לקוחות שצריך להרוג "השירשור"

snowbol

New member
לקוחות שצריך להרוג "השירשור"

1.כאלה ששותים קולה על הבר. 2.כאלה שטוענים שלא מזגת להם אבסולוט כאשר אתה מראה להם את הבקבוק ממנו אתה מוזג. 3.כאלה שמבקשים "לטעום" משקה מסוים. 4.כאלה ששואלות אותך הרבה הרבה שאלות על כל מיני משקאות,ובסוף מזמינות 1/3 טובורג. 5.כאלה שמתפלאים למה אין לך בנדיקטין בבר למרות שיש להם כזה אפילו בבית. 6.כאלה ששותים תוצרת הארץ כי ההבדל הוא 5 שקלים. 7.כאלה שמחשבון של 300 שקל משאירים 5 שקל טיפ. 8.כאלה שלמרות שאתה מביא להם תחתית/מפית שופכים חצי מהמשקה על הבר. זהו,אם אני אזכר בעוד אני אוסיף... על החתום דניאל שפורק כאסים על המשמרת אתמול...

כאלה

שנותנים לך תלוש חינם של של צ'ייסר ג'יימסון ומבקשים במקום קטל וואן.. (זה קרה אתמול)

Symbolic

New member
לקוחות שצריכים להרוג

כאלה שהם ענקיים בגודל 2 מטר, יצאו לפני שבוע מהכלא (ישבו שם על סעיפי תקיפה שונים), משתכרים על הבר וכשאתה מוציא להם חשבון מאיימים עליך שהם יהרגו אותך אם לא תזרוק את החשבון לפח קרה לי. בחיי.

rustynail

New member
שירשור המירמור, הכי טוב...

