לקהל של קפלטון - אל תהיו מטומטמים...

noa08128

New member
../images/Emo45.gif

big up!

E i t a M a r

New member
מיין קאמף?!

לא ב'מת..... מה!? בובו זה למעשה נאציזם רק בשחור? עלאק.... נראלי הגזימו קצת בכתבה, או ש...?

bigwill

New member
שחורים גזע עליון... WTF???

איזה הומו! מאיפה הוא הביא את כל הדברים האלה.. והוא מתחיל לרשום שם דברים על ג'מייקה מי יישמע זה קפלטון הולך ורוצח. הרעיון של לזרוק משהו נפיץ לתוך ההפגנה הזאת נראה יותר ויותר מפתה..... :S

AND RISE UP FI DIS SHOW!!!

BOOOOOOMBOOOOKLLLAAAAAATTT!!!!!! יש שמועות שהולכות ורצות שסילברדון גם יקח חלק בארוע המטורף הזה?!.. יש אמת בדבר?

ש נ י י צ

New member
../images/Emo221.gif דעתי בתור לסבית...

אמ.. שלום אני כוכבית ואני לסבית מוצהרת שמעתי על כל התופעה פעם ראשונה באתר איגי ופתחו שם דיון. [קישור למטה] אני אישית תומכת בקפלטון, אני מאמינה שהוא בא מקום מסוים ששם זה מה שהם מאמינים בו נגיד אנחנו לא מאמינים בגילוי עריות או בלאכול בני אדם ובמקומות אחרים כן מאמינים בזה אני לא אומרת שזה שהוא מביא ושר את זה, אז זה נכון. אני פשוט מבינה למה הוא שר את זה ברור שזה כואב לשמוע ולדעת שקיימים כאלו דברים, לפי מה שאני שמעתי הבנתי שהוא הפסיק להופיע עם השירים האלו. ובפעם האחרונה שהוא עשה משהו עם השירים האלו זה היה בדיסק שלו ב2003 [לפני 4 שנים!!] שהיה שם את השיר Bun Out Di Chi Chi. אני לא מקבלת את זה כלגיטימי את זה ששם זה מקובל אוקיי אבל פה זה לא יהיה והוא יודע את זה הוא יודע שפה דברים כאלו לא יקרו. בעוד מקומות בעולם ביצעו הפגנות וביטלו הופעות שלו. אתם לא חושבים שאתם צריכים לתת לו לעשות את ההופעה הזאת לראות אם הוא באמת הפסיק לשיר את השירים האלו, תתארו לכם שהוא הבין את כל מה שאמרו והוא כן רוצה לפתוח דרך חדשה אבל אתם לא נותנים לו ואתם רוצים לבטל עוד ועוד הופעות שלו דעות של אנשים כן יכולות להשתנות אני לא אומרת ששלו השתנו אבל וואלה שימשיך לחשוב את מה שהוא רוצה כי תתקנו אותי עם אני טועה גם ההורים שלכם לא כל כך בעד הומואים ולסביות. דעות של ההורים ומבוגרים בכלל לא ישתנו כמעט אף פעם לא וזה עצוב אני לא אומרת שלא, אבל אי אפשר לשנות דעות של בן אדם בגיל כזה מה שאתם רוצים זה לבוא ולשנות את הדעות שלו בכוח בזה שאתם מבטלים לו הופעות אתם לא חושבים שאחרי זה הוא עוד יותר ישנא אותכם כי ביטלתם לו עבודה?! וגם אם הוא ישיר את השירים האלו אנשים שמכירים אותו הם לא ילדים בני חמש שמושפעים ממה שהוא שר, הם אנשים בוגרים והם יאמינו וישארו עם הדעות שלהם. את לא רוצה אל תלכי להופעה אבל יש אנשים שתיכננו ללכת לשם וגם בגלל מוש וזה די נהרס. אני רוצה להבין, יש הרבה שירים עם מסרים שאומרים לעשן סמים ושאומרים שסקס זה טוב והרבה שירים עם צד פוליטי נורא חזק ושבית ספר זה מסריח וכו' וגם הרבה של יוצרים ישראלים אז לזה לא אומרים כלום. תפסיקו תתנו לאנשים להנות ממוסיקה כמה שאני לא מסכימה עם מה שהוא אומר אבל מספיק, זה שאני לא מסכימה ושעוד אנשים לא מסכימים זה לא נותן לנו זכות לבוא ולסתום לבן אדם אומן את הפה ולתת לאנשים לא להנות אתם לא יכולים לשנות בן אדם שבא מתרבות כזאת. תחשבו על זה. הקישור לדיון באתר איגי. - http://www.igy.co.il/communities/viewtopic.php?t=27584&postdays=0&postorder=asc&start=0

ש נ י י צ

New member
../images/Emo221.gif חחח תגדירי אוהבת...

