססססססס אני רוצה יחססססססססססססססססססססס למה אין אייקון של יחס???????????????????????? |יחס| |יחס| |יחס|

ילדונת~

New member
זה תהההההההההה../images/Emo70.gif

אני מוחההההההההההההההההההההההה עכשיו כולם יחזרו לאורט
וינטשו את תפוז לבד ויהיה לו עצוב והוא יבכה
ולי בא לדבר שטויותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ו... ו... לא יתנו לי
ו.. ו... נגמרו לי המילים
תישארו פההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

ילדונת~

New member
../images/Emo124.gif אל תלכווווווווווווווווווווו

אילנה תגידי לכולם להישאררררררררררררררררררררררררררררררררררר
עודד אמר להרים ידיים... להרים ידיים עודד אמר לשים ידים על הראש ידיים על הראש עודד אמר למחוא כפיים למחוא כפיים עודד אמר לספור עד שלוש 1-2-3 עודד אמר לקפוץ קדימה לקפוץ קדימה עודד אמר להתקרב קרוב קרוב להתקרב קרוב קרוב עודד אמר לצרוח איזה עולם איזה עולםםםםםםםםםםם עודד אמר לדהור לדהור לדהור לדהור

למעלה