לקראת פשרה ברפורמה המשפטית?

• פותח הנושא dw
  • פורסם בתאריך

lemner40

Well-known member
בישראל השריפה הבאה תמיד כבר נדלקה,
מלחמה כוללת במזרח התיכון ? אירן - גרעין, חיזבללה וכו ... יכול להגיע כל יום, ככה לפחות לפי כל פולטיקאי או איש ביטחון ישראלי.
בלאגן בשטחים,
וחוץ מזה, אין שום סיכוי שלפיד יגיע לאיזה הסכמות עם סמוטריץ , בן גביר, רוטמן או לוין.

bogii

New member
בישראל השריפה הבאה תמיד כבר נדלקה,
מלחמה כוללת במזרח התיכון ? אירן - גרעין, חיזבללה וכו ... יכול להגיע כל יום, ככה לפחות לפי כל פולטיקאי או איש ביטחון ישראלי.
בלאגן בשטחים,
וחוץ מזה, אין שום סיכוי שלפיד יגיע לאיזה הסכמות עם סמוטריץ , בן גביר, רוטמן או לוין.
שווה כנראה לנגיד לממש רווחים חחחח חתיכת מהלך הדולר עשה אבל יש מי שמחכה ל-4.8$

deltaZer0

Active member
אהלן. קניתי משחה הורמונלית של חברת procare להגדלת איבר המין, אשמח לייעוץ
מעשה חכם ונבון מצידך!

אסביר גם למה: עם איבר מין הגדול יהיה לך הרבה יותר קל למצוץ אותו.
למה תצטרך למצוץ אותו???
כי עוד מעט(במשך שנה-שנתיים) המדינה שלך תקרוס כלכלית וחברתית לגמרי.
יהיה מחסור אוכל ודברי צריכה הבסיסיים,--לך לא יהיה חסר כלום!

עם איבר מינך הגדול, תוכל למצוץ אותו וכך להינצל ולהישאר בחיים.
אחר-כך, תהפוך לאליטה של המדינה הזאת -- כי אתה ראוי להיות חלק מהאליטה עם איבר מין שכזה.
תהפוך לסמל של המדינה -- המדינה של סוטים קרתניים שכול אחד מזיין אותה לפי רצונו.

deltaZer0

Active member
ישראלים הצברים היקרים, אתם חייבים להבין -- כולכם נרדמתם בשמירה בעשור האחרון ואותה ישראל היפה של שנות ה-50-60-80 התנדפה לכם מול העיניים היפות והרדומות שלכם, זהו-זה, אתם חיים במדינה אחרת וזאת רק ההתחלה של הרוע. ואני אתייחס רק לבעיות ה-"פנים", בלי לגעת בטרור ערבי מקומי, בלי להזכיר את חיזבאללה, אירן ושאר הביוב הבינלאומי.

תוצאות של שינויים הדמוגרפיים באים בגלים(בקפיצות) -- הנה, בא לכם הגל הראשון(מתוך ה-3 הגדולים, החדים ואגרסיביים יותר) -- 3 ציבורים מאוד מאוחדים, נחושים ואסרטיביים התאחדו יחד והשתלטו על המדינה: החרדים הפנאטיים הידועים, המתנחלים האוטופיסטים-הפנאטיים וישראל השנייה שהתאחדה תחת דגלי השנאה לכל דבר קטן וגדול שרק קשור מינימלית לאשכנזים.

בהיבט על תוצאות הכלכליות הראשוניות בלבד, המומחים מחו"ל(שאין להם שום סנטימנט אישי לישראל, הרי הם מומחים ולא עיוורים) קלטו את המצב והתחילו לעשות הערכות גלובליות והמערכתיות מחדש.
פרמיית הסיכון של ישראל עלתה בקפיצה וזאת רק ההתחלה. אחרי זה, בשנים הבאות מחקה לכם קריסת ההייטק, גירעון תקציבי תמידי, מיסוי חדש, גידול חד יותר של 3 אוכלוסיות של ציבורי הנ"ל והדרישות המופרזות שלהם. מחקה לכם ירידה גדולה מפה של המון אנשים טובים, משכילים, חכמים ויפי נפש. היעדרות של קרנות הון סיכון הגדולות והמשקיעים המפורסמים.

מי שיישאר כאן בהמוניהם -- אלה אותם 3 הציבורים,-- לכו, תבנו איתם מדינה חדשה והכלכלה החדשה שתשרת אותם!
האם הם לא יצליחו מחרתיים למנות וועידה כזו או אחרת -- זה לא העניין!
העניין שהם יצליחו, בכול מקרה, לעשות זאת בעוד 2-4 שנים ובענק והדמוגרפיה תעזור להם באופן כזה שאתם עוד לא חלמתם!

