לקראת השנה החדשה....

את מכירה אחת שקוראים לה דפנה?

היא אומרת שהיא דיברה איתך באיי סי קיו... וכן... סתם משעמם לי אל תשימי לב ואל תקחי אותי ברצינות...

NiGa

New member
la vida!

(החיים) החיים עלולים להיות מלאי מהמורות בדרך, ממש לא מספקים, ואף מחלישים ולא קדימאיים... אבל הם יכולים גם לא להיות! הם יכולים להיות על לנצל את הרגע, להגשים חלומות, להגשים רצונות, ולדבוק במטרות... והם יכולים להיות על בנות ביום שישי באלגרוק והם יכולים להיות על לנגן וליהנות והם יכולים להיות על חברים והם יכולים להיות על אהבה ואתם יודעים מה? לכל אחד יש את אפשרות הבחירה - גם אם אתם לא יודעים שיש לכם אותה!! אז... שיהיה לכם חג מולד שמייח, תשתדלו לא ליפול בשלג... and Feliz Año Nuevo!!! (Happy New Year)

NiGa

New member
קדימה עם לשים לב

פחדתי שזה יחליק מעליך כזה... ויקי עצבנה אותי! היא אמרה לי לחטא את עצמי לפני שאני מדבר איתה... למה בדיוק??????

יותם..זו ויקי..

אם ניסית להבין אותה.....פרוש....זה לא יילך...
ואם אתה בכל זאת מתעקש..אז סנבתה..רק תזהר ממנה...רוסים-צרפתים..לך תכנס לראש שלהם...תזכיר לי לספר לך משהו שהיא אמרה לי לפני כמה זמן

NiGa

New member
פסיכיות... את, היא ושלושתיכן!

לפחות הפקצות לא שופטות ולא אומרות ולא כלום

Lion of Zion

New member
שנה חדשה.... תאמינו או לא....!!

ככה- לכבוד השנה החדשה החלטתי... אמממממממ... להסתפר(!!!) כן כן... אני עם קוצים עכשיו.... וגם הוספתי איזה עגיל לשפה..... :))

‡NoK

New member
אההההה!!

למה למה למה להסתפר?
יה אבל..ליפ-רינג (נה...החלום החדש שלי..) עקרוני: בצד או באמצע?

‡NoK

New member
sorry ..אבל...

קשה לי לראות אותך משתובב (
) עם חןשפיר.. זה.. זה עושה לי עצוב
תחזור אלינו...

אנחנו?!?

קודם כל ח"ח לך על עצם הידיעה שהן פקצות...ואין לי כלום נגדן, הן דווקא נורא חמודות..מור מותק ו..ו..ו..חח...לא יודעת עזוב..אה וקארין נשמה, ממש אבל..אבל....לא יודעת..זה כזה יותם יעלי נוקי וויקי....ופתאום זה...זה יותם..חן שפיר..ממ...קשה לנו טיפה לקבל את העזיבה....אבל אתה תמיד מוזמן לחטא את עצמך ולבוא..ממ..טוב זה היה אמור להיות בדיחה אבל זה לא מצחיק אז עזוב. ומה שאמרנו לך היום-כל כך אבל כל כך נובע מאכפתיות.. אבל איך שתרצה.

NiGa

New member
חלש לכתוב עליה בפורום כשכולם יודעים

על מי מדברים אבל אני אומר בכל זאת... (ניסיתי לשמור על דיסקרטיות כלשהי אבל דפקתן) מה נראה לכם שאני הולך להיות נשמה תאומה שלה? ידיד נפש!? חזוס קרסוס זאת.. ח"ש! כאילו... הסעתי אותה הבייתה שהיא אחרה ואמרה שההורים שלה ימלקו לה את הראש ועדיין היא לא הביעה אהבה... אני גם לא מצפה... זה לפעמים מציק לי - למה לא תהיי נחמדה? אין לי פירסינג... אני לא ממש פריק... אני לא פריקית-פירסרית
אז מה רע? אבל זאת ח"ש, מקבלים אותה כמו שהיא ולא מצפים ליותר מדי... עם כל הכבוד לכן: א. שינוי אווירה תמיד נשמע טוב. ב. אנשים חדשים תמיד נשמע טוב. ג. שורה תחתונה, הן לא שופטות, ומשום מה אתן כן... כשהדבר היחיד שמפריע לכן זה ח"ש... שלנג וחן שני וניצן ומור וקארין הכל בסדר איתן נכון? אז תוציאו את הכעסים האישיים שלכן עליה או על עצמכן, אל תקרינו את זה עלי... מקובל? ואני לא אומר שעכשיו אני אבוא לדבר איתכן ואתן "תבחרו מילים בקפידה" כדי שאני לא אכעס, או כדי לא לומר מה אתן חושבות באמת אני אומר לכן לרדת מזה.

NiGa

New member
חלש לכתוב עליה בפורום כשכולם יודעים

על מי מדברים אבל אני אומר בכל זאת... (ניסיתי לשמור על דיסקרטיות כלשהי אבל דפקתן) מה נראה לכם שאני הולך להיות נשמה תאומה שלה? ידיד נפש!? חזוס קרסוס זאת.. ח"ש! כאילו... הסעתי אותה הבייתה שהיא אחרה ואמרה שההורים שלה ימלקו לה את הראש ועדיין היא לא הביעה אהבה... אני גם לא מצפה... זה לפעמים מציק לי - למה לא תהיי נחמדה? אין לי פירסינג... אני לא ממש פריק... אני לא פריקית-פירסרית
אז מה רע? אבל זאת ח"ש, מקבלים אותה כמו שהיא ולא מצפים ליותר מדי... עם כל הכבוד לכן: א. שינוי אווירה תמיד נשמע טוב. ב. אנשים חדשים תמיד נשמע טוב. ג. שורה תחתונה, הן לא שופטות, ומשום מה אתן כן... כשהדבר היחיד שמפריע לכן זה ח"ש... שלנג וחן שני וניצן ומור וקארין הכל בסדר איתן נכון? אז תוציאו את הכעסים האישיים שלכן עליה או על עצמכן, אל תקרינו את זה עלי... מקובל? ואני לא אומר שעכשיו אני אבוא לדבר איתכן ואתן "תבחרו מילים בקפידה" כדי שאני לא אכעס, או כדי לא לומר מה אתן חושבות באמת אני אומר לכן לרדת מזה.

למעלה