לקראת החורף – סיפורו של וירוס

oldfield

New member
גועל נפש צרוף

ועוד דוגמא בוטה למניפולציות המכוערות של רבנים על חשבון צאן מרעיתם הפתאים. מסכנה האמא וכל האמהות שהאזינו לתוכנית. עכשיו כל פעם שיהיה להן ילד חולה הן יחושו ייסורי אשמה שהן גרמו לזה. אבל הרב מה אכפת לו? הוא השיג את מטרתו לעורר אותן לאדיקות יתירה. ואולי מחר היא תלך ותתרום קצת כסף (על חשבון תרופות לילד שלה) לאיזה בית כנסת או משהו כזה. אז הרווח יהיה אפילו כפול. למה מי אתה שתטען שאתה יודע את חשבונותיו של אלוהים חצוף שכמוך? הרי כל נסיון להראות שאנחנו יודעים להבין את חשבונותיו מתגלים כמופרכים מיסודם (ולכן נולד המשפט הידוע: צדיק ורע לו רשע וטוב לו)

ch561

New member
ישראל תחילת המאה ה21../images/Emo31.gif

אבל לא מזמן (לפני כשנה אם אני לא טועה) כבר היה מקרה של אשה בצפת שככה הרגה את התינוק שלה, בגלל שהרב/דת לא מאמינה ברופאים מבחוץ. פשוט בורות שמסכנת את חיי האנשים. הבאה היא של אחד בה ומדביק לשמו את הקידומת רב וזהו, הוא כבר מעל הקהילה והבאה שתמיד יש את הלא חכמים כל כך שילכו אחריו. לפעמים זה נגמר רע. נ.ב וירוס הפוך זה סוריו אבל מי קטנוני...

oldfield

New member
ואם כבר קטנוניות...

אפילו שינוי סדר האותיות אין כאן. בוירוס יש פעמיים 'ו' מה שאין בייסור או יסור. מצד שני וירוס הוא גם נגיף ובחילופי אותיות 'פגני', מה שמראה שאנשים מנוגעים בנגיף בגלל עיסוקם בפולחן פגני. או לחילופין אפשר גם 'פינג' שאנשים עוסקים במשחקי פינג פונג במקום להקדיש את זמנם ללימוד התורה, ולכן לוקים בנגיף. אפשר גם 'ינגף' שרומז על היות הנגיף עונש על שום היותינו מנגפים חומוס אצל בני דודינו ביפו ובסכנין. ו'חידק' בחילוף אותיות הוא 'חדקי' מה שמרמז שזהו העונש הנשלח משמיים למי שדוחף את חוטמו להיכן שלא צריך. את כל ההבלים האלה המצאתי תוך כשתי דקות... ובקיצור: בחילופי אותיות, גימטריות, דליגלוגים וסלטות לאחור אפשר להגיע לכל מסקנה שתירצה. "אמור לי מה הלקח הנידרש, ואני כבר אמצא לך גימטריה בשביל זה". אגב: וירוס בלתי רצוי מביא לייסורים עם אלוהים או בלעדיו...

lala897

New member
../images/Emo6.gif

לארגן לך שעה בערוץ קודש?

פלסטיק

New member
נראה לי שאתה בפורום הלא נכון ../images/Emo8.gif

ובמקצוע הלא נכון באיזשהו רדיו היית מרוויח מליונים

למעלה