עוד כמה:
-לקוחות שמזמינות כשהן מכופפות קדימה עם כל המחשוף והפטמה שלהן עוד שניה מוציאה לברמן עין. -לקוחות שלא מפסיקים לבקש קרח שמשום מה לא נכנס למשקה שלהם אבל נעלם במסתוריות. -לקוחות שעולים לרקוד על הבר. גם בבית אתם עולים עם נעליים על השולחן שאתם אוכלים עליו? -לקוחות שבדיוק נמצאים במהלך קורס ברמנים ומחליטים להתקיל אותך עם איזה קוקטייל שלא הכנת מאז הקורס שלך וגם התאמצת מאוד לשכוח איך מכינים אותו. -לקוחות שחברים שלהם הם אלה מהסעיף הקודם, אז גם הם מתחכמים איתך, לוקחים שני שלוקים, מגלים שיש סיבה לזה שאף אחד לא הזמין את הקוקטייל הזה 30 שנה ומבקשים להחליף. -לקוחות שמרגישים צורך לנמק לך את כל הסיבות ללמה ג'יימסון הוא הויסקי הכי איכותי שיש. -לקוחות שמבקשים ממך ערבוב לא הגיוני בעליל של משקאות רק כדי להראות מבינים גדולים ובסופו של דבר יושבים מול המשקה כל הערב אחרי שטעמו אותו ועושים פרצופים מזועזעים, אבל לא מוכנים להודות שהמשקה דוחה. -לקוחות שחושבים שניגשת ושאלת אותם: "מה המצב? מה בא לך לשתות?" החלק השני של המשפט הוא שולי, אבל באמת התכוונת לראשון כי נורא מעניין אותך ברגע זה לשמוע את כל מה שעבר עליהם השבוע. -לקוחות ששופכים לך יין אדום על הבר. -לקוחות שמשגעים אותך כל המשמרת שתיקח הפסקה ותבוא לשבת קצת לידם (כי אם תהיה לי הפסקת סיגריה אני ארצה לבלות אותה רק בחברתכם!) -לקוחות שחושבים שאת צריכה לעמוד לידם כל הערב. -לקוחות שלוחשים. -לקוחות שלוחשים ומדברים עם הידיים. -לקוחות שלוחשים, מדברים עם הידיים ומצפים שתצליחי להבין מהתנועות ידיים הלא קשורות שלהם שהם רוצים כוס יין אדום, אבסולוט רדבול, מרגריטה פסיפלורה ופלטת גבינות בלי גבינה צהובה עם הרבה בולגרית ובלי שמן. -הלקוחות משלושת הסעיפים הקודמים שצועקים עליך על זה שלא הצלחת להבין אותם (קודם לוחשים, אחר כך צועקים. אם הייתם מראש מווסתים את הווליום של הקול שלכם לאיפשהו באמצע, הייתם עכשיו כבר מסיימים את המשקאות שלכם!) -לקוחות שחם להם אז הם פשוט מורידים חולצה. -לקוחות שחם להן אז הן פשוט מורידות חולצה (קרה לי פעמיים. פשוט אמרתי להן שאם הן לובשות את החולצה בחזרה ולא מורידות יותר פריטי לבש - משקה הבא עלי. ואז נתתי להן בקבוק מים עלי, שיתאפסו!) וואו... יש כל כך הרבה... אני יכולה להמשיך שעות.