לראשונה: תהלוכה לציון יום האדמה תיערך ביפו

לולא ה"תרבות הזרה", "יהודי-ערב" לא היו

עולים למדינת ישראל, לולא הציונות, הם עוד היו נשארים במדינות בהם חיו, אבל מה, בניגוד למירמור שלך, הציונות היא של כל היהודים, גם גם של "יהודי-ערב", והעובדה שהיא נוצרה באירופה היא מקרית, לא כי "יהודי אשכנז" "מוצלחים" יותר אלא כי שם התהוו התנועות הלאומיות המודרניות הראשונות. בני המקום הם לא "בני ערב והאיסלם" בני המקום הם יהודים, אשכנזים וספרדים, וכן ערבים - מוסלמים ונוצרים. אני בן המקום לא פחות ממך, כן גם אם אבותי היו ב2000 השנה באירופה ולא במרוקו או עירק. התרבות של מדינת ישראל היא התרבות של סך היהודים שגרים בה כאשר יש יתרון למי שהקים אותה, יתרון שנובע מהטיימינג, מהעובדה שהוא הגיע ראשון, הקים מוסדות, יצר קשרים, אינטרסים ככה שיצא שמי שעלה אחריו היה צריך להשתלב במה שקיים, ככה זה קרה לכל העליות. אתם לא זרים פה וגם אני לא זר במדינה שלי, אני כן זר לתרבות של המדינות שסובבות אותי ות'כלס, זה לא מפריע לי בכלל! אף אחד לא כופה עליך כלום, לא רוצה? אל תשתלבי! מה, מה הבעיה? משלמים על זה מחיר? אין מה לעשות, על הכל משלמים מחיר!

Dexter5

New member
את הנטע הזר שבא מערב הסעודית

ופלש לארץ ישראל! מוות לאימפראליזם הערבי! נו, איך ההרגשה
?

אם תגידי 3 פעמים ציונים תקבלי../images/Emo135.gif../images/Emo215.gif

אמרתי *צ*יונים, לא משהו אחר.

ksimeroni

New member
כן ../images/Emo4.gif

תיכף כל זה יעלם, כי צריך ליישב שם את המפונים של גוש קטיף במושבים חדשים משלהם, על חשבון הטבע... תמהרו אולי תספיקו עוד לראות את הפסטורליה ולנשום את השלווה... אולי תוכלו לספר לנכדים שלכם שפעם היה פה יפה, למרות שהיום יש פה מבני בטון מכוערים וסימטריים.

אופס קהיר,פנינה אורבאנית...ועמאן... משהו משהו

ודרום ביירות של החיזבאללה - אלהמברה כלב לעומתה. הכל עשו הציונים.

shm490

New member
נהדר !

איך הצלחת לשרבב ציונות לכאן ? את באמת חושבת שאיזה כריש נדל"ן בכלל מזיז לו הרצל בהנחה שהוא יודע על כתיבתו ? כרישי נדל"ן אלו גם הרסו את חוף תל אביב וגבעות הכורכר שלה אז מה גם זה לפי התאוריה של הרצל ? יש לך מאבק קשה ובזמנו היה נכון , אך לא כדאי לבזבז את התאוריה שלך על דברים אלו כי הם לא שיכים לענין וחבל להפנות כל דבר לאפליה וציונים כי זה סתם מעביר את הנושא החשוב שבו דנו לפסים אחרים . איך שלא יהיה אם לא היית כאן היו צריכים להמציא אותך , תמשיכי להכות בכל הכוח אחרת מה נעשה כאן כל הזמן ? יחי היהדות האמיתית היחידה , המזרחית !וכל האשכנזים לוולגה ממנה באו !

ksimeroni

New member
כרישי הנדל"ן הם לא התיאוריה של הרצל

אבל הממסד הציוני שנותן לכרישי הנדל"ן הציונים (שאין להם שום זיקה ליהדות, לאדמה, למסורת), להרוס פיסית את אדמת המדינה, הוא התיאוריה של הרצל... למערב כמה שניתן וכמה שיותר מהר. אני לא אוהבת את ההיתממות שלך, כאילו אותם "כרישי נדל"ן" פועלים על דעת עצמם, בלי דין וחשבון לאף אחד, כאילו המדינה הזאת היא של אבא שלהם.... יש פה חוק, והם פועלים על פי חוק (נחש מי המציא את החוק....
)

shm490

New member
מזאתמרת מי ?

