לקראת המפגש- שרשור הכרות

3has3

New member
../images/Emo69.gif יאפ. הוא דוגמנית כוסית XDD

ראיתי תמונות שלו (איפשהו. אל תשאלו
אני לא אביא קישור בכוונה XDD ) הוא ראה משהו וממש נבהל XDD

Im shit

New member
אני יודעת מה המסנג'ר שלך../images/Emo11.gif

מה?! אני לא יודעת איפה את גרה XD

McLeaFLY

New member
*מעתיקה מהקומונה*

שם:לאה כינוי:MCLEAFLY גיל:עוד חודש 14 :p דבר אחד שלא יודעים עליי:יש לי אובססיה לירקות ^^ אז תזהרו ממני כי אני הולכת להביא לכם שמות של ירקות.ופירות! XDD תמונה (שלכם חובה! בלי תירוצים..)אני באמצע ניסיתי לחקות את פראנקי ..לא יצא :/

ElinorLahav

New member
הייי לכם :)

שם: אלינור להב . כינוי: אלינורה , אלי ! D: גיל: 14 ו3 חודשים ............ דבר אחד שלא יודעים עליי: ממ.. אני אוווהבת לצעווק חחח XD תמונה : ממ גוט ! ---->

סנפ XD

New member
אני :] ../images/Emo214.gif../images/Emo11.gif

שם: סאאאאאאאאאאאפיר :] כינוי: סנאפ גיל: 13 דבר אחד שלא יודעים עליי: אני מנגנת גיטרה , מתחילה באס [ !! ] וווחולת ים :] תמונה: טוב ........ \:

עונה

שם:שני כינוי:שנה,שנינה וסגנון גיל:15 דבר אחד שלא יודעים עליי: יש לי תלתלים.... תמונה (שלכם חובה! בלי תירוצים..) אין צורךך

dorkiflitz

New member
../images/Emo109.gifעונה

שם: דור כינוי: נאחום
גיל: 16 דבר אחד שלא יודעים עליי: אממ.. אני רוקדת בלט קלאסי, מודרני, סטריט, היפ הופ וסלסה
וגם למדתי 6 שנים גיטרה ופרשתי..
תמונה:

N i t z a n 42

New member
../images/Emo9.gifעונה

שם:ניצן כינוי:N i t z a n 42 (קשה להסתכל למעלה ולראות אה?! XD ) גיל:14+ דבר אחד שלא יודעים עליי:אממ לא יודעת מה להגיד לכם ><' תמונה (שלכם חובה! בלי תירוצים..) טוב נו..

../images/Emo174.gif

שם: רעות^^ כינוי: אינלי
גיל: 15 דבר אחד שלא יודעים עליי: יש לי ראש כחול..ממש כחול..
תמונה: -_-'

אורלוש5

New member
יום רביעי אני בדיכאון:)

כי אני לא באה למפגש!!!!!!העולם חרב עלייXDD אבלל בכל זאת אני אתאמץ: שם:אורליייי כינוי:אורלוש היה גם יעקובXDD לא לשאול למה!!!! חברה שלי זונע..XD גיל:14 דבר אחד שלא יודעים עליי:אממ אני חולת נפש במיקצועי?.. תמונה (שלכם חובה! בלי תירוצים..) בלאט אל תאשימו אותי תאשימו תמצלמה הזנותית שלי... אבל קבלו פיצוי משו מיוחד--------------->המבטXDD

keren eckshtein

New member
אני ../images/Emo9.gif

קוראים לי קרן אין לי כינוי XD ממממ *מנסה לחשוב משהו שאתם לא יודעים עליי* מתתי בלידה והחיו אותי - זה לא כזה נורא אבל זה מה שיש
ותמונה לא עולה לי , אוף איזה באסה D: אתן מוזמנות לראות אותי במסן .. [email protected] ..

למעלה