אתם יכולים להטמין ראש בחול ולדבר על הדולר-שקל, האם בשבוע אחד יעלה או בשבוע לאחר מכן ירד -- אלה דברי סרק, זה כל-כך מצחיק ועצוב,--
אתם חייבים להסתכל על המגמה החדשה לגמרי שכעת רק מתחילה להיוולד, על הדברים המכריעים בהיבט של עשור הקרוב ולא מזווית הראיה הקרתני כמו מה יהיה עם הדולר בשבוע הבא.

!Зенит -- чемпион

נערך לאחרונה ב:

lemner40

Well-known member
ישראלים הצברים היקרים, אתם חייבים להבין -- כולכם נרדמתם בשמירה בעשור האחרון ואותה ישראל היפה של שנות ה-50-60-80 התנדפה לכם מול העיניים היפות והרדומות שלכם, זהו-זה, אתם חיים במדינה אחרת וזאת רק ההתחלה של הרוע. ואני אתייחס רק לבעיות ה-"פנים", בלי לגעת בטרור ערבי מקומי, בלי להזכיר את חיזבאללה, אירן ושאר הביוב הבינלאומי.

תוצאות של שינויים הדמוגרפיים באים בגלים(בקפיצות) -- הנה, בא לכם הגל הראשון(מתוך ה-3 הגדולים, החדים ואגרסיביים יותר) -- 3 ציבורים מאוד מאוחדים, נחושים ואסרטיביים התאחדו יחד והשתלטו על המדינה: החרדים הפנאטיים הידועים, המתנחלים האוטופיסטים-הפנאטיים וישראל השנייה שהתאחדה תחת דגלי השנאה לכל דבר קטן וגדול שרק קשור מינימלית לאשכנזים.

בהיבט על תוצאות הכלכליות הראשוניות בלבד, המומחים מחו"ל(שאין להם שום סנטימנט אישי לישראל, הרי הם מומחים ולא עיוורים) קלטו את המצב והתחילו לעשות הערכות גלובליות והמערכתיות מחדש.
פרמיית הסיכון של ישראל עלתה בקפיצה וזאת רק ההתחלה. אחרי זה, בשנים הבאות מחקה לכם קריסת ההייטק, גירעון תקציבי תמידי, מיסוי חדש, גידול חד יותר של 3 אוכלוסיות של ציבורי הנ"ל והדרישות המופרזות שלהם. מחקה לכם ירידה גדולה מפה של המון אנשים טובים, משכילים, חכמים ויפי נפש. היעדרות של קרנות הון סיכון הגדולות והמשקיעים המפורסמים.

מי שיישאר כאן בהמוניהם -- אלה אותם 3 הציבורים,-- לכו, תבנו איתם מדינה חדשה והכלכלה החדשה שתשרת אותם!
האם הם לא יצליחו מחרתיים למנות וועידה כזו או אחרת -- זה לא העניין!
העניין שהם יצליחו, בכול מקרה, לעשות זאת בעוד 2-4 שנים ובענק והדמוגרפיה תעזור להם באופן כזה שאתם עוד לא חלמתם!

אתם יכולים להטמין ראש בחול ולדבר על הדולר-שקל, האם בשבוע אחד יעלה או בשבוע לאחר מכן ירד -- אלה דברי סרק, זה כל-כך מצחיק ועצוב,--
אתם חייבים להסתכל על המגמה החדשה לגמרי שכעת רק מתחילה להיוולד, על הדברים המכריעים בהיבט של עשור הקרוב ולא מזווית הראיה הקרתני כמו מה יהיה עם הדולר בשבוע הבא.

!Зенит -- чемпион
אז לאן אתה עובר ?
העברת את הכסף שלך לחול ?
חוץ מזה שכחת 2 קבוצות מאד חשובות וחזקות הראשונה אלו ערבי ישראל 20 אחוז מהאוכלוסיה,
והשני אלו הפלסטינאים שככל שבונים יותר התנחלויות מרחיקים את האפשרות להפרדות מהם,
ועוד מספר שנים הפלסטינאים והעולם ישנה דיסקט, ויפסיקו לדרוש הפרדות מהפלסטינאים, אלא איחוד איתם, אם היהודים רוצים לגור בכל ארץ ישראל, אין בעיה, שישראל תספח את יהודה ושומרון ותתן לכולם אזרחות, ואז יהיה שמח.
חוץ מזה הדבר הגדול הרע לישראל כבר התחיל, החילונים והמשכילים מבינים שלישראל אין עתיד כמדינה מודרנית ליברלית, והם מתחילים לעזוב, הם הילדים שלהם, חברות ההייטק שלהם, וגם המסים שהם משלמים , חלק הולך וגדל מהמכרים שלי או עזב או מתחיל לחשוב על עזיבה של ישראל, ואז מה שישאר בישראל זה רק אוכלוסיה חלשה, דתית ופרימיטיבית, חרדים, ערבים, מתנחלים ופריפריה, ובהצלחה לכולם.