המרוקאי הזה איך קוראים לו ? אה , דוד לוי , יחד עם חברו דוד אפל .והיום זה העירקי הזה , נו , פואד בן אליעזר . בודאי שהם פועלים על דעת עצמם , הם מסמנים מטרה משחדים כמה פקידים בועדות הבניה והעסק זז , הבעיה שפעם כל הועדות והקבלנים היו כוזרים (סליחה אשכנזים ) היום הם רובם בעיקר בועדות , יהודים אמיתיים מזרחיים , ולהם הרי זה מותר כי יש להם שורשים ישירות לארץ .

צר לי לבשר לך, "כרישי הנדל"ן" משתלטים על כל

מה שהם יכולים, כן, תופתע למשמוע גם על איזורים שגרים בהם רק יהודים, זה מה שעושים אנשי נדל"ן, אם מישהו מעמיד מקום למכירה והם חושבים שיש לו פוטנציאל כלכלי עבורם ויש להם את האמצעים - הם יקנו אותו, לא רק ביפו, אלא בכל הארץ, אבל מה, תמיד יש כמה שקופצים ומתבכיינים על רדיפה כאילו זה משהו אישי נגד ערביי יפו...ממש אבל ממש לא! אין שום קשר למפוני גוש קטיף, אל תערבב בין שני דברים שאין להם קשר, את גוש קטיף הממשלה פינתה.

מה מצפה לנו ב'הפגנה' ביפו? כמו באוקטובר 2000?

מתוך דו"ח ועדת אור על ה'הפגנה' של הלאומנים הערבים ביפו בפרעות ההן: "149. יפו. במהלך היום נערכה עצרת ב"גן השניים" בעיר, אשר אורגנה על ידי הוועד למען ערביי יפו, בה נטלו חלק גם תושבים יהודים. קיום העצרת אושר על ידי המשטרה, על יסוד התחייבות מצד המארגנים לדאוג לכך שיהיו סדרנים במקום והשקט יישמר. המשטרה חסמה את הכניסה לרחוב יפת לתנועה ציבורית, נערכה לקראת העצרת בנקודות תצפית ונמנעה מלהפגין נוכחות באזור הגן וברחוב יפת במהלך העצרת[424]. במהלך העצרת נישאו נאומים. המפגינים תלו דגל פלסטיני על עמודי החשמל והניפו את תמונת ג'מאל עבּד אל-נאסר. כאשר עלה מיכאל רועה, סגן ראש עיריית תל אביב-יפו ותושב יפו, לנאום בפני הקהל, ניטל המיקרופון מידו. החלו להישמע קריאות "אללה אכבּר" מכיוון הקהל[425] והציבור סירב לשמוע את הנאום[426]. במקביל, בכביש שליד הגן, החלו מספר צעירים לצבור אבנים כדי ליידות אותן בהמשך ורוכזו צמיגים על הכביש. למקום הגיעו גם מספר רעולי פנים. בשלב מסוים החלה התפרעות במקום. המתפרעים השליכו אבנים ובלוקים על כלי רכב שחלפו בכביש[427], הציתו צמיגים ומיכל אשפה גדול, ניפצו שמשות של בנק סמוך ותקפו צוות של הערוץ השני של הטלוויזיה וצוות של חדשות הטלוויזיה האיטלקית[428]. הם היכו את הכתבים ואת הצלמים ושברו את ציוד הצילום שברשותם. אחד הצלמים הותקף על ידי כעשרים איש, הופל ארצה, הוכה באבנים בראשו, בבטנו ובחזהו, וחולץ מהמקום רק כאשר אחד התושבים התערב והצליח לחלצו מידי ההמון[429]. חמישה אנשים מצוותי הצילום נפצעו, מתוכם נזקקו לטיפול רפואי בגין שברים ופגיעות נוספות הצלם שהותקף ושני כתבים נוספים[430]. בכל אותו זמן המשטרה, אשר צפתה באירוע מרחוק, חסמה את הרחוב הראשי והזהירה יהודים שלא להיכנס אליו. בסופו של דבר, הגיעו כוחות יס"מ למקום ופיזרו את המתפרעים ללא שימוש באמצעי פיזור. בעקבות אירועים אלה נעצרו כמה חשודים בהפרות הסדר[431], ביניהם שלושה אנשים תושבי עזה."

