לקהל של קפלטון - אל תהיו מטומטמים...

Ras Arbel

New member
לקהל של קפלטון - אל תהיו מטומטמים...

שלום, כבר הרבה זמן לא כתבתי בפורומים של הרגאיי אבל יש משהו שממש מפריע לי – העובדה שיש אנשים בקהילה שמגינים על קפלטון. שלא תבינו לא נכון אני חושב שהוא פרפורמר מדהים. פרפורמר מדהים אבל מטומטם מוחלט. אל תנסו להגן על השינאה שהאיש מפיץ ואל תתנו לה תירוצים. השינאה שלו לא שונה מהשינאה של נאצים רבים בזמן השואה. וכן – אפשר להשוות ואפילו צריך. אל תלכו להופעה בראש מורם ובטח ובטח שלא תעיזו לצעוק דברי שינאה למפגינים באם יהיו מחוץ להופעה! אל תפגעו בחופש הפרטי של אנשים ובבקשה אל תפגעו בדמוקרטיה בישראל (שגם ככה היא די שברירית). שירי הסתה כמו של קפלטון ורבים אחרים בג'מייקה פוגעים במוזיקה ופוגעים באפשרות שלנו כקהל להנות ממנה. הרבה מהאומנים האלו לא יכולים להופיע באירופה וארצות הברית (והופעות, למי שלא ידע, הוא מקור ההכנסה העיקרי שלהם). אני מקווה שקפלטון יופיע עוד שנים רבות אני פשוט מקווה שהוא יפסיק עם השינאה הנוראית הזו שלו. ואם אתם עדיין חושבים להגן עליו, הנה כמה נקודות למחשבה: 1. מה הייתם חושבים אם קפלטון היה קורא להרוג את כל האשכנזים במקום את כל ההומואים? אולי את המזרחיים? אולי בכלל יהודים? או לבנים? הייתם מרגישים בנוח ללכת להופעה שלו בלב שלם? 2. חשוב מאד מאד לזכור שבממוצע אחד מכל עשרה אנשים הוא הומו. זה אומר שלכל אחד מכם יש לפחות חבר אחד הומו. זה אומר שאם אתם תמשיכו להגן על שונאי הומואים החבר הטוב הזה שלכם יסבול כל החיים שלו וישאר סגור בארון או שהוא יהיה חכם ולא ידבר איתכם יותר. יכול להיות שזה החבר הכי טוב שלכם זה שגדלתם איתו יחד בשכונה. 3. אם אחד מתוך עשרה אנשים הוא הומו אז כנראה גם יש לכם הומו במשפחה. בהגנה על מה שקפלטון אומר אתם אומרים שאתם מוכנים לשרוף בן משפחה שקרוב לוודאי ישבתם לידו בסדר... ואם אחרי כל זה אתם עדיין מסכימים איתו – תעשו טובה שמרו את זה לעצמכם. כי אם תאמרו את זה בקול תצאו מטומטמים. אהבה אחת, ראס ארבל

Ras Arbel

New member
לא אמרתי לאנשים לא ללכת להופעה שלו

אמרתי - שאל תסכימו עם המסר המפגר שלו. ביקשתי שתתנו כבוד לאחר ותפסיקו עם השינאה...

bigwill

New member
אתם חוזרים על אותם טיעונים

over & over אני כל פעם שומע אותו דבר: אם הוא היה שר נגד X Y Z ושהוא כמו היטלר כי הוא שונא קבוצה ושאולי הוא הומו בעצמו בסדר כל זה נשמע כבר בשרשור הקודם.. הבנו. זה שתפתחו עוד שירשור ועוד תגובה זה לא יישנה דעה של אף אחד ללכת או לא ללכת. כמו כן, כולם פה, ימין או שמאל בסיכסוך הזה, אמרו שהם לא מתכוונים לשרוף הומואים ושלא מסכימים עם זה. זה שאתם משווים אותו להיטלר לא מוסיף לכם נקודות פה. אז אני אבקש פעם אחרונה (בהחלט): בסדר, הבנו שאתם אנטי ושאתם מוחים ובלה בלה. הבנו! שכל אחד יעשה את השיקולים שלו אם הוא בא (*אהמ*להופעההכישורפתשתהיהפהבזמןהקרוב*אהמ*) או נשאר בבית. או אפילו מפגין נגד. :S שביתה נעימה לכולם =] Tal.

