לקראת גמדענק..

אניייייייי../images/Emo163.gif

גם אני כמו שיר ... אני אשמח אם תחזרו על החוקים שנית... שם:רותם גיל:13 (עוד מעט 14) תחביבים:לנגן כל כל כלי אפשרי,טלפון,מחשב,להתנחל אצל אנשים ומוזיקה סרט אהוב:החיים הם יפים וסרטים קומדיים ספר אהוב:התפסן בשדא השיפון מקום אהוב: הים (אני לא אוהבת לשחות בו אני אוהבת להסתכל עליו) שיר אהוב:עוד פעם (של מוניקה סקס הוא מזכיר לי משהו!!!) להקה אהובה: מוניקה סקס,נירוונה ומטאליקה... שחקן/ית אהוב/ה: אין חייה אהובה: דולפינים וסוסים עונה אהובה:אביב סדרת טלוויזיה אהובה :חברים צבע אהוב: צהוב כתום סגול וכחול מאכל אהוב: אמממממ פיצה?? דיסק אהוב:פצעים ונשיקות..

gushi

New member
הספר הזה.....

כלכך מעצבן... לפי דעתי לפחות חשבתי שהוא נחמד עד שלימדו אותנו אותו ואז כלכך התבאסתי

אני רוצה להירשם../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

שם: עומר (בת..)
תחביבים: לישון, לישון, לישון, לדבר בטלפון, לישון, להיות עם חברות, להתחרפן, להשתגע עם מוזיקה ישראלית, ו..לישון
סרט אהוב: הממממ...אבא מתארס דההה
ספר אהוב: אממ סורי לאכזב אני לא שונאת לקרוא ספרים
מקום אהוב: הקן שלי בנוער העובד-קן ישן אימפריה
אה ו..המיטה
דיסק אהוב: הדיסק של מוקי..שמע ישראל..ושל הדג נחש..לזוז
שיר אהוב: עברי לידר-בתי קפה,מוניקה סקס-מכה אפורה,מוקי-זמן שנקום והדג נחש-לזוז
להקה אהובה: הדג נחש ומוניקה סקס
זמר אהוב: מ
ו
ק
י
שחקנית אהובה: לינדסי לוהן
חיה אהובה: יש הרבה..
,
,
,
וכבשה..
עונה אהובה: קיץ לייק דה-חרוז
סדרת טלויזיה אהובה: העולם האמיתי...
צבע אהוב: ירוק ירוק ירוק וירוק
מאכל אהוב: כריות בנפרד..וסלט חסה בנפרד..לא ביחד
משהו שהייתי רוצה קלבל מהגמד שלי: ממש לא איכפת לי..אבל שיהיה קצת משקיען..

Negative creep1

New member
me me me

שם:מיקי גיל:14 תחביבים:אממ..מוזיקה, ציור, תאמת גם לכתוב..למרות שלרוב זה יוצא מסריח סרט אהוב:salt lake city punk ספר אהוב: לא כ"כ אוהבת ספרים
מקום אהוב:הבית של אלינורה וגם הים-בערב דיסק אהוב: הרבה שיר אהוב: הרבה גם.. להקה אהובה: נירוונושקה זמר/ת אהוב/ה: ג'ון לנון שחקן/ית אהוב/ה: אין לי בדיוק משו כזה..
חיה אהובה: צב עונה אהובה: חורף סדרת טלויזיה אהובה: חברים, מופע שנות ה70 צבע אהוב: בורדו מאכל אהוב: האוכל של אמא של אלינור עוג משהו ששכחתי והייתי ממש ממש רוצה לקבל מהגמד שלי: אממ..לא יודעת..נחשוב על משו

