לראת המפגש בחנוכה (למרות שיש עוד הרבה זמן..)

ElinorLahav

New member
ICH ../images/Emo9.gif

שם: אלינור\לונה להב
גיל: 14 וחצי ... אזור אוו עיר: פתח תקווה שיר אהוב של ט"ה: ich bin da
תמונה:--> תודהה^^

ElinorLahav

New member
חחחח דנקה שן ../images/Emo9.gif

חח חמודה שלי זה פן יש לי שיער תלתלים :) ותוווודה

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif אלינור יפ'שלי ../images/Emo9.gif

קודם כל את מהממת
מה את תמיד עם פן? פשוט בכל התמונות את עם שיער חלק ..

ElinorLahav

New member
נאאמ...

זה עכשיו ככה בגלל שהיסתפרתי
אבל אני אוהבת את זה ככה
תלתלים אני לא הכי אוהבת למרות שהתספורת הזאת מהממת עם תלתלים :)

../images/Emo191.gif אלי ! סקסית שלי 33333>

ואי חברים שלי מהכיתה ראו אותך בהופעה! אני כזה:"ראיתם מישהי על פח?" הם: "איך היא נראית?" אני: "נו סקסית כזאת" הם: "אמ... מה היא עשתה?" אני:"עמדה על פח" הם: "אה כןן!"

ElinorLahav

New member
חחחחחחחחחח XD

תשששבעי איזה פאאדיחה נישבעת לך כל העולם ואישתו ראו אותי ! גם ביל ראה אותי והוא עשה לי שלוםם וכשהתחלתי לצרוח הוא צחק עליי
קייצר תאאמרי אני אוהבת אותך הכי בעוווולמיק

אממ אני [לצערי]

שם:סיונייי בנימיני גיל :15 פלווס + עיר: פתח תקווה [שמתי
שיש כאן הרבה מפ"ת! אז למי שרוצה לדעת אני לומדת בתיכון אחד העם] שיר אהוב של ט"ה: זה משתנה כל הזמן, בנתיים Hilf Mir Fliegen תמונה: בגלל שזה הפורום הכי שווה שיש על ט"ה, אז שמתי תמונה שעיתון "בראבו" צילם אותי ואת חברה שלי עם השלט שהכנו להופעה..חח XD זה היה במלון של הבנים.. אממ לא רואים ממש מה כתוב אבל זה Have A nicwe SEX in Israel :] תתמודדו עם הכיעור. אני השמאלית D:

ואו איזה השקעעה!!

חח אני וקורל [זו שאיתי בתמונה] החלטנו ב-3 לפנות בוקר לעשות שלט להופעה מחר.. חח ירדנו לחנייה והתחלנו להתחפןןן זה היה מטוררף.. אבבבל יצא בסוף ממש מגניב D: וטום ראה את זה וצחחחק!!! חחחחחח D:

LiHiLuSh

New member
חח תודה לנו ביל ראה את זה ו..

נתן חיוך פשוט אדירר חח ומאז הוא לא הפסיק להסתקל לכיוון שלנו חח בערך הוא נתן לזה כמה חיוכים ולי הוא נתן 3 2 ריאתי ואחד לא ראיתי ואמרו לי מי שהיה מסביב וגם חברות שלי XD חח מדליק

למעלה