כל פעם שאני שומעת ראגיי יש לי חיוך על הפנים ובא לי לרקוד :]
נחמד לפגוש אותך גם כאן :]

bmt29

New member
תענוג לקרוא כל מילה בסלע!BIG UP סיסטה!../images/Emo24.gif

ronnl

New member
את אולי לסבית

אבלסליחה מראש שאני אומר את זה אבל את מטומטמת לא פחות! לא חשוב שאולי הוא לא ישיר את השירים האלה בהופעה שלו אבל עצם זה שהוא הקליט לאלבום שלו שירים עם מסרים כאלה(אם זה היה לפני 4 שנים או שנה שעברה זה לא ממש חשוב) כבר לא מגיע לו להופיע אין מה לראות פה ויש הורים שלא מקבלים את ילדיהם כן עצוב בהחלט חלק אפילו דוחים אותם מהמשפחה אבל לא יותר מזה אין פה הטפה לרצח ושריפת הומואים מצד ההורים!ודעות תמיד אפשר לשנות בכל גיל זה רק עניין של רצון הוא יכול לשנוא כמה שהוא רוצה אני לא רוצה שבהולנד או בישראל או בכל מקום אחר יבואו להופיע אמנים שהקליטו שירים בעד רצח ושריפת אנשים נקודה איך את משווה מסרים על עישון סמים וסקס (וכן סקס הוא דבר בריא נקודה כל עוד הדבר נעשה בהסכמה של שני צדדים בוגרים!) בין מסרים לרצח ושריפת בני אדם ?את קוראת את מה שכתבת?סליחה אבל את זקוקה לאשפוז דחוף

Carcass

New member
//

"אני לא רוצה שבהולנד או בישראל או בכל מקום אחר יבואו להופיע אמנים שהקליטו ..." אתה לא תחליט בשביל אנשים אחרים מה לשמוע או איזה אמן לאהוב. צא מהסרט שך,לא הכל תמיד מדובר עליכם\עליך או נגדכם\נגדך באופן אישי,יש עוד הרבה אנשים בעולם,וכן,רובם סטרייטים.

RasPazG

New member
לאחר כל הויכוחיים והמריבות....תכנסו..

תחשבו על זה(אני מקווה שזה דיי ברור פה לכולם) כולנו נמצאים בפורום הזה בגלל דבר אחד, כולנו אוהבים רגאיי!!!! יש המון סגנונות ברגאיי ובגלל זה הוא אף פעם לא משעמם עזבו אותכם ויכוחים וכל הריבים וההטפות, כל אחד בדרכו שלו מישהו מאמין בזה ומישהו מאמין במשהו אחר אז די כי פה הדברים לא ישתנו(גם אם אתם חושבים שאתם פוליטיקקים שמנסים לשנות דברים, תפסיקו כי זה לא יקרה) בכל אופן מגיע אומן לארץ שלא מגיעים כ"כ אומנים בגודל שלו בתדירות גבוהה, אם בכלל... נכון אמרנו פעם(לפני שנה, שנתיים ואולי יותר) שאנחנו מתים שיבוא כבר מישהו שהוא לא בינוני ולא איזה אגדת עבר... אמרנו שיש הרבה סיבות שהופעות בסדר גודל כזה לא יצליחו בארץ, אז אני מדבר עכשיו לאלה שכן אוהבים והכל, מה הולך פה? אתם כאילו באים בעד מי שרוצה לבטל את ההופעות האלה?(אני יודע שלא אבל ככה זה נראה בשרשורים האחרונים של כמה ממכם) באמת שכדאי להפסיק עם השטויות, כולנו אוהבים רגאיי ואם יהיו פה דיבורים ובלאגן בגלל שקפלטון עושה מצווה ומגיע להופיע כאן אז איך זה יראה אותנו מהצד של האומנים הגדולים בג'מייקה שמתים לבוא להופיע פה אבל אומרים שזה לא ישתלם להם...בדיוק כמו שדיברנו על זה פעם.... אז יאללה מאסיב, זה התפקיד שלנו דווקא כן לתמוך בדברים האלה וזה אפילו זה דיי אבסורדי שנותנים יד לאלה שבאים נגד ההופעה אז דיייייייייייייייייייי יש עוד פחות משבוע עד שקינג שאנגו מגיע ואני יודע שהדם שלי כבר בוער ואני כ"כ מחכה לרגע הזה כי כבר בלודקלאאט 5 שנים אני מחכה, כמו הרבה מפה......... ולא, לא בזין שלי כבר להשקיע אנרגיה על הbad minded הזה שהולך פה, תחשבו שאם קפלטון מגיע לפה ויוצא מפה מבסוט אנחנו עולים לא מדרגה אחת ולא 2 אלא 100 מדרגות מבחינת הגודל של הסצינה פה..........יאללה מאסיב זה הזמן שלנו!!! השאירו עוד שבוע את המכירה המוקדמת של הכרטיסים ויש לזה סיבה, חשוב שהאירוע יצליח, חשוב מאוד מאוד...אתם חושבים שסיזלה ולא יודע מי עוד, כל מי שאתם רוצים שיגיע, יגיעו לפה אם קפלטון והקרו שלו יחזור ויתחרט שהוא הגיע לפה?? תחשבו על זה המכירה של הכרטיסים בעיצומה אז בואו נשקיע כולנו למען העתיד של הרגאיי בישראל!!! אנשים פה באמת משקיעים בשביל שיהיה לנו דברים כאלה פה ואתם משתינים על העבודה הזאת(שוב לצעוק דייייי או שזה ברור?) ועכשיו למי שעדיין לא קנה כרטיס ומעוניין לעזור ולדמיין לרגע את האומן המועדף עליו מופיע על במה בארץ, אבל לא רגע יעשו לו בלאגן והוא יחליט לא להגיע כי אנשים פה לא יודעים מה הם רוצים מעצמם ורוצים לבטל ולמחות נגד הופעות, קיצר שיט הוא החליט לא להגיע אין מה לדמיין יותר......סורי... קיצור יש עוד מספר כרטיסים אז אם מישהו רוצה יש פשוט מלא אנשים שמוכרים כרטיסים ואצל כל אחד מהם הכרטיס שווה הרבה(מנטלית כן..) אבל בכל אופן אפשר להשיג כרטיסים גם אצלי, אני מאיזור חדרה אבל יכול להגיע לכל איזור המרכז (מחדרה-צפונה מזרחה ודרומה) תעשו טלפון - 0546345764 או שתבואו למסנג'ר שלי [email protected] (אגב מסנג'ר חדש למי שהיה ת'קודם שלי פשוט החלפתי מחשב ושכחתי ת'סיסמא אז תוסיפו אותי) יאללה נתראה בהאנגר או באמצע הדרך בשביל הכרטיס bless up