Danihell1

New member
that's me.. ../images/Emo13.gif

שם: דניאל
תחביבים: חוג סיור, טיולים, מוזיקה, סרטים, רולרבליידס, לעשות שטויות, כמו ללכת מכות עם חברים וכו' (אני לא אלימה! באמת... אני אפילו פציפיסטית! מה?! טוב, די...), ללחוץ על כל מילה באנגלית עם הכפתור של הבבילון (טוב, זאת התמכרות, לא תחביב)...
סרט אהוב: אמריקה X, אייס ונטורה, "HAIR" ועוד...
ספר אהוב: "געגועי לקיסינג'ר" וספרים של אתגר קרת בכלל...
מקום אהוב: אממ... לא משהו ספציפי...
דיסק אהוב: "מציאות נפרדת", כמה דיסקים של אביב גפן... לא יודעת מה עוד...
שיר אהוב: אוו יש הרבה... אבל בא לי לפרט
סוף העולם, מלאך, עבדים, שנים חסומות, עדיף, עשרים פלוס, למה לי פוליטיקה עכשיו, יומולדת, עוד ארון אחד, היינו עושים אהבה, למאיה יש אקדח (הצלצול שלי בפלאפון!), כבר עכשיו, גשם כבד עומד ליפול, ועוד ועוד... ועכשיו לועזי (חחח...): , ..."bad reputation", "creep", "aquarius", "nothing else matters
להקה אהובה: היהודים, מוניקה סקס, לד זפלין, סיסטם (soad), ועוד...
זמר/ת אהוב/ה: אביב גפן, ברי סחרוף...
חיה אהובה: אוהבת חיות בכלל, אין העדפה מסויימת
סדרה אהובה: משמרת שלישית, מופע שנות השבעים, "jackass"
צבע אהוב: סגול
מאכל אהוב: אין משהו ספציפי
עוד משהו ששכחתי והיית ממש רוצה לקבל מהגמד שלך: אממ... מה הייתי רוצה לקבל? שירים, תמונות נחמדות של "פיס" וכו'....

שלי

שם: גל גיל: 15 תחביבים: גיטרה לישון עם סרטים אהובים: מועדון קרב ספרות זולה אמריקה X רקוויאם לחלום וביג ליבובסקי ספר אהוב: כל מה שאדגר קרת כותב מקום אהוב: פריז דיסק אהוב: ok camputer ומפלצות התהילה ואחטון בייבי שיר אהוב:אני אוהב יותר מדי אני יוותר להקה אהובה: מוניקה משינה רדיוהד נירוונה זמר/ת אהוב/ה:יהלי וקורט שחקן/ית אהוב/ה: סמואל אל ג'קסון אדוארד נורטון קווין ספייסי ג'ניפא אניסטו ומתיו פרי חיה אהובה:כלב עונה אהובה: בחורף קיץ בקיץ חורף סדרת טלוויזיה אהובה: חברים מאכל אהוב: בשר

אממ אני?....(בהייייי בגלל זה..)

הילה 14 וחצי להסניף דבק מגע מטריקס (גאוני...) הארי פוטר שירותים של שער ראשון מציאות נפרדת לא קל היהודים טיטי ג'וליה רוברטס כלב חורף טלטאביז שחור פיצה

shaai

New member
../images/Emo58.gifאמממ

אני לא משחקת וגם לא כתבתי פה שנים (אבל אני תמיד קוראת!) אבל אני רוצה גם..
שי
14
פורסט גאמפ מלך האריות
באדולינה!
מקום.. לא דעת
אביב גפן 3, עכשיו מעונן, ממנטו מורי..
יש הרבה הרבה הרבה, בעיקר אביב גפן מוניקה ביטלס פינק פלויד וכו
מוניקה ביטלס פינד פלויד היהודים ומשינה!
אביב גפן
יו גראנט
כלב
חורף!
חברים
שחור
כמעט כל אוכל אפשרי.. תהנו