עכשיו גיליתי את הפורום הנ"ל אז נתחיל.... ברמן כבר 6 שנים בערך...מאוד נהנה ולא רואה את הסוף - למה לקחת תפריט אם אתה הולך לבקש משהו שלא קיים בו? - המנצי'ס הגיע בצלוחית אולי שישאר שם? בבית אתה גם מפזר את האוכל על השולחן? - תנו שנייה לנקות אני מבטיח להשקות אתכם... - הצעת ייעול אל תתחיל שיחה עם הברמן ב"כמה עולה..." - תפריט... לא רק המלצה... - אני ממש פה, אין לי לאן לברוח אז אל תשרוק! לכלבה שלי אני שורק אבל היא באה בלי הגינס שלי...תפנים - 10% שירות זה מכובד, שתית 2 בירות זה 48 אבל לא חייבתי על 3 שעות ישיבה אז תשלים ל60 ולא תשאיר 5 שקלים... - שאלת מה אמרתי... אהה זה היה "קמצן!" רבע שעה מזגתי משקאות לך ולפרחות שלך יצא 181 השארת 4 שקלים בכוס! - מנצ'יס זה ליד הבירה לא להיפך! - איזה בירה יש לי... בו נשב בצד שניייה על התפריט יחד ואני אסביר לך על כל אחת מ101 הבירות שלנו.. אהה רצית קרלסברג..חבל רציתי לשבת איתך רבע שעה ולתת לכולם להמתין! - רציתי רק להגיד לך שאנחנו אוספים את הכסף הקטן לכוס פה אם אתה לא צריך אותו....אם מרעיש לך בכיסים...או משהו... - שום מחשוף עוד לא גרם לי להוציא משקאות בחינם! אני מחייב את חברה שלי שהיא לוקחת בירה מהמקרר בבית שלנו! ואותה אני אוהב, אותך אני לא מכיר מה את חושבת שיקרה? - הפי האוור 1+1 ללקוח, אם חבר שלך לא סיים את הבירה שלו אני לא אתן לך את השנייה שלו! - כן ברמנים שותים צ'ייסר גם כשיש לחץ, ואותך לא הזמנו כי אתה הזוכה בתחרות שתיית אותה הבירה לאורך זמן ואנחנו רוצים שתלך! - מצטער המקום שמור...לא אתה לא יכול לשבת עד שמישהו יבוא, כי זה לא באמת שמור ופשוט בא לי להושיב לקוח יותר חביב! - לחזק? תנסה אקמולי עם אלכוהול.. יותר חזק מזה אי אפשר! - לקוח שרוצה משהו עם קרח כתוש... - אני בעבודה ומפוצץ פה, אני לא שומע את עצמי חושב למה אתה חושב שעם יד על הפה אני אבין מה אתה רוצה! - לשלם כשמקבלים את המשקה זה הוגן לדעתי, אז תביא את הכסף כבר יש עוד אנשים! - למה רק אחרי שהבאת את המשקה הוא אומר אני רוצה עוד אחד כזה... - אני עם לקוח , אני אגיע אליך מייד תפסיק לקרוא לי בשביל מנצ'יס! - אם יש לזה תווית עם מספר דו ספרתי וזה בלי פורר אני אמדוד לא משנה כמה רעש תעשה! -זה לא שיבס! באמת עם כל הקולה והקרח אתה צודק שיבס זה כבר לא... - J&B או ג'ים בים, כי GB אין לי....כן J&B אני יודע סתם רציתי להציק לך בחזרה... - למה לה אני מוזג הרבה.. אהה שמת לב שהיא בתוך הבר? מה זה אומר לך? - אם תשים שקל אחד בהפגנתיות, אני עדיין אתעלם ממך בהפגנתיות.... ונצל"ש ברמנים חדשים ומתישים! - אף פעם לא בירמנת לא עשית קורס ונכנסת בפרוטקציה... איזה יופי, גם אני ככה התחלתי פה אבל אחרי קורס ושנתיים מנהל בר - קווארבו זו הטקילה עם הפורר! לא זה המדף של הרום!!!!ט-ק-י-ל-ה! - למה שיהיה J&B במקפיא? אהה כי הוא רוצה שאט? אההה שוב לא הבנתי? - כמה זמן היית שורד במסעדה בלי להכיר את המנות? אז איך אתה מגיע למשמרת בלי לדעת מה יש לך מהחבית וכמה זה עולה! - לא אני לא אחראי בר...אני רק עושה לך סידור עבודה יש לך הרבה משמרת השבוע!והיא לא איתי תהנה! - רבע שעה לפני משמרת להגיע לעבודה זה אומר שאם הגעת בול על הדקה אז איחרת ברבע שעה.... - או לזוז מהר או לפחות לעמוד במקום! - איזה כיף לעבוד בשאנטי, למה אני מזיע...כי אתה עובד בשאנטי! - 4 ברזים פתוחים ולמזוג צ'ייסרים זה מיומנות נרכשת למזוג מברז אחד להיצמד אליו בשתי ידיים ולא לעזוב עד שנגמר זה כבר מלחיץ - הצילצול המטריד הזה מהמטבח, אומר שיש שם אוכל מחכה לסועד...אה להיפך...ומה עושים בנידון? - אם לא מפעילים את המדיח הוא לא יעבוד...תכלס... - אם נשים 2 כוסות הייבול עם משקה איפה שיש 4 ברזי בירה יהיה יותר קל להן ליפול נכון? - אפשר למזוג באוויר בתנאי שמצליחים לקלוע לכוס.... - הכוס היא חצי ליטר עד לסימן אם מילאת עד הסוף בירה אז זה יותר נכון?(ותודה לכוסות הוגרדן חצי על הלקח) - נגמרה החבית מה עושים? בטוח לא שואלים את אותה שאלה בפעם השלישית אלא מחליפים... - למה לשים סטירר במשקה נקי? - ולסיום היציאה הכי דפוקה שקיבלתי מלקוחה בשבוע האחרון: " תן לי צ'ייסר עם רד בול" ולזה עניתי מה?

Ronnie O

New member
ובזאת אני ממליצה לך רשמית

ללכת להרגע ככה שבועיים בחופשה עם מסאז'ים, ג'קוזי וכדורי הרגעה..

אילתית19

New member
וואוו איזה ממורמר...חחחחח

אתה מודע לזה שאתה פשוט עובד עם אנשים לא שפויים...אז למה בדיוק אתה מצפה...?!

אושר מ

New member
אני מקווה שאתה נחמד ללקוחות שיושבים

כי אתה ממש לא נשמע ככה פה:). בחיים עוד לא שמעתי ברמן כל כך ממורמר...