shm490

New member
רק לא לשכוח מה היו התוצאות

כתוצאה מכך הפסיקו היהודים לנסוע דרך רחוב יפת וגם הפסיקו לפקוד את המסעדות ובעלי העסקים התחננו שהיהודים יחזרו וחלק מהיהודים לא חזרו עד היום .

ההסתה במגזר הערבי דומה לזו בשנת 2000

מסיתים לאומנים ואיסלאמיים רוצים להביא לשפיכות דמים ומשסים את ההמון במדינת הסהיונייה וביהוד בסגנון המופתי הנאצי ימ"ש. פורעים ו'מנהיגי סטודנטים' מכריזים בגלוי על אגירת נשק ועל מרד במדינה. 'ילדים' בני 20 משליכים אבנים על רכבים של היהוד הנוסעים בכבישי הצפון. האוויר דחוס ומלא בריח חומר נפץ ובאדי בעירה. חסר הגפרור שידליק אש גדולה שתשרוף את מבעיריה.

Mishkafofer

New member
מה בעיה עם פיתוח ביפו?

יפו כמו כל מקום בישראל עוברת פיתוח, בעבר יפו סבלה מתדמית לא טובה אבל יוקר מחייה בתל-אביב עשה את שלו ואנשים מוכנים לקנות דירות יוקרה גם בישוב ערבי ובסף מלא. התוצאה היא שהדירות ביפו מתחילות להאמיר במחירים, מתרחש תהליך לא סימפטי שקורה בכל רחבי העולם, עניים נדחפים החוצה ועשירים קונים את מה שיש בכסף מלא. זה לא תהליך רע או בלתי מוסרי, לאנשים יש ברירה והם יכולים להישאר אול למכור דירה ולעבור למקום. הסוגיה היא אחרת: לאן יעברו אנשים שגרו ביפו? אני מתכוון לאוכלוסיה ערבית, אני יכול לדמיין את הקושי לעבור לערים יהודיות שאין בהם אף לא מסגד אחד, אף בית ספר בערבית ושום דבר שקשור לערבית או לאיסלם. בעיקרון מה שקורה הוא שהקהילה הקטנה של יפו מתחילה להישבר, היא גדלה אבל אין מספיק מקום לכולם, יש כאלה שיצטרכו לקבל החלטות קשות מאוד. אני למשל גר באשדוד, ב-91 זו היתה עיר של 80000 איש, היום יש 230000, רבים מאוד הגיעו מהמרכז מכיוון שיוקר מחייה שם גבוה והדירות קטנות ויקרות, אתה הרי שומע בחדשות שכל בוקר יש פקקי ענק מאשדוד לתל-אביב. אני משער שערבי יפו יצטרכו להגר לערים יהודיות מסביב או לישובים ערבים קרובים. אני אישית מקווה שתקום עיר ערבית מתוכננת כמו מודיעין במרכז, אי אפשר לחיות לנצח בנצרת קטנה או בכפר מצ'וקמק בגליל.

למעלה