לקראת גמדענק..

NighTy

New member
אה ו..

הבנתי לפי האווי של אלינור שהייתם בימית 2000 איך היה????.. ו..סתם גינה למטה, אבל עדיין בואי לראות:>

אני בהחלט אבוא לראות!

אם אני רצויה כמובן
ובימית אלפיים היה כיףףף.. חבל שנשרפתי... אבל בכל מקרה היה סבבה ואפילו שחיתי, כן ממש שחיתי וגם עליתי פעם אחת למגלשה, אבל ירדתי.. פחד גבהים
ררר אלינור אנסה אותי במים גם מיקייי מיקה תעשי לי ילדדד

יו דיפ שיטס!

1. לא אנסתי אפחד!!!!!!!! בלה בלה! 2. היה כיף רק חבל שמיקי ודנה היו שם 3. אין למיקי ולדנה כניסה לבית שלי

jamesT

New member
../images/Emo94.gifאני!

גיל: 14 או 18+ תחביבים: מוזיקה, הלהקה סרט אהוב: דיינג'רס טיידס ספר אהוב: אין מקום אהוב: הזולה או הבארבי דיסק אהוב: נוורמינד של נירונה שיר אהוב: פרנסיס פרמר ויל האב הר ריבנג' און סיאטל להקה אהובה: רייג' אגינסט דה מאצ'ין זמר/ת אהוב/ה: ברי סחרוף שחקן/ית אהוב/ה: ליב טיילר הכוסית חיה אהובה: לוציפר (השטן) = הכלבה שלי עונה אהובה: קיץ סדרת טלוויזיה אהובה: ג'אקאס צבע אהוב: שחור מאכל אהוב: קטשופ דבר שממש הייתי רוצה: שם ללהקה שלי!

בואר

New member
K אני...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

שם: מעין(י' אחד!)
תחביבים:מוזיקה, T.V, מחשב(!), לקרוא, לכתוב, לשיר(למרות שיש לי קול בעע!), לצייר...
סרט אהוב:מטריקס(רק 1, 2 גרוע!), שר הטבעות(1+2), שוקולד(יאמי!), הרבה קומדיות וזהו בערך...
ספר:זאת לא המסיבה שלך, הארי(למרות שהסרט נאחס), רומח הדרקון...
מקום אהוב:ים ולונה פארק(שילוב מזעזע!)
דיסק:הדיסקים של מוניקה, של ה
נחש, של sonic youth, של spyro gyra, של take 6, של הביטלס, של פינק פלויד, של שוטי הנבואה...
להקה:אלה שיש את הדיסקים שלהם למעלה...
שיר:אלה שיש בדיסקים של הלהקות למעלה...
נגנים:michael white
שחקן אהוב:זה שמשחק את ווד בהארי פוטר (לפי דעה של חצי מהבנות שאני מכירה-
) שאני לא יכולה להגיד את השם משפחה שלו כי זה מצחיק מידי ואת השם הפרטי אני לא יודעת...והשחקן שמשחק את האלף הבלונדיני בשר הטבעות(שכרגע שכחתי איך קראו לו בסרט!)...
חיה:דולפין, סוס , כלב, ארנב [אני מתגעגעת לארנבת שלי!!!!(גנבו אותה!)],
,
(רק אם הוא לא שורט!ולפי המזל שלי-חתולים שורטים אותי...)
עונה:כולם! בעיקר אביב(כי אני נולדתי באביב!)
סדרת TV:מכושפות, סברינה, חברים...
צבע אהוב:כחול, תכלת, לבן ושחור...
מאכל:עוגת גבינה(יאמי!)
עוד משהו:דברים חמודים...או רקעים וכאלה לאתר שאני בונה...וכל מיני קישורים הכי טוב!!!!

l i f a g i r l

New member
עכשיו אנייייייייייייייייי

שם: מעיין(שני יודים) גיל:14 וחצי תחביבים:מוזיקה,לנגן על הגיטרה,חיות,טלוויזיה,חברים חברות,סתם לעשות שטויות, לצנוח ,מחשב איך שכחתי חחח,זהו נראה לי.... סרט אהוב: מטריקס,ביל וטד,שר הטבעות,אקסמן,מלך האריות חחח,וסתם גם ערוץ 3 לרוב... ספר:תאמת אני לא ממש קוראת ספרים,אז אין אחד שממש אהוב עליי:( מקום אהוב:ים,לא ידועת אם זה מקום אהוב אבל אני די אוהבת להיות שם אז הצוק בהרצליה ליד הים,בית.(נו פלייס לייק הום) דיסק:הדיסק של מוניקה,שוטי הנבואה,ושל נירוונה וכל האוספים שאני עושה מהמחשב!!! להקה:היהודים,מוניקה סקס,כנסית השכל,פרל גם,לד זפלין,נירונה,מטאליקה,פינק פלויד,פו פייטרס,ועוד מלא ..... שיר:אין אחד יחיד ומיוחד אני אוהבת את רוב השירים של הלהקות שאני אוהבת!!! שחקן אהוב:קייאנו ריבס חיה:כל החיות.....(אבל במיוחד את שלי כלב ושני חתולים) עונה:חורף!!!!למרות שגם אפשר מידי פעם קיץ סדרת טלוויזיה:חברים...ומשחק החיים חחחח סתם לא לא אני צוחקת עלזה...כי זה מצחיק צבע אהוב:שחור,כחול כל הגוונים שלו,וירוק מאכל:פסטההההההההההההה עוד משהו: אממממ לא יודעת מה שבא לו,הכל יתקבל בברכה

i c y

New member
קוראים לך מעיין?!../images/Emo2.gif../images/Emo42.gif

אני כל הזמן חשבתי שקוראים לך מאי. את יודעת, הניק שלך בICQ קצת מטעה..