deltaZer0

Active member
אז לאן אתה עובר ?
אני כן יורד, זאת ההחלטה -- עליתי לכאן מרוסיה, ממוסקבה, מרצון המלא, לפני 25 שנה, כיום אני לא מזהה את המדינה בכלל שעליתי אליה ואינני מזדהה לחלוטין עם כול מה שמתחולל בחברה הישראלית. וזאת רק ההתחלה של הקטסטרופה, לדעתי.

העברת את הכסף שלך לחול ?
לא, עדיין לא. אבל זה הכיוון.

חוץ מזה שכחת 2 קבוצות מאד חשובות וחזקות הראשונה אלו ערבי ישראל 20 אחוז מהאוכלוסיה,
והשני אלו הפלסטינאים שככל שבונים יותר התנחלויות מרחיקים את האפשרות להפרדות מהם,
ועוד מספר שנים הפלסטינאים והעולם ישנה דיסקט, ויפסיקו לדרוש הפרדות מהפלסטינאים, אלא איחוד איתם, אם היהודים רוצים לגור בכל ארץ ישראל, אין בעיה, שישראל תספח את יהודה ושומרון ותתן לכולם אזרחות, ואז יהיה שמח.

חוץ מזה הדבר הגדול הרע לישראל כבר התחיל, החילונים והמשכילים מבינים שלישראל אין עתיד כמדינה מודרנית ליברלית, והם מתחילים לעזוב, הם הילדים שלהם, חברות ההייטק שלהם, וגם המסים שהם משלמים , חלק הולך וגדל מהמכרים שלי או עזב או מתחיל לחשוב על עזיבה של ישראל, ואז מה שישאר בישראל זה רק אוכלוסיה חלשה, דתית ופרימיטיבית, חרדים, ערבים, מתנחלים ופריפריה, ובהצלחה לכולם.
כתבתי מהתחלה, כי אני לא מזכיר ולא נזכר, בכוונה, בכול ה"גורמים", אלא ב-"פקטורים" יהודיים בלבד -- על-מנת לא להיכנס להיסטריה מוחלטת.

נערך לאחרונה ב:

deltaZer0

Active member
רק תוהה, בפוסט אחר כתבת שעלית ב 1993 ושאתה עובד מ 1994, איך זה 25 שנים?
אני לא מתכוון, בכוונה, לדייק בפרטים הפורמליים שקשורים לתאריכים כאלה ואחרים.
אני גם עליתי, גם עזבתי, גם חזרתי מסיבות כאלה ואחרות, זה לא משנה המועדים בהקשר למסר שלי.
אני "רוסי" אחד ממוצע לחלוטין מתוך המיליון של ישראל הרביעית שהגיעו לכאן, אני במקרה, באתי מעיר מאוד גדולה(מוסקבה) בתחילת שנות ה-90, בגיל 20+
את יכולה לדלג על זה, על מנת "לראות" את העיקר בלבד של דבריי.

נערך לאחרונה ב:

כוכבית מצויה

Well-known member
אני לא מתכוון, בכוונה, לדייק בפרטים הפורמליים שקשורים לתאריכים כאלה ואחרים.
אני גם עליתי, גם עזבתי, גם חזרתי מסיבות כאלה ואחרות, זה לא משנה המועדים בהקשר למסר שלי.
אני "רוסי" אחד ממוצע לחלוטין מתוך המיליון של ישראל הרביעית שהגיעו לכאן, אני במקרה, באתי מעיר מאוד גדולה(מוסקבה) בתחילת שנות ה-90, בגיל 20+
את יכולה לדלג על זה, על מנת "לראות" את העיקר בלבד של דבריי.
זה רק מצביע על האמינות שלך... ובהתאם ליחס לכתיבתך.

dw

Well-known member
מנהל
הדולר ממשיך להחלש
השקל מתחזק לקראת בחירת נציגי הכנסת בוועדה לבחירת שופטים | כלכליסט (calcalist.co.il)