גם אני לא משחקת אבל גם אני רו

צה!!! שם: אלינווי גיל:14 תחביבים: לנגן בגיטרה, לאכול סרט אהוב: cky2k ספר האהוב: חוכמת הבייגלה (הוא אחד מהיחידים שקראתי...) מקום אהוב: שירותים, הארון שלי דיסק אהוב: the bends, ok computer, HTTT, parachutes להקה אהובה: RDIOHEAD זמרת אהובה: ברי סחרוף שחקנים אהובים: אדם סנדלר חיה אהובה: איגואנה עונה אהובה: אביב סדרה: jackass, friends, whos line, that 70's show etc. צבע: שחור, אפור, כתום מאכל: פיצה, הנמבורגר, גלידההה, שוקולד לבן האמ טוב הכל! עוד משו ששכחתי: אני לא אקבל כי אני לא משחקת

the king 25983

New member
עכשיו אני!../images/Emo66.gif

שם: סמיון גיל: 14 תחביבים: גיטרה, אינטרנט, כדורגל ומחשבים בכלליות סרט אהוב: לא יודע ספר אהוב: גם לא יודע מקום אהוב: הספסל שנמצא כמה מאות מטרים מהבית שלי שבו אני וחבר שלי יושבים לפחות פעם בשבוע ומדברים על מלא דברים דיסק אהוב: חיות מחמד שיר אהוב: קליפורניה, איגלס או איך שכותבים את זה בעברית להקה אהובה: מוניקה סקס, היהודים, שבק'ס זמר/ת אהוב/ה: יהלי סובול שחקן/ית אהוב/ה: לא יודע חיה אהובה: החתול שלי עונה אהובה: חורף קיץ אביב וסתיו. לכל אחד יש את היופי ואת היתרונות והחסרונות שלו. סדרת טלוויזיה אהובה: לא עולה לי משהו עכשיו צבע אהוב: ירוק מאכל אהוב: ספגטי
עוד משהו ששכחתי והיית ממש רוצה לקבל מהגמד שלך:

רותמיקה

New member
לא משתתפת אבל...../images/Emo29.gif

רותם אוהבת שאלונים^-^
שם:רותם
תחביבים:וואי יש המון
, מוזיקה
מועדונים, הופעות, חברים, נוע"ל וכו'...
סרט אהוב:אינלימושג
ספר אהוב:באודולינה
מומלץ
מקום אהוב:כנרת
והזולה שלנו
דיסק אהוב:היהודים-היהודים משינה-האוסף החברים של נטאשה-האוסף וואו יש עוד המון אז תסתפקו בזה..
שיר אהוב:"מספיק בנאדם"
נכון לעכשיו, זה משתנה...
להקה אהובה:מוניקה סקס, היהודים צילדרן אוף דה בדום, סלייר, דאט' וגם פה יש עוד המון.. אבל הבנתם ת'סגנון..
זמר/ת אהוב/ה:יהלי סובול ואורית שחף..
שחקן/ית אהוב/ה:אני
חיה אהובה:נחשים, קופים, חשופיות משונצות..
עונה אהובה:חורף ברור!!
איכסה קיץ
סדרת טלוויזיה אהובה:לא מתה על טלוויזיה..
צבע אהוב:כל צבעי הגאווה
+שחור
זה מושלם
מאכל אהוב:תפו"א עם שמנת
עוד משהו ששכחתי והיית ממש רוצה לקבל מהגמד שלך:לא משתתפת
והוספתי תמונעעעעע|נעל| ולרוני: אממ תגידי, למה אין|גלידה|?

made in china

New member
ok, i'm new here but anyway...

שם: אלה
)
תחביבים: לצייר, לכתוב, לנגן בנחמה הגיטרה שלי, להתחרפן, להשתגע, להתפדח וכו' וכו'
סרט אהוב: אני לא בטוחה.. אהבתי את פרויקט המכשפה מבלייר
ספר אהוב: הסיפור שאינו נגמר שולט!!!
מקום אהוב: החדר האינטימי שלי
וכל מקום שקר בו
דיסק אהוב: in utero של נירונה, או כל דיסק אחר שלהם
שיר אהוב: יש לי תקופות.. בעיקרון "אלה" של היהודים (נחשו למה
), stop crying your heart out של אואזיס ועוד המוון...
להקה אהובה: NIRVANA
זמר/ת אהובה: אנוק, אביב גפן
חיה: אריה, צב ים
, כלב שאר פיי
עונה אהובה: i'm only happy when it rains.... חורף
סדרת טלוויזיה אהובה: אני עדיין בדיכאון שעברנו ליס כי אין סאות' פארק, ואני גם בדיכאון כי הורידו את דריה
צבע אהוב: כחול, אדום ושחור, וכל הצבעים הזוהרים
מאכל אהוב: ממממ לא יודעת, כל דבר חוץ מדגים, פירות ים ואיכסות כאלה

