לקראת המפגש המיועד

לקראת המפגש המיועד ../images/Emo140.gif

אשמח לדעת: גיל אזור מגורים רעיונות למקום מפגש והממ תוסיפו מלל חופשי

../images/Emo41.gif../images/Emo140.gif../images/Emo26.gif

גיל: 20 איזור מגורים: באר שבע רעיונות למקום מפגש: מרכז, תל אביב אפילו תלוי באופי המפגש, מה אתם מעוניינים לעשות

../images/Emo41.gifדוגמאות לסוגי מפגשים../images/Emo80.gif../images/Emo26.gif

אם מישהו מוכן לתרום את הבית שלו למפגש(
), זה יכול להיות מעולה, זה המקום הכי טווב לעשות בו פעילויות אם רוצים.
אפשר להפגש במקומות כגון בית קפה / קניון וסתם לדבר.
אפשר להפגש בפארק לעשות על האש או איזה פיקניק - יכול להיות מאוד כיף. המפגש לא חייב להיות בקשר לסדרה, הוא יכול להיות סתם מפגש, מן הסתם הוא יכול להיות גם בנושא הסרה, ואפשר לעשות פעילויות קשורות.

ר ש ת

New member
אם יהיה לי אומץ...

היי לכולם, למרות שאני בדרך כלל לא כותבת פה (כתבתי פעמים בודדות), אם יהיה מפגש אשמח להגיע (אוהד אוהד... שכנע אותי
). אני בת 20 במשך השבוע גרה בת"א ובסופי שבוע נמצאת בירושלים רעיון למקום? מפגשי פורומים בדרך כלל עושים על הגג של עזריאלי, לא מתה על זה, אבל זה מקום נוח לגישה... מה אתם אומרים? שנה חדשה חדשה לכולם רשת

MommyHug

New member
../images/Emo73.gif יש! נפגשים!

גיל: 24 אזור מגורים: רמת גן רעיונות למקום מפגש: כמו שהציעו, אם יש מקום או בית עם וידאו או הוט VOD אז אפשר לעשות מרתון פרקים ובאמצע הפסקות של דיבורים ועניינים, וכמובן המון כיבוד, שנחלק בינינו אם לא, אז אפשר באיזה פארק בערב סוכות או ערב חג שני בבוקר או בצהריים לשבת ולעשות פיקניק אפשר גם על חוף הים וכל אחד יביא חפץ שמגדיר אותו או מסמל משהו שקשור לטיפול שהוא עובר או היה רוצה לעבור...

סלינוש

New member
מפגש

בת 21 גרה בישוב קטן ולא מוכר באיזור הקריות. שואלת האם יכול להסתדר מפגש פורום מבחינת שוני בגיל, מקצוע, מעמד וכו'. בכל מקרה, לדעתי טוב להיפגש באזור המרכז,ת"א. עדיף או בבית, או בקניון - מקום מוכר וגדול שלא קשה להגיע אליו. הסבירות שאני אגיע למפגש כזה היא נמוכה (בעיקר בגלל ענייני ניידות) הרעיון יפה, אני מטבעי הפסימי, קודם כל אומרת לא, אחר כך חושבת אם אולי כן אפשר :)

אוקי..

אני צריכה לעבוד על עצמי מעכשיו אם אני רוצה לבוא.. בכל אופן אני בת 22 אוטוטו 23 גרה במרכז סטודנטית לפסיכולוגיה שניה שניה באוני' הפתוחה. ממליצה להיפגש במרכז במקום נגיש לכולם.. קניון או בית קפה נשמע אחלה.. האמת שגם פארק נשמע טוב. תעדכנו אותי...

מפגש פורום זה אחלה רעיון אבל

הוא באמת מצריך אומץ, והרבה. בכל אופן, אני אשמח להגיע. פארק הירקון יכול להיות אחלה מקום למפגש כזה. לא נראה לי שמישהו יתרום את הבית שלו אבל אם כן זה יהיה מעולה. הרעיון עם הקרנת פרקים מהסדרה. אני בת 20, משוחררת טריה. אוהבת מאוד את הסדרה וגם את הפורום. באיחולי שנה טובה ולילה מקסים.

בעוד שעה וחמש דקות

אהיה בת שלושים. אני גרה בירושלים, הלוואי שניפגש כאן, אבל ת"א בטח יותר פרקטי.

j e t l a g

New member
מז"ט !

תרגישו בחסרוני..?
בכל מקרה-אתם תיהנו, מאוד מסקרן כל העניין.. בהצלחה !

איזה גיל!!! ../images/Emo140.gif

שיהיה לך המון המון מזל טוב בריאות והצלחה (גם בטיפולים למיניהם ואם את לא נזקקת אז זה אפילו עוד יותר טוב). המון אושר ואהבה!!!!! הרבה הרבה אהבה!!!

L L B

New member
../images/Emo65.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif

"♪ ♫ היומיומולדת, היומיומולדת...♪ ♫..." מזל"ט מתוקה!! שתהיה לך שנה הכי מקסימה ומאושרת בעולם! שיהיה לך רק טוב ותפיצי אור ואהבה לסובבים אותך...! יאללה, לבקש משאלה
|חיבוקי| L.L.B

../images/Emo24.gif

תודה על כל הברכות היפות! וג'טלג - תחסרי. מתי תחזרי? שימחתם אותי מאוד!

j e t l a g

New member
בעוד שנה...לעונה השנייה של הסדרה.

אני מקווה לחזור ארצה מעודכנת בעזרתכם ובעזרת אמא (שהתמכרה מיד אחרי), אני מקווה שיהיה לי זמן גם לכתוב לכם משם! המון אושר ואהבה טארה!! (30 זה גיל מצויין).

../images/Emo41.gif../images/Emo49.gif!|../images/Emo85.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo48.gif../images/Emo41.gif

שיהיה המון מזל טוב עד 120,
המון אושר, בריאות והצלחה

למעלה