לקראת המפגש- שרשור הכרות

לקראת המפגש- שרשור הכרות

טובב אז סליחה על פתיחת השרשור החדש אבל כדי שיהיה קל לזהות את חברי הפורום במפגש.. שם: כינוי: גיל: דבר אחד שלא יודעים עליי: תמונה (שלכם חובה! בלי תירוצים..)

dirty look

New member
מואהאהאהאה

שם: אורלי כינוי: אין.. XD גיל: 13.5 דבר אחד שלא יודעים עליי: אני אובססית
תמונה (שלכם חובה! בלי תירוצים..): אני במילא לא באה XD;

3has3

New member
עונה? XDD

שם: חנה כינוי: תנין
דבר אחד שלא יודעים עליי: אממ.. אני תנין
תמונה (שלכם חובה! בלי תירוצים..) אממ, וול. אממ.. טוב.. אממ.. אין לי תמונה טובה.. אממ.. אולי זאת

lotem levi

New member
אני כאןןן

שם: לוטם כינוי: פוטם (החברות החכמות שלי המציאו את זה), ביסלי, לוטמע גיל: 14 דבר אחד שלא יודעים עליי: המ...אני נורא נורא ביישנית (?) תמונה (שלכם חובה! בלי תירוצים..): אני לא באה למפגש גם ככה...

tissue

New member
ME ../images/Emo13.gif

שם: נועה כינוי: קרנף
דבר אחד שלא יודעים עליי: אממ.. אני קרנף
תמונה (שלכם חובה! בלי תירוצים..) נההה ..
*חלק מהתשובות הועתקו ברשעות מהתשובה של התנין היפה שלי
*

3has3

New member
../images/Emo69.gif XDDDDDDD ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

../images/Emo191.gif נואאא'לה!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

../images/Emo18.gif

שם: לי-את כינוי: אין כמוני לולי גיל: 14 באוקטובר
דבר אחד שלא יודעים עליי: אני.. אני.. אני סוגדת לאל באנדי (הבלוגר)
תמונה (שלכם חובה! בלי תירוצים..) פפפףףף תחלמי :) נעל D:

just gaya

New member
הכרותDDD:

שם: גאיה כינוי: פפפפפוווווווףףףףףףףףףף אין כינויXDD גיל:12 דבר אחד שלא יודעים עליי:אני בלוגרית גאה!!!!! מספר433792 תמונה (שלכם חובה! בלי תירוצים..)זאת אני עם הכובע הירוק..הבלונדינית...הנמוכה יותר!!!!!!!

Fall Out Liel

New member
אהה! אני מכירה אותך!../images/Emo168.gif

הייתי לידך כשקנית את החולצה שלהם בחנות קטנה כזו..וחיפשתן מספריים ולא מצאתן >< אני זאת שקנתה את החולצה של פוב אם את זוכרת
חיפשתן את טוקיו הוטל במחשב ורציתי לשאול אם את בפורום אבל לא יצא בסוף..

../images/Emo192.gif מתפקדת ../images/Emo13.gif ../images/Emo195.gif

שם:יובל כינוי:יובי
גיל:עוד מעט 12 דבר אחד שלא יודעים עליי:פעם הערצתי את בריטנני ספירס הכי הכי הכי ! (פתאום אני לא מזהה את עצמי) ויש לי שאלה ... אני יכולה להביא איתי חברה למפגש?

Rukia nik

New member
יאיי המפגש כ"כ קרוב!../images/Emo99.gif

שם:ניקול כינוי: אממ..לא יודעת, כל אחד קורא לי אחרת XD" גיל: 14 ו-7 חודשים! דבר אחד שלא יודעים עליי: היו לי עיניים תכלת עד גיל 3! *מתגאה*
תמונה (שלכם חובה! בלי תירוצים..) --> את עוד תתחרטי על זה~

עוונה ../images/Emo152.gif

שם:שני כינוי: שנווווו גיל:14 דבר אחד שלא יודעים עליי: האמממ אני משווגעעתת חחע סתם לא תמונה => בעעיוו שנווזולים 367545738- :]

ElinorLahav

New member
יאאאאאאאאי את מוווכרת לי !

אאת היית גרה בבת ים ?!!?! או שאולי את גרה שם עכששיו גם חחחחחח

Rukia nik

New member
גרתי, לפני 3 שנים~

רגערגערגע, אלינור מהגן?! מגן לילי?! XD"

ElinorLahav

New member
כככככככככככככככככככן !

ייאאאאאאאאי ניייקול איך התגעגעתיי אלייך יאאאאאאאאבא ! את באה מחר אני יראה אותך חיחיחיחיח

למעלה