לקראת המפגש המיועד

מגניב,

אז במפגש הפורום אני רוצה שתלווה אותי ואני אשיר, הולך? אני חייבת מלווה לג'אז, כי אני מנגנת רק ליווי פשוט (רוק בסיסי כזה). זה יכול להיות ממש כיף!

היי שרונסקי, תודה :)

חזרתי עכשיו מהחגיגה עם בן זוגי וחברותיי הטובות (חוץ משתיים שלא יכלו לבוא). ישבנו בבית קפה יפה.

../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gifמזל''ט

המון שלמות והשלמה, כייף והנאה... אילו מתנות קיבלת?!?
לינוי

עדן גפן

New member
=]

גיל-14 אזור מגורים-ב"ש,נתיבות רעיונות למקום מפגש-הייתי אומרת משו איפה שהרוב גרים.. אני לא אגיע, לא ירשו לי בחיים.. תהנו

Inara

New member
../images/Emo11.gif הו,

הייתי באה. אבל אני קטנה נורא יחסית לכולם וגם הסבירות שיהיה לי זמן די נמוכה [ומלבד זאת - זה יצטרך אם כן להיות במקום שלא זזים בו יותר מידי. למשל - אם הגג של עזריאלי, אז ~הגג~ של עזריאלי ולא כל הקניון שם. בעיות בברך וזה - אסור לי ללכת הרבה ><]. בכל מקרה: גיל - 15. אזור מגורים - ת"א. רעיונות למקום מפגש - אני מאוד בעד פארק הירקון [יש לי חיבה מיוחדת אליו. הוא מקסים]. אפשר להיפגש מתחת לגשר של דרך נמיר - מגיעים לשם אוטובוסים מכל מיני מקומות
נורא נחמד לשבת שם.

L L B

New member
סליחה שנדחפת...

קצת לא קשור, אבל מותר לשאול מה יש לך בברך?

Inara

New member
../images/Emo11.gif לא ידוע לחלוטין.

כנראה קרע במניסקוס [או איך שלא כותבים את זה ><]. אבל האורתופד לא משוכנע לגמרי. הוא אמר שהוא עוד צריך להתייעץ עם איזה מישהו ולחזור אלינו עם תשובה. אני עוד מקווה שזה איכשהו לא זה, כי אז יצטרכו לעשות לי ניתוח [אמנם פשוט, אבל זה בכל זאת מלחיץ]. אבל בכל מקרה אני צריכה להפעיל את הברך כמה שפחות.

L L B

New member
יודעת על מה את מדברת... ../images/Emo10.gif

גמלי היה חשד לקרע במניסקוס. עשיתי פיזיוטרפיה ולא עזר בשיט... בניתוח שעשו לי לאחר מכן התברר שברוב כשרוני קרעתי את הרצועה הקדמית הצולבת (קרעתי לחלוטין)...
אז עשיתי שיחזור רצועה ואחרי שנה וחצי ניתוח נוסף (כי סבלתי מכאבים איומים...
) לא שזה עזר... חחח... אני עדיין סובלת מכאבים איומים... אבל שטויות! מה זה לעומת הכאבים בנפש?
לילה מקסים שיהיה לך והחלמה מהירה! מקוה שלא תצטרכי ניתוח בגיל כזה צעיר... זה סתם מסבך ת'חיים יותר...
L.L.B

Inara

New member
../images/Emo11.gif אעה!

עכשיו הפחדת אותי עוד יותר :| אעה, לא רוצה >_< פיכסה בעיות ברכיים
[זו גם לא הבעיה הראשונה שיש לי בברכיים וברגליים בכלליות. תמיד יוצא שהאנשים שעושים ספורט נפגעים יותר במקומות שכאלה. נו, מרפי וזה :X]

L L B

New member
את לא צריכה לפחד... ../images/Emo13.gif

איך הגעת למצב שבו יש חשד שפגעת במניסקוס? (כאילו, זה ברור לי שמספורט, אבל איך בדיוק...) ואל תפחדי. בבדיקת אטרוסקופיה (מקוה שכתבתי נכון...) יגידו לך בדיוק אם קרעת ומה בדיוק קרעת...

Inara

New member
../images/Emo11.gif בבדיקת ~מה~? X_X

נממ, עשיתי MRI ושם היה סיפור ארוך ומסובך ובקיצור - האורתופד שלי אמר שהוא צריך להתייעץ אם עוד איזה מישהו ולשבת איתו על תוצאות הMRI כדי לקבוע שזה בטוח קרע. ואין לי מושג מה עשיתי ><. כנראה משהו בחוג ג'אז שנה שעברה - איזו תנועה לא נכונה. או אולי באחד הטיולים של חו"ס, כי אני זוכרת שחזרתי מאיזה טיול עם ברך כואבת [אבל בעצם - אולי זה היה בגלל הפיקות הפוזלות
]. בקיצור - אני לא יודעת X_X

L L B

New member
מקוה שבסופו של דבר

התוצאות יהיו תקינות ושיטפלו במה שכואב לך. כאבים בברך זה לא דבר נעים...

MommyHug

New member
אז מה עם מפגש?

מה קורה עם זה? יש חדש? יש מישהו שיש לו סלון עם הוט VOD או וידאו שנוכל להיפגש אצלו? או מישהו עם חצר? או בפארק... אבל העיקר שניפגש!!!

למעלה