שירשור המירמור, הכי טוב...
עכשיו גיליתי את הפורום הנ"ל אז נתחיל.... ברמן כבר 6 שנים בערך...מאוד נהנה ולא רואה את הסוף - למה לקחת תפריט אם אתה הולך לבקש משהו שלא קיים בו? - המנצי'ס הגיע בצלוחית אולי שישאר שם? בבית אתה גם מפזר את האוכל על השולחן? - תנו שנייה לנקות אני מבטיח להשקות אתכם... - הצעת ייעול אל תתחיל שיחה עם הברמן ב"כמה עולה..." - תפריט... לא רק המלצה... - אני ממש פה, אין לי לאן לברוח אז אל תשרוק! לכלבה שלי אני שורק אבל היא באה בלי הגינס שלי...תפנים - 10% שירות זה מכובד, שתית 2 בירות זה 48 אבל לא חייבתי על 3 שעות ישיבה אז תשלים ל60 ולא תשאיר 5 שקלים... - שאלת מה אמרתי... אהה זה היה "קמצן!" רבע שעה מזגתי משקאות לך ולפרחות שלך יצא 181 השארת 4 שקלים בכוס! - מנצ'יס זה ליד הבירה לא להיפך! - איזה בירה יש לי... בו נשב בצד שניייה על התפריט יחד ואני אסביר לך על כל אחת מ101 הבירות שלנו.. אהה רצית קרלסברג..חבל רציתי לשבת איתך רבע שעה ולתת לכולם להמתין! - רציתי רק להגיד לך שאנחנו אוספים את הכסף הקטן לכוס פה אם אתה לא צריך אותו....אם מרעיש לך בכיסים...או משהו... - שום מחשוף עוד לא גרם לי להוציא משקאות בחינם! אני מחייב את חברה שלי שהיא לוקחת בירה מהמקרר בבית שלנו! ואותה אני אוהב, אותך אני לא מכיר מה את חושבת שיקרה? - הפי האוור 1+1 ללקוח, אם חבר שלך לא סיים את הבירה שלו אני לא אתן לך את השנייה שלו! - כן ברמנים שותים צ'ייסר גם כשיש לחץ, ואותך לא הזמנו כי אתה הזוכה בתחרות שתיית אותה הבירה לאורך זמן ואנחנו רוצים שתלך! - מצטער המקום שמור...לא אתה לא יכול לשבת עד שמישהו יבוא, כי זה לא באמת שמור ופשוט בא לי להושיב לקוח יותר חביב! - לחזק? תנסה אקמולי עם אלכוהול.. יותר חזק מזה אי אפשר! - לקוח שרוצה משהו עם קרח כתוש... - אני בעבודה ומפוצץ פה, אני לא שומע את עצמי חושב למה אתה חושב שעם יד על הפה אני אבין מה אתה רוצה! - לשלם כשמקבלים את המשקה זה הוגן לדעתי, אז תביא את הכסף כבר יש עוד אנשים! - למה רק אחרי שהבאת את המשקה הוא אומר אני רוצה עוד אחד כזה... - אני עם לקוח , אני אגיע אליך מייד תפסיק לקרוא לי בשביל מנצ'יס! - אם יש לזה תווית עם מספר דו ספרתי וזה בלי פורר אני אמדוד לא משנה כמה רעש תעשה! -זה לא שיבס! באמת עם כל הקולה והקרח אתה צודק שיבס זה כבר לא... - J&B או ג'ים בים, כי GB אין לי....כן J&B אני יודע סתם רציתי להציק לך בחזרה... - למה לה אני מוזג הרבה.. אהה שמת לב שהיא בתוך הבר? מה זה אומר לך? - אם תשים שקל אחד בהפגנתיות, אני עדיין אתעלם ממך בהפגנתיות.... ונצל"ש ברמנים חדשים ומתישים! - אף פעם לא בירמנת לא עשית קורס ונכנסת בפרוטקציה... איזה יופי, גם אני ככה התחלתי פה אבל אחרי קורס ושנתיים מנהל בר - קווארבו זו הטקילה עם הפורר! לא זה המדף של הרום!!!!ט-ק-י-ל-ה! - למה שיהיה J&B במקפיא? אהה כי הוא רוצה שאט? אההה שוב לא הבנתי? - כמה זמן היית שורד במסעדה בלי להכיר את המנות? אז איך אתה מגיע למשמרת בלי לדעת מה יש לך מהחבית וכמה זה עולה! - לא אני לא אחראי בר...אני רק עושה לך סידור עבודה יש לך הרבה משמרת השבוע!והיא לא איתי תהנה! - רבע שעה לפני משמרת להגיע לעבודה זה אומר שאם הגעת בול על הדקה אז איחרת ברבע שעה.... - או לזוז מהר או לפחות לעמוד במקום! - איזה כיף לעבוד בשאנטי, למה אני מזיע...כי אתה עובד בשאנטי! - 4 ברזים פתוחים ולמזוג צ'ייסרים זה מיומנות נרכשת למזוג מברז אחד להיצמד אליו בשתי ידיים ולא לעזוב עד שנגמר זה כבר מלחיץ - הצילצול המטריד הזה מהמטבח, אומר שיש שם אוכל מחכה לסועד...אה להיפך...ומה עושים בנידון? - אם לא מפעילים את המדיח הוא לא יעבוד...תכלס... - אם נשים 2 כוסות הייבול עם משקה איפה שיש 4 ברזי בירה יהיה יותר קל להן ליפול נכון? - אפשר למזוג באוויר בתנאי שמצליחים לקלוע לכוס.... - הכוס היא חצי ליטר עד לסימן אם מילאת עד הסוף בירה אז זה יותר נכון?(ותודה לכוסות הוגרדן חצי על הלקח) - נגמרה החבית מה עושים? בטוח לא שואלים את אותה שאלה בפעם השלישית אלא מחליפים... - למה לשים סטירר במשקה נקי? - ולסיום היציאה הכי דפוקה שקיבלתי מלקוחה בשבוע האחרון: " תן לי צ'ייסר עם רד בול" ולזה עניתי מה?