שנישחם

New member
לא משתתפת (לא הפקתי להירשם) אבל

שם: שני גיל 16 וחצי תחביבים: המון מוסיקה (הכל מהכל חוץ ממזרחית..), טלוויזיה (ערוץ 3,10,8 ונשיונל ג'יאוגרפיק (שמונה ונשיונל עוזרים להירדם... תנסו!!!), טלפון (אני קשורה אליו באופן מיוחד..), ולהיות עם אנשים... סרט אהוב: יומנה של ברידגיט גונס... ספר אהוב: מבחן האישיות מקום אהוב: ים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ות"א.... המקומות הכי שולטים בעולם... דיסק אהוב: יש המון.... אני לא יכולה לבחור אחד... שיר אהוב: גם פה יש יותר מידי... להקה אהובה: מוניקה סקס ואיפה הילד ז"ל זמר אהוב: יהלי סובול חמי רודנר וירמי קפלן שחקן אהוב: יו גרנט (חולה על העיניים של הבנאדם..) חיה אהובה: פיגווין פיל וגירפה עונה אהובה: חורף סדרת טלוויזיה: שאלה קשה..... בעצם לא - אמריקאים צעירים!!! צבע אהוב: שחור לבן ואח"כ את כללללללללל הגוונים של הכחול... מאכל אהוב: ספגטי פיצה שוקולד וגלידה עוד משהו...: אני קצת לא משתתפת אז זה לא רלוונטי... ביייייייייייייייייייי

ענבר ש

New member
גם לא משתתפת

אבל בכל מקרה שם:ענבר גיל: עוד 3 חודשים בת 14 מקום מגורים זמני:פ"ת חיה:כלבים!! והמון!! דיסקים אהוב: בליצ' (נירוונה), מטאליקה-ride the lighting הדיסק של פינק פלויד dark side of the moon תחביבים: גיטרה,מוזיקה,לקרוא,ועוד... סרטים: אין צבע אהוב:סגול,שחור מאכל אהוב:קורנפלקס מקום אהוב: ים,ת"א ספר אהוב:פרחים בעליית הגג עוד דברים על עצמי: אממ זהו אין לי מה להוסיף, בשביל שאלות אחרות, יש ליצור איתי קשר באי סי קיו

gp53

New member
המפ אני לא משתתפת בגגמדענק

אבל הנה הפרטים שלי:
שם: גילי
גיל: עוד 80 יום בת 15(אני לא משועממת כדי לספור את זה, הסתכלתי פה)
תחביבים: מוזיקה-לשמוע ולנגן, טניס, גלישת גלים, דוגי ואיציק, צופים(מחנ"ק 2003 היר איי קום!), הסנפת השיער של איתי(
).
סרט אהוב: רקוויאם לחלום, או
ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו, התפסן בשדה השיפון
מקום אהוב: אילת, החדר שלי, השבט בצופים.
דיסק אהוב: greenday-greatest hits, מוניקה סקס-פצעים ונשיקות
שיר אהוב: יש דיי הרבה אבל האחרון שמתנגן אצלי במערכת כבר דיי הרבה זמן זה hands clean של אליאנס מוריסט.
להקה אהובה: מוניקה סקס, greenday, blink182
זמר/ת אהוב/ה: אליאנס מוריסט, ירמי קפלן, יהלי סובול, טום דלונגה, מארק הופוס.
שחקן/ית אהוב/ה: סטיב מרטין, מונטי פייטון
חיה אהובה: נמרים, שועלים, כלבים
עונה אהובה: קיץץץץץ
סדרת טלוויזיה אהובה: החיים, נעלולים
צבע אהוב: אדום, שחור, כתום
מאכל אהוב: לזניה, איטריות מרק לא במרק, סלט של אמא

למעלה