i c y

New member
שם: רוני.../images/Emo11.gif../images/Emo42.gif

תחביבים: לצייר, לדפוק את הראש בדברים (
), להתגלגל על הדשא וגם התמכרתי בזמן האחרון לשתיית מים.
סרט אהוב: הקיסר נפל על הראש (The Emperor's New Groove
), של דיסני. סרט שולט.
ספר אהוב: הארי פוטר, אני מניחה.
מקום אהוב: לונה פארקים, או כל מקום עם דשא.^^
דיסק אהוב: כרגע, הפסקול של שיער,
אבל תמיד תישאר לי פינה חמה בלב בשביל פצעים ונשיקות.
שיר אהוב: אני לא יודעת.
להקה אהובה: מוניקה (מי?
).
זמר/ת אהוב/ה: אני לא כל כך אוהבת זמרים וזמרות, לוידעת למה..
שחקן/ית אהוב/ה: גמכן אין.
חיה אהובה: חתוליייייייייייייייייייים~! =^.^=
עונה אהובה: אני אוהבת כל עונה בזמן שלה, כך שכרגע זה קיץ.
סדרת טלוויזה אהובה: "מופע שנות השבעים" ('מש"ה'
), אני חושבת.
צבע אהוב: בעיקר צהוב.
אבל אין שום בעיה עם אף צבע אחר..
מאכל אהוב: קרח.
שונות: כבר המוווווווווון זמן אני מחפשת את המילים לשירים מ"שיער", אז אני ממש אעריץ את הגמד שלי אם הוא ימצא לי איזה אתר שהן כתובות בו.

אני ../images/Emo13.gif

שם: ליטל גלבוע גיל: 14 תחביבים: ספרים,פנג שואי סרט אהוב: ספרות זולה ספר אהוב: כה אמר זרתוסטרא מקום אהוב: תל אביב דיסק אהוב: לילות לבנים שיר אהוב: dreamer להקה אהובה: מוניקה סקס זמר/ת אהוב/ה: אף אחת שחקן/ית אהוב/ה: WTF חיה אהובה: חתולים עונה אהובה: סתיו סדרת טלוויזיה אהובה: שבתות וחגים צבע אהוב: שחור מאכל אהוב: סינימיני עם חלב

gushi

New member
אין לי כלכך כח לגמדענק אבל......

צ'ופר לכולכם!!!!! אבל עדיין קצת פרטים עלי כי לא הזדהיתי אף פעם: שמי האמיתי: נועם גיל: 16 עוד מעט תחביבים: לתופף לאכול מקדונלדס ומוזיקה לשמוע דיסק אהוב:מציאות נפרדת- היהודים וTHE DARK SIDE של פינק פלויד סרט אהוב:ללכת שבי אחריו וכל הקומדיות הכי מופרעות+שרק ספר:צינורות אתגר קרת להקה: היהודים לד זפלין קלאש וג'טרו טול ופינק פלויד

rotem224

New member
אני.....

בסופו של דבר החלטתי לא להשתתף כי ממש אין לי זמן לזה אז בפעם הבאה......

NighTy

New member
מה את משחקת אותה עסוקה?

:)))) סתם אלינור את יודעת שהכל היה בצחוק אל תכעסיייייי:<

Tinkerblack

New member
אני

לא הייתי כאן מתי שאמרו את כל החוקים וכ'ו אז פליז שמישהו יסביר לי טאנקס אבל בכל זאת שם: שיר גיל: 14 תחביבים: מחשב, טלוויזיה, טלפון, לכתוב לבלות עם חברות מוזיקה וזהו נראה לי סרט אהוב: רואים כפול ונוטינג היל ספר אהוב: אין לי מקום אהוב: לונדון דיסק אהוב: לא יודעת בטח מצפים ממני לומר משהו של מוניקה אבל אני לא מעריצה כזאת שרופה אז נראה לי שהדיסק seeing double של אס קלאב אם משהו של מוניקה אז נראה לי הדיסק הראשון שיר אהוב: ממש לא יכולה להחליט יש יותר מידי שירים יפים להקה אהובה: אס קלאב זמר/ת אהוב/ה: אין לי אולי מריל קאסי שחקן/ית אהוב/ה: ירון מוטולה טל זייברט טום הארן ולוקאס הייוורד לא מצפה מכם לדעת מי הם חיה אהובה: לא יודעת כל החיות מדהימות אולי ארנבת עונה אהובה: חורף סדרת טלוויזיה אהובה: השבט ואס קלאב צבע אהוב: כחול אדום וסגול מאכל אהוב: תפוחי אדמה

למעלה