לקראת המפגש- שרשור הכרות

LiHiLuSh

New member
../images/Emo129.gifעונה מואמוהא =ל../images/Emo210.gif

שם:ליהי כינוי:לוש.ליהוש.לילוש. גיל:16 וחצי דבר אחד שלא יודעים עליי:אמ לא יודעת אממ תישאלו הכול ואני יענה :] תמונה (שלכם חובה! בלי תירוצים..)אממ
יש בעיה קטנטנה חחח אני במחשב של אחי כי כי אין לי כרגע אינטרנט במחשב כי העבירו אותו פינה כי צובעים לי את החדר אז עברתי לגור אצל סבתא חחח ל 4 שבועות כי גם באים חברים של ההורים שלי באים לפה ל 4 שבועת מח"ול כע הם קונים לי בושם ישש
חח טוב חפרתי קיצר אין לי פה תמונה וגם לא במחשב השני אבל שהיה

Rock This Party

New member
נה נה חנניה XDD לא משנה

נמנממ עונה! שם: חן כינוי: פלאקי!! (happy tree friends ) גיל: 13 אפשר להגיד 13 וחצי..נהנה דבר אחד שלא יודעים עליי: אמממ...אממ...אני אישתה של רוז!! XDD תמונה? נממ פעם אחרת גמככה אולי אני לא באה..>< see ya

מריה ה 68

New member
אני חדשה שכזו-אני!!!!!!!

שם:ראו כינוי כינוי:ראו כינוי?
,לא,בעצם אינלי כינוי.... גיל:13 דבר אחד שלא יודעים עליי: המממ, אני בתת משקל? אני לא כזאת מעניינת תמונה (שלכם חובה! בלי תירוצים..)-אני שונאת את עצתמי אז לא!
נכון שאני כזאת מעניינת? (לא)

מריה ה 68

New member
ל-rock this party

אינלי
תצחקו תצחקו,וגם אם היה לא הייתי מביאה כי אני פרנואידית לגמרי

roni kaulitz

New member
../images/Emo80.gif העתק מהקומונה!

שם: רוני כינוי: " רונצ'י " או " רונקי " גיל: 15 \: דבר אחד שלא יודעים עליי: ..אממ..אני רוקדת כבר 9 שנים.. תמונה: שמתי בקומונה חח אין לי כוח לחפש עוד'פם \:

leraax

New member
נו טוב XP

שם: לרה/ולריה כינוי: תראו בעצמכם XD גיל:14.9 דבר אחד שלא יודעים עליי: אני דוברת רוסית.. שרה 6 שנים במקהלה... מנהלת ביחד עם אן את הבלוג הידוע.. יש לי 11 אצבעות.. [XD] תמונה: אבל.. אבל.. אין לי טובות.. אני רק בכאילו פריקית בתמונה!! XDD

../images/Emo191.gif עוד שירשור היכרות לאוסף

שם: תמר כינוי: תאאאמר גיל: כמעט 13 דבר אחד שלא יודעים עליי: יש לי שלושה ילדים: מנואא'לה- גוסטב ואלכס[שוב-חירבנתי-במכנסיים] XD מנואא'לה וחאאן- חואן. תמונה: חסכתי לכם הקאות מיותרות, קבלו את אלכס

למעלה