בתרחיש פשרה הדולר יכול לקבל עוד זפטה ואז אולי יהיה כדאי לפתוח טרייד סולידי חדש באגחים דולריים לכמה שנים? :unsure: (למזלי מכרתי את כל בזן ט', בדיעבד במחירים לא רעים)
גם אגחי חלל דולריים אבל שם מצב הפירמה והסדר החוב המתגבש הוא המהותי ולא המקרו.

dw

Well-known member
מנהל
אג"ח דולרי -- זה קודם כול "אג"ח" -- מכשיר הנושא מגוון הסיכונים, יותר מההצמדה הדולרית(סיכון המט"חי) בלבד.
מי שמעוניין ממכשירי fixed income המט"חיים -- יכול לנצל את ה"שפע" האמיתי בארה"ב -- מה-bills ו-bonds של ה-treasury עד ה-corporates.
בכול אופן, זה לא מוריד מהתיק את סיכוני מט"ח, חייבים קודם לדעת, איך מנטרלים אותם.
אני עושה את זה בשוק המעו"ף.

צפה בקובץ המצורף 78201

!Зенит -- чемпион
בוא נאמר שאני לא מודאג מסיכון הפירמה אצל בזן.
אם תבחן את הדוחות שלהם תגלה שהם לא יודעים מה לעשות עם הבוכטות שהם מרוויחים כיום, המזומן פשוט נוזל להם מהאוזניים :p , לכן האגחים הדולריים של בזן מעניינים לטעמי (כיום יש את ו' ואת ט' אך ו' מגיע לפידיון סופי החודש וכך יהיה לבזן קצת מה לעשות עם עודפי המזומנים שלהם :D ) לכן השיקול העיקרי מבחינתי כטריידר הוא לנסות לתזמן זמן טוב להיכנס לחשיפה הדולרית וזמן טוב להיפרד ממנה כידידים. בין לבין האגח משלם ריבית יפה מאד ולא היו לי שום תלונות בשנים האחרונות (ויהודים ברוך השם אוהבים להתלונן :D )

חלל זה סיפור אחר לגמרי, והדולר מעניין אותנו הנושים כקליפת השום. מה שיקבע זה הסדר החוב או פיצוצו.

jsphs

Well-known member
ל- DeltaZero.

ראשית, הדלת פתוחה לכולם, דרך צלחה.

לגוף העניין.

הפילוסוף איבן אל חלדון דיבר על תקומה וקמילה של ציביליזציות. הוא לא ציין זאת מפורשות אבל נכון להיום אידאולוגיות אוטופיות מתקיימות כ- 3 דורות.

הקומוניזם הסובייבטי התקיים פחות או יותר בין 1917 לבין 1989 קרי כ- 72 שנים או 3 דורות.

הקיבוצים בישראל שגם הם היו אידאולוגיה אוטופית התקיימו בין שנות ה- 20 של המאה ה- 20 עד אזור ה- 1990 שוב כשלוש דורות.

ההנהגה הישנה של הישוב זו שהקימה את המדינה פעלה בין שנות ה- 20 של המאה ה- 20 אל אזור שנות ה- 1980 פחות או יותר.

הקיבוצניקים שהיו חוד החנית של הצבור בישראל בתחילת הדרך תש כוחם. לא רק הפיזי אלא בעיקר האידאולוגי.

הצבור בישראל חש בריפיון של האליטה הישנה. הצבור מבין שהאליטה הישראלית שאם לא תוחלף תביא את מדינת ישראל המשגשגת להיות עלה נידף ברוח כמו שהאליטה של שנות ה- 20 של המאה ה- 20 הביאה את בירות ולבנון להיות צל חיוור של העבר. מהשוויץ של המזה"ת למדינה בפשיטת רגל. מדינה שלא מסוגלת למשול בבירה שלה עצמה.

כשאני מדבר על אליטה, אני לא מתכוון לממשלה ולכנסת - אלו לא בשלטון כבר משנת 1992. מרגע שעבר חוק כבוד האדם וחירותו וביהמ"ש ביצע מהפכה חוקתית מבלי לבקש רשות או לדווח לאף אחד. ביום הרביעי לשבעה לרוה"מ רבין - פורסם פס"ד שסיפר לנו שלמדינת ישראל יש חוקה ובסמכות ביהמ"ש להתערב בכל עניין. הכנסת והממשלה לא מחליטים שום דבר. עדות מהשבועות האחרונים: הכנסת שיש לה 64 מנדטים לא מחוקקת את חוקי הרפורמה המשפטית. אף על פי שהחוק מסמיך אותם לעשות כרצונם. השר בן גביר שחוק יסוד פקודת המשטרה מסמיך אותו להעביר מתפקידו או להציב לכל תפקיד כל שוטר. לא הצליח להזיז את מפקד מחוז ת"א. כולנו ראינו כיצד המשטרה והצבא מרדו בשלטון והבהירו שאף על פי החוק הם נתונים למרות הממשלה ושריה הם כנראה יצייתו לפס"ד של פקידים ממונים בביהמ"ש העליון או המחוזי ולא לנבחרי הצבור.