שרת החינוך הנוכחית לא מתעניינת בהומואים

שהצביעו לה אחרי שדם להם פרץ חילק הבטחות. היא מנסה לרצות רק את הפסטינאים.

לגבי שרת החינוך

גם אותה פרץ איכזב בבחירתו להיות שר הבטחון, והיא אולי אחת היחידות במפלגת העבודה שנשארו צמודים למצע החברתי.

נכון, היא דואגת שעניים לא יגיעו לאוניברסיטה

היא רוצה ליצור פערים כלכליים משמעותיים כדי שהיא תוכל להרוויח יותר כסף ושאר תושבי המדינה יחיו בזבל. מאוד ריאליסטי. אני חושב, שבתקציב שניתן לה היא עושה את הכי הרבה שהיא יכולה, והאשמים האמיתיים אלה משרד האוצר.

אז למה היא משקיעה כסף בדפיקת ילדים נכים?

כל קודמיה דפקו את הילדים כדי לחסוך. היא הראשונה שמשקיעה כסף בדחיפה מכוונת של ילדים נכים למסגרות יקרות שלא מתאימות להם. יש ילדים נכים שיכולים להסתדר עם סייעת אישית בכיתה רגילה וזה גם מתאים להם יותר מחינוך מיוחד שעולה למדינה פי 4. שרי החינוך הקודמים לא טחרו לתת סייעת אישית לכל מי שזה עדיף לו. הם נתנו רק לחלק מהילדים הנכים ועל השאר הוציאו פי 4 כסף. באה המכנחת הדגולה יולי תמיר והחליטה לקחת את הסייעות האישיות לכולם בשם הצדק. איך זה קשור לצדק? או, חלק מההורים החליטו לשפר את החינוך של הבן שלהם ולחסוך כסף למדינה בו זמנית. כשמשרד החינוך לא מימן להם את הסייעת האישית שהמשרד בעצמו החליט עליה, הם אספו על אגורה ושכרו את הסייעת האישית בעצמם. תמיר, הכאילו סוציליסטית החליטה שצריך לקחת מהנכים שמצליחים לממן סייעת כדי שיהיה שיוויון בינם לבין אלה שלא מצליחים לממן. היא לא רוצה, חס ושלום שיהיה שיוויון בין הנכה לבריא. היא רותה שנכים יצליחו להישתוות רק לנכים נזקקים. סוצייליסט אמיתי היה נותן לכל מי שצריך סייעת אישית משווה את כל הנכים שמסוגלים לזה אל הבריאים וחוסך כסף למדינה. תמיר, בתרוצי שיוויון, משקיעה את הכסף הדל של המדינה כדי להתעלל בילדים נכים.

טוב, כמה דברים.

למדינה שלנו, אין כל כך כסף דל כמו שחושבים. האוצר לא משתמש בו רק כמו שצריך. רק בחודש מרץ, היו עודפים בתקציב של מיליארד שקל. רק במרץ. בקשר לנכים-איזה בולשיט, עלפי מה אתה קובע שהסייעת האישית עדיפה על החינוך המיוחד? איזה הקצנה של המעשה המדובר. באמת. מנסים להוציא את יולי תמיר באור הכי רע שיש.

אני לא אומר שסייעת אישית עדיפה בכל מקרה על

חינוך מיוחד. אני מדבר רק על אותם מקרים בהם משרד החינוך קבע את זה. קבע דבר אחד והחליט לממן דבר אחר שיקר פי 4. אם אינך מכיר את הפרשה, אתה מוזמן לשאול עליה בפורומים הרלוונטיים. כשיהיה לך בן שצריך סייעת אישית, תבין שזה ממש לא בול-שיט. ולצערי יש סיכוי לא רע שכשתייה הורה, אחד הילדים שלך יהיה נכה. הנכים הולכים ומתרבים. האוטיסטים מתרבים מאוד מסיבה לא ברורה. זו מגאפה. בעלי שיתוק המוחין מתרבים משים שיותר פגים שורדים. אתה עוד עלול מאוד להצטער על ההגנה האוטומטית שאתה נותן לדוקטור תמיר בלי שום בדיקה. זה עלול לחזור אליך כמו בומרנג.

rozali1

New member
יו,הייתי בטוחה שנכנסתי לפורום רגאיי...כנראה

שהתבלבלתי...מוזר...

../images/Emo45.gif

אגב, 10% אלה רק המוצהרים, יש עוד הרבה אחוזים שמוסתרים בארון

למעלה