לאחר כל הויכוחיים והמריבות....תכנסו..
תחשבו על זה(אני מקווה שזה דיי ברור פה לכולם) כולנו נמצאים בפורום הזה בגלל דבר אחד, כולנו אוהבים רגאיי!!!! יש המון סגנונות ברגאיי ובגלל זה הוא אף פעם לא משעמם עזבו אותכם ויכוחים וכל הריבים וההטפות, כל אחד בדרכו שלו מישהו מאמין בזה ומישהו מאמין במשהו אחר אז די כי פה הדברים לא ישתנו(גם אם אתם חושבים שאתם פוליטיקקים שמנסים לשנות דברים, תפסיקו כי זה לא יקרה) בכל אופן מגיע אומן לארץ שלא מגיעים כ"כ אומנים בגודל שלו בתדירות גבוהה, אם בכלל... נכון אמרנו פעם(לפני שנה, שנתיים ואולי יותר) שאנחנו מתים שיבוא כבר מישהו שהוא לא בינוני ולא איזה אגדת עבר... אמרנו שיש הרבה סיבות שהופעות בסדר גודל כזה לא יצליחו בארץ, אז אני מדבר עכשיו לאלה שכן אוהבים והכל, מה הולך פה? אתם כאילו באים בעד מי שרוצה לבטל את ההופעות האלה?(אני יודע שלא אבל ככה זה נראה בשרשורים האחרונים של כמה ממכם) באמת שכדאי להפסיק עם השטויות, כולנו אוהבים רגאיי ואם יהיו פה דיבורים ובלאגן בגלל שקפלטון עושה מצווה ומגיע להופיע כאן אז איך זה יראה אותנו מהצד של האומנים הגדולים בג'מייקה שמתים לבוא להופיע פה אבל אומרים שזה לא ישתלם להם...בדיוק כמו שדיברנו על זה פעם.... אז יאללה מאסיב, זה התפקיד שלנו דווקא כן לתמוך בדברים האלה וזה אפילו זה דיי אבסורדי שנותנים יד לאלה שבאים נגד ההופעה אז דיייייייייייייייייייי יש עוד פחות משבוע עד שקינג שאנגו מגיע ואני יודע שהדם שלי כבר בוער ואני כ"כ מחכה לרגע הזה כי כבר בלודקלאאט 5 שנים אני מחכה, כמו הרבה מפה......... ולא, לא בזין שלי כבר להשקיע אנרגיה על הbad minded הזה שהולך פה, תחשבו שאם קפלטון מגיע לפה ויוצא מפה מבסוט אנחנו עולים לא מדרגה אחת ולא 2 אלא 100 מדרגות מבחינת הגודל של הסצינה פה..........יאללה מאסיב זה הזמן שלנו!!! השאירו עוד שבוע את המכירה המוקדמת של הכרטיסים ויש לזה סיבה, חשוב שהאירוע יצליח, חשוב מאוד מאוד...אתם חושבים שסיזלה ולא יודע מי עוד, כל מי שאתם רוצים שיגיע, יגיעו לפה אם קפלטון והקרו שלו יחזור ויתחרט שהוא הגיע לפה?? תחשבו על זה המכירה של הכרטיסים בעיצומה אז בואו נשקיע כולנו למען העתיד של הרגאיי בישראל!!! אנשים פה באמת משקיעים בשביל שיהיה לנו דברים כאלה פה ואתם משתינים על העבודה הזאת(שוב לצעוק דייייי או שזה ברור?) ועכשיו למי שעדיין לא קנה כרטיס ומעוניין לעזור ולדמיין לרגע את האומן המועדף עליו מופיע על במה בארץ, אבל לא רגע יעשו לו בלאגן והוא יחליט לא להגיע כי אנשים פה לא יודעים מה הם רוצים מעצמם ורוצים לבטל ולמחות נגד הופעות, קיצר שיט הוא החליט לא להגיע אין מה לדמיין יותר......סורי... קיצור יש עוד מספר כרטיסים אז אם מישהו רוצה יש פשוט מלא אנשים שמוכרים כרטיסים ואצל כל אחד מהם הכרטיס שווה הרבה(מנטלית כן..) אבל בכל אופן אפשר להשיג כרטיסים גם אצלי, אני מאיזור חדרה אבל יכול להגיע לכל איזור המרכז (מחדרה-צפונה מזרחה ודרומה) תעשו טלפון - 0546345764 או שתבואו למסנג'ר שלי
[email protected] (אגב מסנג'ר חדש למי שהיה ת'קודם שלי פשוט החלפתי מחשב ושכחתי ת'סיסמא אז תוסיפו אותי) יאללה נתראה בהאנגר או באמצע הדרך בשביל הכרטיס bless up