שרשרו תאריכים נוחים לכאן לי אין בעיה עם תאריכים.
א אוהד אסטון New member 8/10/05 #37 ../images/Emo41.gifשרשרו תאריכים נוחים לכאן../images/Emo26.gif לי אין בעיה עם תאריכים.
I Inara New member 9/10/05 #40 ../images/Emo11.gif ../images/Emo45.gif [אני גם ב - 18 (שאפסיד את סרניטי?! O.O), אבל במילא כנראה לא אבוא למפגש :X ובעצם, גם לא מתאים לי ב - 23.10, כי כנראה יש לי הקלטות. הממ. נו, טוב - אם יסתדר לי אולי אבוא, אל תתחשבו בי בכל מקרה ^^]
../images/Emo11.gif ../images/Emo45.gif [אני גם ב - 18 (שאפסיד את סרניטי?! O.O), אבל במילא כנראה לא אבוא למפגש :X ובעצם, גם לא מתאים לי ב - 23.10, כי כנראה יש לי הקלטות. הממ. נו, טוב - אם יסתדר לי אולי אבוא, אל תתחשבו בי בכל מקרה ^^]
ט טארה מקליי New member 9/10/05 #41 מה את מקליטה? ראיתי את סרניטי אגב - מעולה. אבל אני אראה אותו שוב גם ב-18.
I Inara New member 9/10/05 #42 ../images/Emo11.gif אממ, הקלטות לטקס רבין, בביה"ס. הו, יא - אני כל כך רוצה לראותו כבר! ^___^ פיירפליי זו אחת מהאובססיות היותר גדולות שלי :X
../images/Emo11.gif אממ, הקלטות לטקס רבין, בביה"ס. הו, יא - אני כל כך רוצה לראותו כבר! ^___^ פיירפליי זו אחת מהאובססיות היותר גדולות שלי :X
ל לילי נמר New member 10/10/05 #45 טוב שחזרתי עוד הייתי מפספסת את המפגש שלנו?!?... לינוי- בת 22 מראש העין.. מקומות מפגש?!?...אזור תא' אולי בפארק הירקון נעשה פיקניק נשמע לי אחלה...חחח... לינוי
טוב שחזרתי עוד הייתי מפספסת את המפגש שלנו?!?... לינוי- בת 22 מראש העין.. מקומות מפגש?!?...אזור תא' אולי בפארק הירקון נעשה פיקניק נשמע לי אחלה...חחח... לינוי