לראת המפגש בחנוכה (למרות שיש עוד הרבה זמן..)

ElinorLahav

New member
יאאאאי גגל !

את מדהימה

rotem9991

New member
אהה את בשכבה שלי!!

אני בח'5 אמ.... לא ידעתי שאת אוהבת אותם ותמונה סתם כי בא לי P= אני באה למפגש.. חחח

rotem9991

New member
אני אוהבת אותם מלא זמן

לא ידעתי שאת... נחמד (= חחח את יודעת על עוד בנות בשכבה שאוהבות אותם? אני מכירה רק את מאיה...

../images/Emo191.gif Ho Well ...

שם: תאאמר D: גיל: 13 אזור אוו עיר: חור בנגב שיר אהוב של ט"ה: יש כל כך הרבה! Der letze tag, hilf mir fligen, scwarz... תמונה:

../images/Emo191.gif Ho Well ...

שם: תאאמר D: גיל: 13 אזור אוו עיר: חור בנגב שיר אהוב של ט"ה: יש כל כך הרבה! Der letze tag, hilf mir fligen, scwarz... תמונה:

keren eckshtein

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם : קרן אקשטיין . גיל : 13 וכמה חודשים D: עיר : גן - יבנה ( מקום שאף אחד לא מכיר ) שיר אהוב של טוקיו הוטל : - איש בין דה
תמונה : אף פעם לא מצליח לעלות לי פה D: כנסו אליי למסנג'ר - [email protected] ותבקשו תמונה :)

אני../images/Emo3.gif../images/Emo192.gif

קצת באיחור >< אני חושבת [?] שם: יובל :] גיל: 11 (עוד 43 ימים בידיוק יש לי בת מיצווה ייאיי^^ ) אזור אוו עיר: להבים , 20 דקות מבאר שבע D: שיר אהוב של ט"ה: ממממ "דונט ג'מפ" תמונה: לי ולביל יש את אותן מישקפיים D: גם באותן הצבעים.. אבל המצלמה שלי גרועה אז זה קצת שינה את הצבע של המישקפיים שלי =/ וכרגיל זה לא מעלה לי את התמונה אז אני ישים קישור >< http://img140.imageshack.us/my.php?image=26967595yh0.png

kushkush1233

New member
אני אני אני

שם: דניאל גיל: עודמט 15 אזור אוו עיר: מודיעין שיר אהוב של ט"ה: Forgotten children תמונה--> לא הכי טובה שלי, זה מההופעה אבל D:

למעלה