לקוחות שצריך להרוג:

1. אלה שיושבים על הבר ומחליטים שבגלל שהם כל כך "נחמדים", ויש להם כל כך הרבה נסיון בעבודה בבר (הם מסתכלים על ברמנים עובדים כל ערב בזמן שהם משתכרים מוודקה רדבול), אז רק בשבילך ובשביל הייעול האישי שלך הם חייבים, אבל פשוט חייבים להסביר לך איך בדיוק אתה באמת צריך לעבוד! 2.לקוחות שמזמינים ג'ק סאוור\קולה. לא הורסים ג'ק טוב עם תוספות! 3.לקוחות שמזמינים גריי גוס רדבול ולא מבינים למה זה לא עולה להם כמו וודקה רדבול רגיל, הרי זה וודקה רדבול! 4.לקוחות שמשגעים אותך שעה על זה שהבאת להם צ'ייסר ולא שאט, למרות שהבאת להם שאט, הם פשוט מטומטמים ולא יודעים להבדיל. 5.לקוחות שדוחפים לך את הפלאפון שלהם (המכשיר עצמו, לא המספר) ליד כשאת באמצע מזיגת משקה עם הודעת טקסט שרשום בה "לחכות לך אחרי המשמרת?" וחושבים שהתשובה לשאלה תהיה כן, או שאני אעזוב את הכל ויעמוד לרשום להם תגובה. 6.לקוחות שאומרים שעל הבר הם לא חייבים להשאיר טיפ, זה לא כאילו שהם ישבו בשולחן...
7.לקוחות שמתחילות עם הברמן השני שלך, למרות שהדרך היחידה שיהיה יותר ברור שאת והוא זוג זה אם ירשמו את זה בניאון על הדיספליי. 8.לקוחות שנשאר להם שני שלוקים מהמשקה כשהם באים ללכת ולמרות שאתה רואה על הפרצוף שלהם שהם לא מסוגלים לשתות יותר הם יהיו חייבים לעמוד עוד רבע שעה ליד הכיסא ולהכריח את עצמם לשתות את זה רק כדי לסיים את המשקה. 9.ילדות בנות 18 שהתפתחו יתר על המידה ומתלהבות מזה שהן נכנסו למקום של 25 ומעלה, שותות כל הערב טקילה כי הן חושבות שזה מגניב, כל החרמנים מסביב מזמינים אותן ומתעלקים עליהן ובסוף הן מאבדות לך הכרה על הבר. בזמן שהחרמנים ממשיכים להמרח עליהן. 10.לקוחות שמגיעים למקום שאין בו אשראי (כן, היה לי כזה), ויושבים שם כל שבוע, 4 פעמים בשבוע. כל פעם מזמינים ממישהו אחר ובסוף הערב אומרים שאין להם מזומן, רק אשראי ושזה לא בסדר שלא מקבלים אשראי. בהתחשב בזה הם מבקשים שיבטלו להם את החשבון, כי איפה הם ימצאו כספומט עכשיו?! זהו בינתיים.

אילתית19

New member
חחחחחח

כמה היו לי כאלה עם אשראי...והכי מצחיק ששעה את מנסה להראות להם בבר שאין לך איפה לגהץ את זה...והם לא מבינים...

The German

New member
לקוחות כאלה:

1.לקוחות עמידה שנותנים בדיוק את הסכום ואומרים שהם יביאו טיפ אח"כ 2.אותם אילו מ1 שרוצים שתחזק להם 3.אילו ששוברים קופת חיסכון משלמים לך במקום עם שקלים ועשרות אגורות 4.כאלו שמשאירים שקל טיפ 5.מפוררי תחתיות בירה 6.כאילו שמשחקים אותה שלא יודעים על המינימו שהודעת להם כבר מראש 7."מביני אלכוהול", השיבאס, J&B, ג'וני מזויף 8.מקיאים על הבר 9.לא מזמינים 10.חיים מבייגלה כל הערב 11.שומרים מקומות לחברים על הבר (ואז מודיעים להם בחגיגיות שרק אני שומר מקומות ולא מעניין אותי כמה הם חברים של הבעלים)

or83

New member
לקוחות שצריך להרוג

כאלה שמבקשים בירה מהחבית, מדברים רבע שעה בטלפון ואז מחזירים אותה כי היא חמה ובלי גזים. כאלה שחושבים שאתה מדריך תיירים כאלה שמתעצבנים שאתה לא יודע להכין את הקוקטייל שהם שתו במקסיקו לפני עשר שנים בחתונה שלהם, הם רק זוכרים שהיה שם טקילה והוא היה במלא מלא צבעים. כאלה שלא יודעים לבטא את מה הם מבקשים (כוס רייזלינג? אין בעיה) כאלה שלא מבינים שלא כל הרשימת יינות מוגשת בכוס. (לא אין לי בורדו שנת 71 בכוס!) כאלה שחושבים שאתה גם הסוחר סמים שלהם כאלה שמתחילים לדבר איתך על כל ההבדלים בין הג'ונים השונים באמצע הלחץ כאלה ששואלים אותך "מה זה?" על כל בקבוק בדיספליי

temptation411

New member
כאלה ש..

