מסאז´
ה הכבוי New member 28/12/02 #51 נראה לך? מה אתה, טמבל? מלח עם צמיג? זה לא הולך! זה כמו פלאפל עם קארבון! צחי בוקששתר כבר לא תהיה...
ח ח חצ חצב עולה New member 28/12/02 #52 יא $%&@! טעמת פעם צמיג מלוח? אל תדבר על דברים שלא טעמת! ד"א התמונה אמורה להיות צחי בוקששתר?
ה הכבוי New member 28/12/02 #54 התמונה אמורה להיות נסיון נואש שלי לעשות אפקט של אש בפוטושופ... לא רוצים לענות לי ב"גרפיקה ודפוס".
ה הכבוי New member 27/12/02 #30 בעע. התחלת לדבר כמו... כמו... כמו.. לא יודע (כן, לא יודע זו חיה מוזרה בעלת יכולת דיבור אך מנת משכל קטנה במיוחד שעושה כל היום "כפרה עיניים אף אוזן גרון ציפורן חודרנית תוספתן דלוק שלי)! זה הטוניק ווטר מדבר מפיך? לך תשתה ג´ינגר אייל ושכח הכל!
בעע. התחלת לדבר כמו... כמו... כמו.. לא יודע (כן, לא יודע זו חיה מוזרה בעלת יכולת דיבור אך מנת משכל קטנה במיוחד שעושה כל היום "כפרה עיניים אף אוזן גרון ציפורן חודרנית תוספתן דלוק שלי)! זה הטוניק ווטר מדבר מפיך? לך תשתה ג´ינגר אייל ושכח הכל!
ה הכבוי New member 27/12/02 #35 כן אתה כן! וגם בית דפוס! ואני מוסיף לרשימת הדרישות גם בית חרושת לייצור כפתורים של 5 לשלטים של טלוויזיה!
כן אתה כן! וגם בית דפוס! ואני מוסיף לרשימת הדרישות גם בית חרושת לייצור כפתורים של 5 לשלטים של טלוויזיה!