לא ברור מה עבר בראש של נתניהו כשעצר את הכל. אולי החשש מהפיכה צבאית שתהיה מלווה בשפיכות דמים.

כל רוה"מ סביר יהיה זה בן גוריון, שרת או אשכול היה מפטר את כל שדרת הפקוד של הצבא והמשטרה באותו היום.

הדמוגרפיה בישראל היא בכוון מה שאתה מכנה ישראל השניה. ישראל הדתית וישראל החרדית. בניגוד לעבר, הדמוגרפיה הערבית ירדה מתחת לקצב הילודה היהודי.
בניגוד לישראל שממערב קו שביתת הנשק 1949 בה המוסלמים מחזיקים בתעודות זהות ישראליות - אין עזיבה. ביו"ש ועוד יותר מכך עזה קיימת עזיבה רבתי של כל מי שרק יכול עוזב. דרך ירדן למפרץ או דרך מצרים לטורקיה ומשם מי יודע.

הטיב לתאר זאת השר לשעבר רמון, את הדמוגרפיה החרדית לא ממש רואים בקלפי כי האוכלוסיה הזאת מאוד פלואידית. רבים מאוד מאלו שנולדו חרדים הופכים לחרד"לים או אפילו ציונות דתית. הוא הציע להפסיק לשחק במשחקי גיוס ולתת לכל מי שרוצה לצאת לעבוד בגיל 21. הנוכחות של החרדים הצעירים בשוק העבודה תאפשר אינטגרציה עם האוכלוסיה הכללית.
כל התערבות של בג"ץ בנושא הזה רק גורמת לנזק ונזק חמור. ואת הנזקים הללו אליבא דהשר לשעבר רמון בג"ץ מבצע משנות ה- 1990. ממליץ לצפות בראיונות עם השר רמון ב- youtube.

ע"פ הסטטיסטיקה הידועה, סביב שנת 2060 אם תמשכנה המגמות הקיימות, 85% מהילדים בכיתה א יהיו יהודים. האוכלוסיה המוסלמית בישראל החלה כבר להזדקן.

לגבי מימד הזמן, מצב בו בביהמ"ש העליון והערכאות השונות, הפרקליטות, צמרת המשטרה מושלת האידאולוגיה של מר"ץ שלא עברה את אחוז החסימה לא יתקיים לאורך זמן.

הדמוגרפיה עם היהודים. אם לא בקדנציה הזאת, יקום כאן רוה"מ לאחר לכתו של נתניהו שלא יתרפס בפני האליטה הישנה אלא יפטר כ- 2,000 בעלי תפקידים בימים הראשונים לכהונתו כרוה"מ. היועמ"ש ירד מתפקיד הקיסר שמחלק הוראות לפעמים ללא נימוק וללא שהוא נושא באחריות לפקיד שבא לישם את מדיניות השר או הממשלה. ברור כמעט לכולם שזה לא יקרה בימיו של נתניהו אבל סביר ביותר שזה יעשה בימי מחליפו בהנהגה.

האם זה יקרה בבחירות הבאות כשהילדים שכבר נולדו ויחד עם פטירה של הדור הוותיק די ברור מה תהינה התוצאות בקלפי. כרגע זה 64 מנדטים בהצבעה חלקית של הימין. אם הימין בבחירות הבאות יצא להצביע בהתאם לגודלו באוכלוסיה הכללית הקואליציה הבאה תהיה בת למעלה מ- 70 מנדטים.

"המתנחלים" וישראל השניה נמצאים בעיקר כוחו של הצבא הישראלי. פלוגות מג"ב ויחידות החי"ר והשיריון וגם תומכי הלחימה הם ברובם אנשי ימין. ראינו זאת יפה כשטייסי מילואים בדימוס (כאלו שכבר לא טסים) ניסו להציג מצג שווא של מרד וטכנאי דרג א עלו לשדור בקולם ואמרו: אם הקול שלי לא שווה העמיסו את הפצצות למטוס בעצמכם או תחליפו צמיג למטוס בעצמכם.

אם לדעתך, מקומך לא כאן, דרך צלחה המפתחות בפנים.

הנצחון ארוך הטווח עם היהודים.

למעלה