שמשאירים סכום מדויק על החשבון ושאתה אומר להם משהו על זה אומרים לך "אז תבטל את האבטחה וקח את זה לך" רוסים שמנסים להסביר לך שאין מצב בעולם שוודקה קופאת אפילו אם אתה שם אותה בסיביר 24 שעות בחוץ כאלה שמתלוננים למה יש ביגלה ולא בוטנים\חמוצים\מנציס\זיתים וכו.. כאלה שמבקשים בלו לבל..אהה אין לך..ושיבס קרמיקה יש? אין? טוב אז תביא קולה "אפשר כוס מיים"? "אחי תביא בירה" |כאלה ששמים לך אגורות בכוס טיפים ואומרים..פנק אחי שמתי לך טיפ לקוחות קבועים שנשארים איתך עד לסגירה לקוחות קבועים שמרגישים כמו בבית ונכנסים למטבח "אני..החבר הכי טוב של הבעלבית שלך..שים לי איזה כוסית עליך"(והוא עומד לידו) "ואללה אם תפנק אותי אני יגיד לבעלבית שלך להעלות לך תמשכורת אנחנו חברים מהגן"(והוא עומד לידו) "אז אתה לוקח אותי הביתה?" אה יש לך חברה?..איזה פארש גם ככה צחקתי מה לקחת אותי ברצינות? אה אני יודע שביקשתי גולדסטאר אבל פתאום בא לי היניקן..אתה לא יכול להחזיר את זה לחבית?

nunimon

New member
הכי שנואים ....

אבל הכי הכי הכי שנואים. אלא אם כן אתה משאיר טיפ (לא בקופון) אז קבל

בָלבָל

New member
טוב הינה אתם בשער של תפוז

והינה ההודעה הראשונה (אולי) ממישהו שהוא לא ברמן מה זו החוצפה הזו שונאים מי שמזמין רק בירה ומה אם לבנאדם אין כסף?!? בירה זה אלכוהול זול יחסית לכמות, וזה מה שהוא יכול להרשות לעצמו. איך שאתם מדברים פה אז אתם רוצים שרק עשירים יבואו לשתות אצלכם. חצופים. ואז מה אם מישהו מזמין רק קולה, אולי הוא צריך לנהוג??? אולי הוא לוקח אנטיביוטיקה/תרופה אחרת שאסור לו אלכוהול איתה??? אז אסור לו לצאת עם חברים לבר?? אז מה אם שואלים כמה עולה משהו לפני שמזמינים?? מה זו החוצפה הזו שאין תפריט עם מחירים בבר?? למה אני אזמין אבסולוט לימונדה ואגלה שלוקחים לי 40 שקל על משהו שבממוצע עולה 30 שקל (וזה במרכז ת"א). לדוגמא בהנאגר 11 בהופעה של מגאדת' לקחו לי איזה 45 שקל על וודקה עם אשכוליות (כאשר לא שאלתי לפני שהזמנתי") ותאמינו לי לא היה שם סנטימטר וודקה. אבל זה נושא אחר. מתלוננים על זה שצריך להסביר לאנשים על איזה סוגי משקאות/בירות יש.??? אם אתם רוצים שאנשים בארץ ידעו לשתות וידעו מה הם שותים ומזימינים, אז מי ילמד אותם אם לא אתם?? זהו, זה מה שהיה לי להגיד. סה"כ אני באמת אוהבת לשבת על הבר, בדר"כ הברמן נחמד מאוד, וכיף לתת לו טיפ. אני משאירה טיפ גם כשלא היה נחמד... אבל זה הרבה יותר כיף כשהוא כן היה נחמד וגם הכין white russian כמו שצריך. אז אני גם חוזרת!

למעלה