strungout

New member
../images/Emo189.gif תגובה../images/Emo190.gif

שלום שלום. אני לא בארץ כרגע אבל עדיין נכנס לפורום הזה מדי פעם סתם לקרוא שטויות בעברית ואולי לקבל המלצה על משו טוב שקורה בעולם הרגאיי. לפני חודש חזרתי מג'מייקה, אי מדהים וחוויה באמת חד פעמית ששינתה לי תחיים ואת הצורה בה אני מסתכל על דברים. אבל זה סיפור אחר.. שהייתי באי נחשפתי שוב ושוב לשירים, בעיקר דנסהאול, נגד הומואים.. הייתי שם בהופעה וברגע אחד עמדו על הבמה סיזלה, קפלטון אנטוני בי, ביני מן ואלפנט מן, ואולי עוד איזה שם מפציץ בסצנה הזאת וכל החבורה השמחה הזאת אמרה דברים כנגד באטי בויז, הומואים.. עם כל האהבה שלי לרגאיי ולמוזיקה הזאת לא יכלתי להרגיש אכזבה ענקית, פשוט התאכזבתי. נורא קשה לי עם העובדה שאומני רגאיי, מוזיקה שתמיד נתפסה אצלי כסמל לשוויון ולחופש, פשוט חופש. יוצאים ככה כנגד הקהילה הזאת, אני מדבר ברצינות. נורא ירד לי מחלק גדול מהמוזיקאים האלה רק בגלל דעותיהם וחלק מהתכנים בשירים שלהם. אחד החברים הכי טובים שלי כל חיי הוא הומו ושעמדתי שם בנגריל וראיתי את כולם צוהלים לשירי האנטי-באטיבויז הרגשתי פשוט לא שייך וההרגשה של שמחה הפכה לבחילה. גם סיזלה, אומן שנורא אהבתי פעם ואפילו יצא לי לפגוש ולדבר איתו בקינגסטון. התגלה כגזען לא קטן ואני לא יכול שלא להתאכזב קצת כל פעם שאני שומע איזה שיר בנזונה שלו.... זה לא רגאיי בשבילי. רגאיי בשבילי זה אהבה אחת והבנה אחד של השני. אני בטוח שמר קפלטון הסטלן יספק הופעה בת זונה, כמו שהוא עשה שראיתי אותו, אבל משו פשוט לא נכון לפי דעתי. איך אפשר לשמוח ולרקוד ככה שהבן אדם מטיף למשו כזה? בתור אוהב רגאיי, ואוהב בני אדם באשר הם אשכרה אין לי מושג אם הייתי הולך להופעה או עומד מפגין בחוץ נגדה.. שוב עוד מקרה שגזענות חסרת מוח פשוט הורסת עוד דבר, בשבילי הגזענות המפגרת הזאת הרסה חלק ברגאיי ובכלל בתרבות הזאת. אין מקום לגזענות במוזיקה. מוזיקה היא הדבר שמחבר בינינו ומוזיקה זה המנוע של החיים. מוזיקה חוצה גבולות ומוזיקה גורמת לעולם הזה להסתובב. החיים שלי ושל כל אחד ממכם אני מניח סובב סביב מוזיקה ולכולנו יש את ההערכה הזאת לסאונד הזה. לאלה שכן הולכים להופעה, תעשו חיים ותעשנו איזה ספליף ענקי שם. לאלה שיפגינו ממול, מקווה שאנשים שיראו אותכם יבינו משו. אחזור לשמוע פאנקרוק :) עמית

למעלה